25. Her er min guide til de 4 ting jeg gør dagligt for at hvile i mig selv

Laver du denne fejl? Løsningen til mere ro og glæde i din hverdag

Mange af os ønsker os mere ro og glæde i hverdagen, men ubevidst får vi sagt ja til kaos og uro, fordi vi ikke er bevidste om hvad vi tillader og lukker ind i vores liv. 

I dagens afsnit taler vi om hvad du egentlig får sagt ja til i dit liv og om det egentlig stemmer overens med det du ønsker dig. Klik play for at høre episoden. 

Klik her for at lytte på Itunes, eller her for at lytte på Spotify.

Rigtig god fornøjelse!

Bedøm min podcast og abonner på itunes! 

Anna, du er den sande formidler. Du tager fat i super relevanter emner, som præger vores hverdag og som man kan relatere til. Du deler din viden på en meget smuk og inkluderende måde. Glæder mig til at lytte til flere episoder.” <- Hvis det lyder som dig, så ville jeg virkelig sætte pris på hvis du brugte 2 minutter på at skrive en anmeldelse og bedømnme min podcast. Det hjælper mig meget og støtter mit show. Klik her og scroll ned til bunden. Her kan du give episoden 5 stjerne og skrive en anmeldelse om hvorfor du elsker at lytte til Selvværds Projektet . 

OOOHH YEEEAAHH!

Pro self-esteem tips, mini execution plans, intimate behind-the-scenes secrets from my personal life, and SO MUCH MORE, delivered to your inbox every tuesday for a weekly shot of personal development inspiration!  

You're officially a part of the fam! Welcome!

Pin It on Pinterest

Share This