25. Her er min guide til de 4 ting jeg gør dagligt for at hvile i mig selv

#29. Har du mistet dig selv? 3 tips til at finde glæden igen

Nogle måneder tilbage havde jeg mistet mig selv fuldstændig. Jeg arbejdede fuldtid som pædagog i en vuggestue. Når uret ringede om morgenen skulle jeg tvinge mig selv ud af sengen, for at gøre mig klar til at tage på et arbejde som jeg bestemt ikke brød mig om. Hver dag lignede dagen før den, og jeg havde intet at glæde mig til. 

Jeg var negativ, trist og jeg vidste ikke hvordan jeg var havnet her. Jeg følte at jeg havde mistet mig selv fuldstændig. 

Podcasten i dag handler om hvordan at du finder glæden igen, hvis du føler at du har mistet dig selv til hverdagens gøremål, eller hvis du bare har brug for at føle bare 10% mere glæde i den hverdag. 

Jeg deler de øvelser som jeg lavede, for at finde glæden igen. 

Klik her for at lytte på Itunes, eller her for at lytte på Spotify.

Rigtig god fornøjelse!

Bedøm min podcast og abonner på itunes! 

Anna, du er den sande formidler. Du tager fat i super relevanter emner, som præger vores hverdag og som man kan relatere til. Du deler din viden på en meget smuk og inkluderende måde. Glæder mig til at lytte til flere episoder.” <- Hvis det lyder som dig, så ville jeg virkelig sætte pris på hvis du brugte 2 minutter på at skrive en anmeldelse og bedømnme min podcast. Det hjælper mig meget og støtter mit show. Klik her og scroll ned til bunden. Her kan du give episoden 5 stjerne og skrive en anmeldelse om hvorfor du elsker at lytte til Selvværds Projektet . 

OOOHH YEEEAAHH!

Pro self-esteem tips, mini execution plans, intimate behind-the-scenes secrets from my personal life, and SO MUCH MORE, delivered to your inbox every tuesday for a weekly shot of personal development inspiration!  

You're officially a part of the fam! Welcome!

Pin It on Pinterest

Share This