25. Her er min guide til de 4 ting jeg gør dagligt for at hvile i mig selv

62. 7 selvkærlige nøgler du kan bruge til at skabe resultater i dit liv

Forleden sad jeg midt i en dyb session. Min klient havde fundet ind til roden af en situation som havde hjemsøgt hende i flere år.

Jeg spurgte hende “Hvis der er en mening med alt i livet, hvad er det så at du skulle lære af denne oplevelse?”

Hun tørrede sine øjne og efter at hun indså den dybe gave som lå i det der førhen havde føltes som den værste forrådelse, kunne hun sænke skuldrende og ånde lettet ud.

Denne session fik mig til at tænke på hvor vigtigt det er at have selvkærlige nøgler vi kan bruge til at åbne nye døre i livet.

Derfor deler jeg i dagens podcast episode 7 universelle indsigter du kan bruge i situationer, hvor du føler at du sidder fast og skal have et kærligt skub fremad. Tryk play for at høre episoden!

Klik her for at lytte på Itunes, eller her for at lytte på Spotify.

Rigtig god fornøjelse!

Bedøm min podcast og abonner på itunes! 

Anna, du er den sande formidler. Du tager fat i super relevanter emner, som præger vores hverdag og som man kan relatere til. Du deler din viden på en meget smuk og inkluderende måde. Glæder mig til at lytte til flere episoder.” <- Hvis det lyder som dig, så ville jeg virkelig sætte pris på hvis du brugte 2 minutter på at skrive en anmeldelse og bedømnme min podcast. Det hjælper mig meget og støtter mit show. Klik her og scroll ned til bunden. Her kan du give episoden 5 stjerne og skrive en anmeldelse om hvorfor du elsker at lytte til Selvværds Projektet . 

Lær hvordan at du med simple redskaber kan håndtere dine negative tanker, så du kan få overskud, føle dig selvsikker og leve livet med lethed.

Din gratis guide er nu på vej til din indbakke!

Pin It on Pinterest