25. Her er min guide til de 4 ting jeg gør dagligt for at hvile i mig selv

3 måder du kan stå ved dig selv, selvom at du er bange for hvad andre vil tænke om dig

Dit liv sker lige nu og der er ingen re-eksamen eller andre måder du kan få en ny chance på.

Så lad mig lige spørge dig om en ting.☝🏼

Har du tænkt dig at leve dit eneste og meste dyrebare liv på dine eller andres bekostninger?

Har du tænkte dig at udleve dine største drømme, gå i det tøj som du synes er bad-ass og sige til og fra som det føles selvkærligt for dig?

Eller vil du være en medløber som sidder på tilskuerpladserne for at undlade at træde nogen over tæerne?

I dagens podcast episode får du 3 måder du kan stå ved dig selv, selvom at du er bange for hvad andre tænker om dig. 

Det citat jeg deler i  dagens episode var virkelig en øjenåbner for mig og måske er det præcis det kærlige wake-up call som du har brug for. ❤️

Vi har alle begrænset tid på jorden og det er dit ansvar om du vil bruge den tid som en people pleaser, eller om du vil leve dit liv på dine præmisser.

Jeg håber at du vælger valg nr 2. 🤞🏼💖

Klik her for at lytte på Itunes, eller her for at lytte på Spotify.

Rigtig god fornøjelse!

Bedøm min podcast og abonner på itunes! 

Anna, du er den sande formidler. Du tager fat i super relevanter emner, som præger vores hverdag og som man kan relatere til. Du deler din viden på en meget smuk og inkluderende måde. Glæder mig til at lytte til flere episoder.” <- Hvis det lyder som dig, så ville jeg virkelig sætte pris på hvis du brugte 2 minutter på at skrive en anmeldelse og bedømnme min podcast. Det hjælper mig meget og støtter mit show. Klik her og scroll ned til bunden. Her kan du give episoden 5 stjerne og skrive en anmeldelse om hvorfor du elsker at lytte til Selvværds Projektet . 

OOOHH YEEEAAHH!

Pro self-esteem tips, mini execution plans, intimate behind-the-scenes secrets from my personal life, and SO MUCH MORE, delivered to your inbox every tuesday for a weekly shot of personal development inspiration!  

You're officially a part of the fam! Welcome!

Pin It on Pinterest

Share This