5 steps som kan hjælpe dig med at opnå dine mest urealistiske drømme

Har du nogensinde haft et nytårsforsæt som du var vildt motiveret for at nå det, og efterfølgende blevet fanget i udfordringer og undskyldninger for hvorfor det ikke kunne lade sig gøre alligevel? Så er du ikke alene. Vidste du at 54% af alle, som sætter et nytårsfortsæt, ikke når deres drømme? Og at de fleste mennesker vælger det samme nytårsforsæt 10 år i træk, uden at opnå målet? Det er virkelig vildt og lidt trist… Men det behøver ikke at være dig. Fordi jeg har samlet 5 steps som vil hjælpe dig med at opnå dine mest “urealistiske” mål.

I denne episode vil vi tale om:

1. Hvordan at du specificere dine drømme. 

2. Hvordan at du kan lave en gameplan. 

 3. Hvorfor det er vigtigt at sige ‘Nej tak’ til negativitet og små tanker. 

4. Hvad en lysbærger er, hvorfor det er vigtigt for dit mål og hvordan at du kan finde dine lysbærgere. 

5. Troubleshooting – Hvad kan spænde ben for din success?

Klik her for at lytte på Itunes, eller her for at lytte på Spotify. Rigtig god fornøjelse!

Bedøm min podcast og abonner på itunes! 

Anna, du er den sande formidler. Du tager fat i super relevanter emner, som præger vores hverdag og som man kan relatere til. Du deler din viden på en meget smuk og inkluderende måde. Glæder mig til at lytte til flere episoder.” <- Hvis det lyder som dig, så ville jeg virkelig sætte pris på hvis du brugte 2 minutter på at skrive en anmeldelse og bedømnme min podcast. Det hjælper mig meget og støtter mit show. Klik her og scroll ned til bunden. Her kan du give episoden 5 stjerne og skrive en anmeldelse om hvorfor du elsker at lytte til Selvværds Projektet . 

You're almost there!

Fill out you info for instant access to the audio training. 

You'll also get tips and insights delivered to your inbox every Tuesday. 

Thank you so much for becoming a part of my family. I'm truly honored and I can't wait to share more incredible things with you. Go to your inbox and read your welcome e-mail where you can download and listen to the audio training

self confidence resource library with self confidence exercises

Ready to build self-confidence?

Subscribe and get access to my free resource library of e-books, worksheets, and resources that'll boost your self-confidence.

 

 

 

You get the secret password now, you deserve it!

OOOHH YEEEAAHH!

Pro self-esteem tips, mini execution plans, intimate behind-the-scenes secrets from my personal life, and SO MUCH MORE, delivered to your inbox every tuesday for a weekly shot of personal development inspiration!  

You're officially a part of the fam! Welcome!

Join the 5-day ultimate beginner’s self-esteem challenge

Use this proven step-by-step guide to help you feel good enough and finally be confident in your own skin. (Comes with an audio training and a fill-in-the-blank worksheet for unstoppable self-esteem).

You are amazing! Thank you. Now go to your inbox and listen to the audio training that will change your life.

Pin It on Pinterest

Share This