25. Her er min guide til de 4 ting jeg gør dagligt for at hvile i mig selv

Find modet til at gøre hvad som helst

Jeg har fået et spørgsmål fra en lytter, som skriver : “Jeg vil gerne have redskaber til at tackle frygt. Jeg døjer med både lavt selvværd og selvtillid. Jeg har ekstremt svært ved at kaste mig ud i nye ting, og bevæge mig ud fra min komfortzone. Jeg vil jo gerne gøre det godt fra starten og det kan man jo ikke altid. Rent logisk kan jeg godt fortælle mig selv at jeg bare skal kaste mig ud i det og at jeg lære af fejlene. Men jeg er stadig enormt bange for at lave fejl, hvilket gør at jeg slet ikke tør handle. hjæææælp”. 

Og det her er sådan et godt spørgsmål som jeg ved at mange kan relatere til! Så jeg glæder mig virkelig til at dykke ned i det. Husk på at hvis du har et spørgsmål, så tøv endelig ikke med at sende det til mig. Du kan skrive til mig på min insta annastaffe, og så laver jeg med glæde et afsnit hvor jeg går i dybden med svar på dit spørgsmål. 

Klik play for at høre episoden!

Klik her for at lytte på Itunes, eller her for at lytte på Spotify.

Rigtig god fornøjelse!

Bedøm min podcast og abonner på itunes! 

Anna, du er den sande formidler. Du tager fat i super relevanter emner, som præger vores hverdag og som man kan relatere til. Du deler din viden på en meget smuk og inkluderende måde. Glæder mig til at lytte til flere episoder.” <- Hvis det lyder som dig, så ville jeg virkelig sætte pris på hvis du brugte 2 minutter på at skrive en anmeldelse og bedømnme min podcast. Det hjælper mig meget og støtter mit show. Klik her og scroll ned til bunden. Her kan du give episoden 5 stjerne og skrive en anmeldelse om hvorfor du elsker at lytte til Selvværds Projektet . 

OOOHH YEEEAAHH!

Pro self-esteem tips, mini execution plans, intimate behind-the-scenes secrets from my personal life, and SO MUCH MORE, delivered to your inbox every tuesday for a weekly shot of personal development inspiration!  

You're officially a part of the fam! Welcome!

Pin It on Pinterest

Share This