25. Her er min guide til de 4 ting jeg gør dagligt for at hvile i mig selv

Laver du denne fejl? Løsningen til mere ro og glæde i din hverdag

En af de frustrationer jeg høre mest er hvordan at din hjerne og dine tanker stikker af med dig. Hvordan at du kan sidde fast i negative tanker som du har svært ved at komme ud af. 

Og derfor vil jeg i dagens afsnit introducere dig til power sætninger, også kendt som affirmationer. Fordi der ligger en enorm power og transformation gemt når du bruger affirmationer som en dedikeret del af dit liv.

Klik play for at høre episoden

Klik her for at lytte på Itunes, eller her for at lytte på Spotify.

Rigtig god fornøjelse!

Bedøm min podcast og abonner på itunes! 

Anna, du er den sande formidler. Du tager fat i super relevanter emner, som præger vores hverdag og som man kan relatere til. Du deler din viden på en meget smuk og inkluderende måde. Glæder mig til at lytte til flere episoder.” <- Hvis det lyder som dig, så ville jeg virkelig sætte pris på hvis du brugte 2 minutter på at skrive en anmeldelse og bedømnme min podcast. Det hjælper mig meget og støtter mit show. Klik her og scroll ned til bunden. Her kan du give episoden 5 stjerne og skrive en anmeldelse om hvorfor du elsker at lytte til Selvværds Projektet . 

OOOHH YEEEAAHH!

Pro self-esteem tips, mini execution plans, intimate behind-the-scenes secrets from my personal life, and SO MUCH MORE, delivered to your inbox every tuesday for a weekly shot of personal development inspiration!  

You're officially a part of the fam! Welcome!

Pin It on Pinterest

Share This