At styrke mit selvværd ændrede mit liv drastisk og derfor hjælper jeg nu andre med at gøre det samme. 

Hej, jeg hedder Anna! Som uddannet life coach og selvværd specialist, hjælper jeg mine klienter med at håndtere bekymring, overtænkning og frygt så de kan leve et meningsfuldt liv med ro, nærvær og overskud til alt det de elsker. 

Følg mig her →

At få et godt liv

har altid været

min passion

Med et højt selvværd er det muligt

Dit selvværd påvirker alt i dit liv. Hvilket job du føler at du er god nok til, hvilken løn du føler at du fortjener, hvor nærværende og kærlige dine relationer er. Forholdet til dig selv og din krop. Din evne til at udleve og handle på dine drømme. Hvis du har et lavt selvværd vil det holde dig tilbage i alle områder af dit liv. 

Min rejse startede da jeg tilbage i 2015 var dybt deprimeret…

Jeg havde fuldstændig mistet min livsglæde og alt føltes meningsløst. Den ene negative tanke afløste den anden og jeg kæmpede med tankermylder, hvilket stjal min energi og evne til at sove om natten. 

Jeg var træt og udmattet over min situation. Hvorfor kørte det hele bare i ring? Hvorfor kunne jeg ikke bare stoppe de dumme tanker? Jeg prøvede alt, men intet virkede. 

Kan du relatere?

En varm sommerdag i italien læste jeg min første selvhjælpsbog…

Der lærte jeg at det jeg tænker om mig selv og mit liv, hænger uløseligt sammen med det liv jeg lever. At alt det jeg tænker bliver min virkelighed. Den viden ændrede mit liv. Jeg begyndte dedikeret og målrettet at ændre mine tanker og forholdet til mig selv og her fra ændrede alt sig.

Det gav mig modet til at sige fra og sætte kærlige grænser. Nu turde jeg at blive set! Det resulterede i en ny garderobe der skilte sig så meget ud, at mine kollegaer ofte kom og kiggede mig i nakken.

Jeg blev hørt fordi jeg selvsikkert delte mine holdninger. Jeg startede min egen podcast som nu er blevet lyttet til over 200.000 gange. Jeg har interviewet top ledere inde for selvudvikling uden at tænke over det to gange. Tabt de ekstra kilo og derefter holdt en sund vægt. Det har givet mig en så god udstråling, at jeg er blevet ansat efter alle jobsamtaler jeg har været til. Jeg har ægte nære venskaber, som ringer mig op bare for at høre, hvordan jeg har det.

Metoden jeg arbejder med…

01

Genskab forbindelsen til dig selv

Den verden du lever i nu hiver dig i 100 forskellige retning og ofte mister du forbindelsen til dig selv i farten. Derfor arbejder jeg med hvordan at du genskaber en kærlig forbindelse til dig selv så du kan tage styringen i dit eget liv. 

Den vigtigeste relationen er den du har med dig selv

02

Bevidsthed

Jeg hjælper dig med at blive bevidst om de tanker og handling der bliver ved med at sabotere dig (og som er så automatiserede at du slet ikke lægger mærke til dem). 

Hvis du ikke ved hvad der forhindre dig i at opnå det du gerne vil, ender du i samme situationen igen og igen. Bevidsthed giver dig friheden til selv at vælge hvordan du vil leve dit liv.

Bevidsthed = Indre styrke

03

Transformationen

Gennem din kærlige og omsorgsfulde relation til dig selv og bevidsthed omkring dine mønstre, kan du skabe forandring. i Skridt nr 3 arbejder vi fokuseret på hvad du helt konkret skal gøre for at se vedvarende forandring. 

Nye handlinger skaber nye resultater

04

Handling er din superkraft

Andre coaches fokusere enormt meget på mindset, men jeg tror den sande magi lægger i dine handlinger. Hvorfor? Din hjerne drager paraller mellem hvem du er, ved at observere hvad du gør. Gennem hver eneste handling du tager, former du dit selvbillede, hvilket påvirker alt. Derfor, for at se vedvarende resultater, er dine handlinger nødt til at matche den selvsikre version af dig selv, som du drømmer om at være. 

Et skridt af gangen skaber større transformation end dine tanker nogensinde vil

Sjove facts om mig:

I en nødeskald

L

Jeg elsker at lave café burger i mit eget køkken

L

Ingen pomfritter uden chili mayo (eller aioli)

L

Jeg er den helt rigtige at fortælle en virkelig dårlig joke, fordi jeg griner af stort set alt

L

Jeg tager tit på kaffe date, men drikker altid te

L

Jeg kan græde til ALLE film

L

Jeg har 3 (snart 4 marsvin) og nej, det er ikke et hamster

L

Jeg elsker at rejse (men hader flyveturen der til) 

L

Hver og en af mine klienter har en helt særlig betydning for mig (seriøst)

Indre Power forløbet

1-1 coaching forløb

Drømmer du om at komme af med dine negative og selvkritiske tanker, så du kan vågne om morgenen og faktisk være glad? At du kunne få styr på dit indre kaos, så du har mere overskud i din hverdag? At du kunne give slip på følelsen af at være forkert, og i stedet kunne elske dig selv for alt hvad du er og have en dyb tillid til at du er mere en god nok?

Et valg kan ændre hele dit liv

Start i dag

På Indre Power Coaching Forløbet, får du et fejlsikret og fleksibelt system, der viser dig trin for trin, hvordan du håndterer frygt, overtænkning og din indre kritiker. Med online trænings moduler og 1-1 coaching med Anna, lærer du hvordan at du opnår langt større glæde, en dyb indre ro og styrke, på kort tid.

Lær hvordan at du med simple redskaber kan håndtere dine negative tanker, så du kan få overskud, føle dig selvsikker og leve livet med lethed.

Din gratis guide er nu på vej til din indbakke!

Pin It on Pinterest