5 steps som kan hjælpe dig med at opnå dine mest urealistiske drømme

Har du nogensinde haft et nytårsforsæt som du var vildt motiveret for at nå det, og efterfølgende blevet fanget i udfordringer og undskyldninger for hvorfor det ikke kunne lade sig gøre alligevel? Så er du ikke alene. Vidste du at 54% af alle, som sætter et nytårsfortsæt, ikke når deres drømme? Og at de fleste mennesker vælger det samme nytårsforsæt 10 år i træk, uden at opnå målet? Det er virkelig vildt og lidt trist… Men det behøver ikke at være dig. Fordi jeg har samlet 5 steps som vil hjælpe dig med at opnå dine mest “urealistiske” mål.

I denne episode vil vi tale om:

1. Hvordan at du specificere dine drømme. 

2. Hvordan at du kan lave en gameplan. 

 3. Hvorfor det er vigtigt at sige ‘Nej tak’ til negativitet og små tanker. 

4. Hvad en lysbærger er, hvorfor det er vigtigt for dit mål og hvordan at du kan finde dine lysbærgere. 

5. Troubleshooting – Hvad kan spænde ben for din success?

Klik her for at lytte på Itunes, eller her for at lytte på Spotify. Rigtig god fornøjelse!

Bedøm min podcast og abonner på itunes! 

Anna, du er den sande formidler. Du tager fat i super relevanter emner, som præger vores hverdag og som man kan relatere til. Du deler din viden på en meget smuk og inkluderende måde. Glæder mig til at lytte til flere episoder.” <- Hvis det lyder som dig, så ville jeg virkelig sætte pris på hvis du brugte 2 minutter på at skrive en anmeldelse og bedømnme min podcast. Det hjælper mig meget og støtter mit show. Klik her og scroll ned til bunden. Her kan du give episoden 5 stjerne og skrive en anmeldelse om hvorfor du elsker at lytte til Selvværds Projektet . 

OOOHH YEEEAAHH!

Pro self-esteem tips, mini execution plans, intimate behind-the-scenes secrets from my personal life, and SO MUCH MORE, delivered to your inbox every tuesday for a weekly shot of personal development inspiration!  

You're officially a part of the fam! Welcome!

Pin It on Pinterest

Share This