25. Her er min guide til de 4 ting jeg gør dagligt for at hvile i mig selv

Halloween episode: 4 ting du skal stoppe med at gøre hvis du føler dig død inden i

Har du nogen sinde prøvet at sidde i biografen og filmen skal til at starte. Men selvom at du sidder omringet af mennesker du elsker og skal se en film som du har glædet dig til, så er du stadig ked af det. Du føler dig følelsesløs. Som om at alting er lidt ligegyldigt.

I dagens halloween episode taler vi om alle de ting du skal stoppe med at gøre hvis du føler dig død inden i og i stedet har brug for et frisk pust så du kan genfinde din glæde.

Tryk play for at høre episoden.

Klik her for at lytte på Itunes, eller her for at lytte på Spotify.

Bedøm min podcast og abonner på itunes! 

Anna, du er den sande formidler. Du tager fat i super relevanter emner, som præger vores hverdag og som man kan relatere til. Du deler din viden på en meget smuk og inkluderende måde. Glæder mig til at lytte til flere episoder.” <- Hvis det lyder som dig, så ville jeg virkelig sætte pris på hvis du brugte 2 minutter på at skrive en anmeldelse og bedømnme min podcast. Det hjælper mig meget og støtter mit show. Klik her og scroll ned til bunden. Her kan du give episoden 5 stjerne og skrive en anmeldelse om hvorfor du elsker at lytte til Selvværds Projektet . 

OOOHH YEEEAAHH!

Pro self-esteem tips, mini execution plans, intimate behind-the-scenes secrets from my personal life, and SO MUCH MORE, delivered to your inbox every tuesday for a weekly shot of personal development inspiration!  

You're officially a part of the fam! Welcome!

Pin It on Pinterest

Share This