25. Her er min guide til de 4 ting jeg gør dagligt for at hvile i mig selv

Svært ved at finde ro? Få svar på hvorfor med Pernille Skall

Den største fejl jeg ser, når vi ønsker mere ro i vores liv, det er at vi søger uden for os selv, for at få svaret. Men svaret kommer aldrig udefra, det kommer fra dig selv. 

Pernille Skall er dagens gæst på podcasten, hvor vi dykker dybt ned i: 

  • Hvordan at alle de oplevelser du har, sætter sig i kroppen og skaber uro hvis de ikke bliver forløst.

  • Hvad du helt konkret kan gøre, hvis du har meget indre uro.

  • Hvordan at du kan bruge kroppen til at finde svar og guide dig gennem livet.

Klik play for at høre episoden!

Klik her for at lytte på Itunes, eller her for at lytte på Spotify.

Bedøm min podcast og abonner på itunes! 

Anna, du er den sande formidler. Du tager fat i super relevanter emner, som præger vores hverdag og som man kan relatere til. Du deler din viden på en meget smuk og inkluderende måde. Glæder mig til at lytte til flere episoder.” <- Hvis det lyder som dig, så ville jeg virkelig sætte pris på hvis du brugte 2 minutter på at skrive en anmeldelse og bedømnme min podcast. Det hjælper mig meget og støtter mit show. Klik her og scroll ned til bunden. Her kan du give episoden 5 stjerne og skrive en anmeldelse om hvorfor du elsker at lytte til Selvværds Projektet . 

OOOHH YEEEAAHH!

Pro self-esteem tips, mini execution plans, intimate behind-the-scenes secrets from my personal life, and SO MUCH MORE, delivered to your inbox every tuesday for a weekly shot of personal development inspiration!  

You're officially a part of the fam! Welcome!

Pin It on Pinterest

Share This