25. Her er min guide til de 4 ting jeg gør dagligt for at hvile i mig selv

31. 3 ting alle burde vide om at stoppe med at overtænke og finde indre ro

Før i tiden gik jeg altid rundt med en knude i maven. Jeg troede at det var et grundvilkår for at være menneske og at det var helt normalt altid at føle sig ængstelig og føle uro indeni. Jeg blev ofte taget af usikkerheden og frygten om hvad andre mon tænkte om mig, og det var også oftestet roden til knuden i min mave. At jeg gik og frygtede at jeg ikke var god nok. Jeg overtænkte alle situationer. 

Det kan være ødelæggende at overtænke alle situationer, og enormt frustrerende. Derfor handler episoden i dag om at de 3 vigtigeste ting du skal vide om at stoppe med at overtænke alle situationer, så du kan finde indre ro.

Klik her for at lytte på Itunes, eller her for at lytte på Spotify.

Rigtig god fornøjelse!

Bedøm min podcast og abonner på itunes! 

Anna, du er den sande formidler. Du tager fat i super relevanter emner, som præger vores hverdag og som man kan relatere til. Du deler din viden på en meget smuk og inkluderende måde. Glæder mig til at lytte til flere episoder.” <- Hvis det lyder som dig, så ville jeg virkelig sætte pris på hvis du brugte 2 minutter på at skrive en anmeldelse og bedømnme min podcast. Det hjælper mig meget og støtter mit show. Klik her og scroll ned til bunden. Her kan du give episoden 5 stjerne og skrive en anmeldelse om hvorfor du elsker at lytte til Selvværds Projektet . 

OOOHH YEEEAAHH!

Pro self-esteem tips, mini execution plans, intimate behind-the-scenes secrets from my personal life, and SO MUCH MORE, delivered to your inbox every tuesday for a weekly shot of personal development inspiration!  

You're officially a part of the fam! Welcome!

Pin It on Pinterest

Share This