25. Her er min guide til de 4 ting jeg gør dagligt for at hvile i mig selv

Sig farvel til usikkerhed i dine venskaber med disse 3 steps

Har du nogensinde følt dig usikker i dine venskaber? Har du været bange for at du ikke er god nok eller sjov nok? Så er du bestemt ikke alene. Usikkerhed i venskaber er et kæmpe emne og noget som jeg også selv har rodet enormt meget med. Derfor skal vi i dagens episode kigge på hvorfor usikkerhed opstår i venskabsrelationer, hvad der spænder ben for at du kan hvile i dine venskaber og hvordan at du kan føle dig selvsikker og have ro og tillid til at der er gensidig lyst i dine relationer. 

Vi kommer bl.a. ind på: 

1. Hvorfor opstår der usikkerhed i venskabsrelationer? 

2. Hvad spænder ben for at du kan være selvsikker i dine relationer?

3. Hvordan kan du føle dig selvsikker i dine relationer?

Klik her for at lytte på Itunes, eller her for at lytte på Spotify.

Rigtig god fornøjelse!

Bedøm min podcast og abonner på itunes! 

Anna, du er den sande formidler. Du tager fat i super relevanter emner, som præger vores hverdag og som man kan relatere til. Du deler din viden på en meget smuk og inkluderende måde. Glæder mig til at lytte til flere episoder.” <- Hvis det lyder som dig, så ville jeg virkelig sætte pris på hvis du brugte 2 minutter på at skrive en anmeldelse og bedømnme min podcast. Det hjælper mig meget og støtter mit show. Klik her og scroll ned til bunden. Her kan du give episoden 5 stjerne og skrive en anmeldelse om hvorfor du elsker at lytte til Selvværds Projektet . 

OOOHH YEEEAAHH!

Pro self-esteem tips, mini execution plans, intimate behind-the-scenes secrets from my personal life, and SO MUCH MORE, delivered to your inbox every tuesday for a weekly shot of personal development inspiration!  

You're officially a part of the fam! Welcome!

Pin It on Pinterest

Share This