Stop med at lade andre påvirke dig negativt

Du er omringet af mennesker dagligt og det er umuligt ikke at blive påvirket af dem som du har omkring dig. Men hvis du begynder at lade dine medmennesker påvirke dig negativt kan det blive enormt usundt.

I dagens episode fortæller jeg en pinlig historie om hvordan at jeg kom op og skændes med en kvinde på en cykelsti. Jeg deler også med dig hvorfor det er at du bliver tricket af andre mennesker og hvad du skal gøre når det sker. 

Klik her for at lytte på Itunes, eller her for at lytte på Spotify.

Rigtig god fornøjelse!

Bedøm min podcast og abonner på itunes! 

Anna, du er den sande formidler. Du tager fat i super relevanter emner, som præger vores hverdag og som man kan relatere til. Du deler din viden på en meget smuk og inkluderende måde. Glæder mig til at lytte til flere episoder.” <- Hvis det lyder som dig, så ville jeg virkelig sætte pris på hvis du brugte 2 minutter på at skrive en anmeldelse og bedømnme min podcast. Det hjælper mig meget og støtter mit show. Klik her og scroll ned til bunden. Her kan du give episoden 5 stjerne og skrive en anmeldelse om hvorfor du elsker at lytte til Selvværds Projektet .

 

OOOHH YEEEAAHH!

Pro self-esteem tips, mini execution plans, intimate behind-the-scenes secrets from my personal life, and SO MUCH MORE, delivered to your inbox every tuesday for a weekly shot of personal development inspiration!  

You're officially a part of the fam! Welcome!

Pin It on Pinterest

Share This