Hvad hvis du kunne føle dig god nok og være ligeglad med hvad andre tænker?

Lyder det her som noget du kan genkende?

Er du i en periode hvor du vågner om morgenen og er trist, uden at kunne sætte en finger på hvorfor? Hvor bare en ting skal gå galt og så er dagen ødelagt? Hvor du har svært ved at nævne bare en god ting ved dig selv eller dit liv, fordi dine tanker er så negative? 

Du har ikke lyst til at leve sådan her. Men den giftige cocktail af at people please, sætte alle andre før dig selv, have tårn høje krav til hvad du skal kunne og være som menneske, 0 self-care og egenomsorg, være fejlfri… Hvordan i alverden skal du så kunne nyde dit liv, være nærværende med dem du elsker og have overskud til de ting i dit liv som er vigtige for dig? 

Svaret overrasker dig måske…

Det første forhold du er nødt til at fixe er forholdet til dig selv. 

Hvis du tror på at “du ikke er god nok og ikke er noget værd” Gæt hvad? Så bliver det din virkelighed.

Du mærker tydeligt konsekvenserne af det:

Du er altid bange for ikke at være god nok og bruger enormt meget energi på at overtænke de mindste ting.

Hvis nogen kigger underligt på dig, frygter du hvad de tænker om dig, om de dømmer dit udseende eller om du har gjort noget forkert.

Du sammeligner dig selv med andre, og kan altid finde fejl ved dig selv.

Du har svært ved at tage beslutninger og stå ved dig selv. Du giver altid andre ret og siger “okay, så gør vi det” selvom at du ikke har lyst. Det giver en uro og ubehag i dig fordi at du siger ja til noget som du virkelig ikke har lyst til, men gør det alligevel.

Hvis du laver en fejl, kan du overtænke det så meget, at du får det fysisk dårligt. Du ville ønske at du bare kunne kaste dig ud i nye ting, uden at være så bange for om det gik galt. Men det er bare så svært! 

DU ER TRÆT AF AT HAVE DET SÅDAN HER, MEN SAMTIDIG FRYGTER DU OGSÅ AT DET ALDRIG KOMMER TIL AT VÆRE ANDERLEDES.

Hør, jeg forstår det godt og jeg ser dig.

Du er træt. Træt af at overtænke. Træt af at være bange for at du er forkert. Træt af at kritisere dig selv. Træt af at prøve at fremstå ‘perfekt’ hele tiden. Træt af at prøve at være fejlfri.

Du gad godt vågne op og er glad. ÆGTE GLAD. Indefra og ud.

Du ville ønske at du kunne være mere åben og bare gøre det du gerne vil impulsivt, uden at skulle tænke så meget over det.

At du kunne udstråle “Her er jeg med alt hvad jeg indebære” og lade være med at gå op i om andre kan lide dine bukser, om du har glat eller krøllet hår, eller om du har glemt at tage make-up på. 

Du længes efter lethed. At livet føles let og frit. Friheden til bare at være dig præcis som du er. 

Du ville ønske at der var nogen som ville tage din hånd og give dig en skridt-for-skridt guide til at navigere alle dine negative frygt tanker, så de ikke holder dig fanget mere

Du vil gerne vide hvordan at du med lethed kan stå ved dig selv, sætte grænser og sige “nej tak”, til det du ikke har lyst til, uden at frygte at dine veninder så ikke kan lide dig.

Du længes efter at være ligeglad med hvad andre tænker og i stedet kunne sige “folk må sku tænker hvad de vil, jeg stoler på at det jeg tænker og gør er godt nok”.

Du ville ønske at du havde konkrete og effektive redskaber til at stoppe selvkritik, tankemylder og overtænkning og bytte dem ud med kærlige og omsorgsfulde tanker i stedet for. Så du kan være tilstede i nuet og leve dit liv.

Alt dette lyder måske som en urealistisk drøm, men det er det ikke…

Velkommen til

På mit Indre Power Coaching Forløb får du powerfulde redskaber til at håndtere negativ selvsnak og bekymring, så du kan genskabe en kærlig forbindelse til dig selv, få en dyb tillid til at du er god nok, opnå en dyb ro og glæde samt genfinde din indre power.

“Inden jeg startede i forløb hos Anna, havde jeg et mega dårligt selvværd. Jeg var ikke særlig glad, jeg havde det dårligt og jeg fik ofte handlet uhensigtsmæssigt i rigtig mange situationer ift hvad jeg egentlig ønskede.  Jeg havde svært ved, at være i mine relationer, samt skabe nye relationer. Jeg havde generelt rigtig svært ved at være i mig selv, og turde vise hvem jeg virkelig var, fordi jeg aldrig rigtig følte mig god nok. 

 

Efter Indre Power Forløbet har jeg fået et højt selvværd og en ro i mig selv. Jeg taler pænt til mig selv, behandler mig selv kærligt og jeg tror på at jeg er god nok. Jeg smiler meget mere, jeg er glad og jeg tør at være mig selv. Jeg kan tage selvsikre beslutninger, jeg kan mærke hvad jeg gerne vil, og så handle på det! Jeg er ikke bange for at sige hvad jeg synes og tør at sige til og fra. Jeg kan være ærlig og åben, hvilket også har ført til nye relationer i mit liv. 

 

Anna har givet mig redskaber så jeg let kan håndtere min tvivl, og min indre kritiker. Før kunne jeg gå en hel dag og været styret af det. Nu ved jeg hvordan at jeg får ordnet det på 5 minutter. 

 

Hvis du er i tvivl om du skal starte i forløb hos Anna, så vil jeg bare sige GØR DET! Gør det, gør det, gør det!! Det er det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv! Lettelsen af endelig at finde noget som virker, har været ubeskrivelig.”

– Anna Nielsen

Du får:

Coaching

Du får 5 coaching sessioner af 1.5 time med mig, hvor jeg skaber kærlige rammer så du kan udforske dine indre blokader som forhindre dig i at hvile i dig selv. Sammen dykker vi dybt og tackler dine gamle fortællinger som ikke tjener dig mere, så nye kærlige overbevisninger kan falde på plads, hvilket vil styrke dit selvværd. Under vores sessioner vil du få klarhed og sammen udvikler vi en handlingsplan for hvilke nye handle, tænke og følemønstre du skal implementere for at se STORE forandringer. Jeg vil motivere, udfordre og støtte dig i at nå dit mål. Efter hver session vil du få simple, men powerfulde redskaber du skal arbejde på mellem sessionerne. 

Efter mit forløb hos Anna, har jeg fået troen på mig selv og værktøjer til hvordan at jeg kan udvikle mig. Jeg har fået øjnene op for hvor lidt der skal til for, at jeg kan blive den bedste version af mig selv. Efter vores forløb er jeg blevet meget mere opmærksom på mig selv og mine kvaliteter. Jeg er blevet mere bevidst om hvor meget jeg kan opnå ved bare, at ændre små ting og hvor stor en betydning det har for mig. Det har haft en indflydelse på mit generelle selvværd og måden jeg ser mig selv på. Jeg vil helt klart anbefale et coachingforløb hos Anna til andre.“

– Nana Børesen

Transformerende træninger: 

Du får også 6 online lydfiler med tilhørende arbejdes-ark designet til at aflære dine usikre tanke og handle mønstre, så du kan føle dig selvsikker, glad og leve ubegrænset af dine selvkritiske tanker.

I træningerne lærer du:

online træning

1. Find ro

Savner du bare et lille frikvarter fra dit indre kaos? En pause fra overtænkning? En lille pause er ikke nok, i min optik skal det føles som en spa dag for dit sind, hver evig eneste dag. I denne lektion lærer jeg dig redskaber som vil give dig den indre ro du søger. Gennem disse redskaber vil du kunne stå stærkt, selv på dit mest overvældende dage. 

online træning

2. Få styr på din indre kritiker

Er du hård og kritisere dig selv uanset hvad du gør? Føler du at din indre kritiker har taget overhånd og at frygten for hvad andre vil tænke om dig, bremser dig fra at gøre de ting du gerne vil? Det vil denne lektion tage hånd om. 

Jeg lærer dig at spotte dig indre kritiker, og se hvordan at den påvirker dit liv negativ, så du kan få skovlen under den. 

online træning

3. De ydre begræsninger

Har du nogen sinde siddet blandt andre og haft lyst til at sige din ærlige mening, men lod vær fordi du tvivlede på dig selv? Eller ladet være med at købe kjolen du elskede, i frygt for hvad andre ville tænke?

I denne lektion kigger vi på hvad du gør (og lader være med at gøre) når du føler dig usikker. Du vil blive bevidst om hvilke handlemønstre du har som holder dig fast i en følelse af ikke at være god nok. Ud over dette vil du få lette øvelser som vil hjælpe dig med at blive bevidst om din handlinger.

online træning

4. Bliv din egen bedste ven

Hvordan ville det føles at have en dyb tiltro til at alt hvad du gør og siger er godt nok? At kunne tale pænt og kærligt til dig selv, uanset situationen? 

I denne træning viser jeg dig hvordan at du tackler din indre kritiker, så kærlige og omsorgsfulde tanker kan falde på plads.  

Du vil blive din egen bedste ven, og vil let og ubesværet kunne navigere i dine tanker og følelser, så kun de mest kærlige og omsorgsfulde får plads.

online træning

5. Lær at lytte til din intuition

Bliver du i tvivl når du skal tage beslutninger fordi du er bange for at tage det forkerte valg?

I denne lektion lærer du hvordan at du kan blive god til at tage dine egne beslutninger, samt vælge det som føles rigtigt for dig, uden at skulle spørge andre om råd. Du lærer hvorfor det kan være svært at have tillid til at du selv ved hvad der er bedst. Jeg guider dig gennem nogle øvelser som vil hjælpe dig med at lytte indad og mærke efter hvilke beslutninger som er de rigtige for dig. 

online træning

6. Bliv ustoppelig

Vink farvel til de dage hvor du stopper dig selv fordi du er bange for hvad andre tænker om dig. I dette modul har vi fokus på hvordan at du kan handle mere og frygte mindre. Sand frihed finder du, når du frit kan gøre de ting dit hjerte kalder på, uden at skulle overveje det først.

Derfor får du en step-by-step guide til hvordan, at du let og selvsikkert kan handle på de ting du gerne vil.

Bonusser!

Tilmeld dig i dag og få disse 3 sprøde bonusser som vil sikre din udvikling under og efter forløbet!

Fordi at du har deltaget på min selvværds challenge, får du disse 3 bonusser med gratis, hvis du tilmelder dig forløbet i dag.

guide til at sikre din udvikling,

efter vores forløb er slut

Når du afslutter forløb hos mig, vil du have et sundt og stærkt selvværd, men det skal holdes ved lige. Derfor få du i denne bonus en succes plan som sikre, at du holder din udvikling ved lige, efter vores forløb er slut. Jeg hører nemlig ofre frustrationer som “Jeg fik det bedre da jeg var i forløb, men efterfølgende var det som om at jeg faldt tilbage i de samme gamle mønstre igen”. Og det vil jeg ikke have sker for dig. Derfor giver jeg dig i denne bonus en skudsikker plan på hvordan, at du selv holder din udvikling ved lige, fra nu af og ud i fremtiden.

9 redskaber til at stå stærkt efter en krise

Er du træt af at sidde fast i svære perioder?  De kan føles som kviksand hvor, at uanset hvad du gør eller prøver, sidder du fast. Det er her dit self-care kit kommer ind i billedet. Jeg giver dig en række redskaber som du kan bruge når du føler at du sidder fast, og ikke kan komme op igen. Så du kan samle dig selv op efter, at du er røget ned i de mørkeste tanker. Fordi nogle gange har vi alle brug for lidt førstehjælp. Du får en skridt-for-skridt guide til hvad du helt konkret kan gøre, når du føler at du sidder fast i en funk, så du kan komme ud på den anden side stærkere end før.

Bliv en selvsikker kvinde én sætning af gangen

Kan du genkende disse tanker; “Jeg er ikke god nok”, “jeg er grim”, “Jeg er en fiasko”?

Hvis du svarede JA! Så er denne bonus for dig.

Den måder du taler og tænker om dig selv på, afgører hvem du og fra et selvkritisk mindset, er det umuligt at se den udvikling du ønsker.

Derfor har jeg lavet 15 power sætninger du kan bruge til, at se stor udviking i alle områder af dit liv + en guide til hvordan at du laver dine egne powersætninger så du kan blive en selvsikker kvinde én sætning af gangen.

“Jeg er simpelthen på røven over, hvor meget Anna har rykket mig, på to sessioner. Hun har virkelig skabt en ny sandhed for mig, som jeg finder så meget ro i. Jeg har virkelig taget det til mig vi afsluttede med sidst og så har sessionerne vist mig, hvor meget jeg kan rykke mig, når jeg smider mine gamle fortællinger væk. Og her gik jeg og troede at coaching ikke var en terapiform der virkede for mig. Jeg er helt på røven over hvor dygtig hun er. Tak tak tak for dig!“

– Maiken

Hvad får du?

N

5 coaching sessioner af 1.5 time (Værdi af 6.000 kr)

N

6 online træninger (Værdi af 3.000 kr)

N

6 arbejdes-ark (Værdi af 1.500 kr)

N

Bonus #1: Guidet visualisering 👉🏻 Så du manifestere dit mest selvsikre jeg.(Værdi af 299 kr)

N

Bonus #2: Turbo charge din udvikling 👉🏻 Arbejdes-ark jeg har designet til dig som for at accelerere din udvikling mellem vores sessioner.(Værdi af 199 kr)

N

Bonus #3: Succes plan 👉🏻 En skudsikker plan på hvordan, at du selv holder din udvikling ved lige, fra nu af og ud i fremtiden.(Værdi af 299 kr)

N

Bonus #4: Self-care kit 👉🏻 Du får en skridt-for-skridt guide til hvad du helt konkret kan gøre når du føler, at du sidder fast i en funk, så du kan komme ud på den anden side stærkere end før.(Værdi af 299 kr)

N

Bonus #5: Power sætninger 👉🏻  Få 15 power sætninger du kan bruge til, at se stor udviking i alle områder af dit liv + en guide til hvordan at du laver dine egne powersætninger så du kan blive en selvsikker kvinde én sætning af gangen.(Værdi af 299 kr)

Fuld værdi af: 11.895 kr

Men din investering for forløbet er kun:

5.477

Vælg den mulighed som er rigtig for dig

Mest fleksibel

Betal for første session nu, derefter betales der

efter hver session (de næste 4 sessioner).

1097 kr

Start nu!

Indre Power Forløb + Bonusser!

Vælg den betaling som passer dig bedst

plan_select

Bedste Pris

1 betaling af

5.477 kr

Start nu

Indre Power Forløb + Bonusser!

Vælg den betaling som passer dig bedst

plan_select

Niveauet af dit selvværd påvirker bl.a. dine relationer, forholdet til din krop og din sundhed, din success, din glæde, din indre ro og overskud. Hvad er det værd for dig at have redskaber du kan bruge hele livet, så du kan leve hver dag med glæde, overskud og indre ro?

Dit liv før og efter

Før

Du overtænker alt hvad du gør ned til mindste detalge og bekymre dig om hvad andre tænker om dig. Du giver de andre ret, og kører med på bølgen, selvom det føles forkert.

Du er i en periode hvor du har det rigtig dårligt. Du vågner op med en ked af det følelse inden i, uden helt at vide hvorfor. Dine negative tanker fylder så meget, at du har svært ved at finde det gode.

Du føler dig nervøs når du er sammen med andre. Fordi du er så bange for at sige eller gøre noget forkert, trækker du dig fra samtalerne og er ikke så frembrusende som du gerne ville være.

Du føler dig dårlig til alt og ved ikke helt hvad du vil. Frygten for om det vil gå galt, holder dig fra at kaste dig ud i noget overhovedet. Du tror ikke på at noget kan ske for dig, fordi du tvivler på dig selv. Du får tit af vide at du “bare skal tro på dig selv”… “Øh ja, men hvordan gør jeg så det?”.

Efter

Du har nu redskaberne til, at stoppe overtænkning og bekymring. Du hviler i dig selv og har tiltro til at det du gør og siger, faktisk er okay. Du står ved dig selv og mærker efter hvad du synes, har lyst til og brug for. 

Du ved nu hvordan at du finder roden til din tristhed og har redskaberne til, at ændre dine negative tanker, så de ikke styrer dit humør. Det giver dig et langt større overskud og mere glæde i din hverdag. 

Du har nu modeller som hjælper dig med, at se dine tanker og situationer, fra et nyt perspektiv. Du kan derfor give slip på frygten om at være forkert og i stedet glæde dig til, at være sammen med andre og bare have det sjovt! Hvis en veninde ringer og spørger om i skal tage på cafe, siger du “JA!” uden at tænke mere over det. Du er dig selv og ved at du er god nok.

Du har nu en skridt-for-skridt guide, som hjælper dig med, at dele dine handlinger op i små bider. Du ved nu hvordan at du handler, og kaster dig ud i nye ting, selvom at du er bange. Du ved nu hvordan, at du bruger dine tanker som drivkraft til, at opnå det du drømmer om. 

Plus transformerende bonusser! 

GUIDET VISUALISERING TIL AT IMPLEMENTERE DIT MEST SELVSIKRE JEG

I denne bonus får du en 10 minutters guidet visualisering, designet til at sikre at dit mest selvsikre jeg bliver en naturlig del af den du er.

(Værdi af 300 kr) Inkluderet I Selvværds Forløbet!

25. Her er min guide til de 4 ting jeg gør dagligt for at hvile i mig selv

3 SELV REFLEKTIONS ARBEJDS-ARK SOM ER DESIGNET TIL AT STØTTE DIG I DIN UDVIKLING OG SKABE RESULTATER HURTIGT

Det er enormt vigtigt at smede mens jernet er varmt. Derfor har jeg sammensat spørgsmål som vil udvikle og motivere dig mellem vores sessioner. Udvikling er skabt gennem gentagelser af samme handlemønster, derfor er det vigtigt at du hele tiden arbejder målrettet. Det hjælper denne bonus dig med. 

(Værdi af 299 kr) Inkluderet I Selvværds  Forløbet!

Prøv Selvværds forløbet med min

100% TILFREDSHEDS GARANTI

Selvværds Forløbet kommer med en 100% tilfredshedsgaranti. Mit håb er at dit selvværd vil blive transformeret med de øvelser og de indsigter du får, både gennem vores 1-1 sessioner og online materialet. Men føler du ikke at vi er det rette match efter 1 session, kan du skrive til mig og så får du dine penge refunderet.

Sker dette ikke inden vores anden sesion, vil ingen refundering finde sted.

Lyder det godt? Det er det! Men “Indre Power Forløbet’ er ikke for dig hvis…

 

1. Du ikke gider at gøre en aktiv indsats for at ændre dine destruktive vaner:

Som din coach skaber jeg rummet og rammerne for refleksion, under vores sessioner. Men den sande udvikling sker mellem sessionerne og hvad du gør med den viden og de insigter, du har fået under vores coaching sessioner. Derfor er dette forløb ikke for dig, hvis du ikke er klar til at handle og gøre arbejdet mellem vores sessioner. Fordi hvis intet ændre sig, vil intet ændre sig. For at ændre dit selvværd er du nødt til, at tænke og handle på nye måder og det kræver en daglig indsats og at du implementere nye selvkærlige vaner i din hverdag.

2. Du ikke er villig til at udfordre dig selv:

En ny måde at tænke og handle på, vil føles udfordrende og grænseoverskridende i starten, fordi du ikke har prøvet det før. Derfor skal du være villig til at være vedholdene med dine nye praksisser, til de føles som en naturlig del af din hverdag.

Efter mit forløb hos Anna er mine mange negative tanker langsomt blevet lagt på hylden. Før fik mine tanker om mig selv lov til at styre mange aspekter i mit liv, men det bliver bedre og bedre. Jeg har fået en større tro på mig selv og at jeg er værd at stå op for, og jeg er blevet bedre til ikke at lade andre styre mine beslutninger og køre mig over. Jeg har fået meget større indsigt i mine tanker og hvordan de styrer mine udfordringer. Jeg også fået gode og brugbare værktøjer til at kontrollere og forstå mine tanker og få dem vendt om, så de i stedet styrker mig.

– Mathilde Andresen

Start forløbet i dag!

Vælg den mulighed som er rigtig for dig

Mest fleksibel

Betal for første session nu, derefter betales der

efter hver session (de næste 4 sessioner).

1097 kr

Start nu!

Indre Power Forløb + Bonusser!

Vælg den betaling som passer dig bedst

plan_select

Bedste Pris

1 betaling af

5.477 kr

Start nu

Indre Power Forløb + Bonusser!

Vælg den betaling som passer dig bedst

plan_select

Det praktiske:

Hvor foregår coachingen? 

Jeg tilbyder både coaching fysisk eller online over zoom.

Fysisk coaching:

Coaching Fysisk er på min klinik som lægger i en sidegade til Nyhavn på: Holdbersgade 26 1TV, 1057 København.

Her har jeg åbent lørdag og søndag fra kl 9-15.

Online coaching:

Online coaching foregår over zoom. Her har jeg åbent mandag-torsdag kl 9-17.

Afbud: 

Afbud skal ske mindst 24 timer før sessionen, ellers betales der fuld pris for samtalen.

Har du et spørgsmål?

Stadig i tvivl? Det forstår jeg 100%. At invistere i sig selv, er den bedste beslutning du kan tage,  derfor er det også vigtigt at invistere det rigtige sted.

Udfyld dine oplysning nedenfor og skyd mig en e-mail hvis du ønsker en uforpligtende snak eller blot har et nysgerrigt spørgsmål.

© annastaffe.com 2019

Website lovingly handcrafted by Krystle Rowry of KrissDidIt.com

Lær hvordan at du med simple redskaber kan håndtere dine negative tanker, så du kan få overskud, føle dig selvsikker og leve livet med lethed.

Din gratis guide er nu på vej til din indbakke!

Pin It on Pinterest