Hvad hvis du kunne stoppe med at bekymre dig om hvad andre tænker & bare kan være dig selv?

Få buk på tvivl og usikkerhed, så du kan få dit liv tilbage og leve med glæde, overskud og ro i maven.

Lyder det her bekendt?

(Det er helt okay hvis det gør). 

Vågner du om morgenen og er trist, uden at kunne sætte en finger på hvorfor?

Hvor bare en ting skal gå galt og så er dagen ødelagt? Hvor du har svært ved at nævne bare en god ting ved dig selv eller dit liv, fordi dine tanker er så negative? 

Du har ikke lyst til at leve sådan her. Men den giftige cocktail af at people please, sætte andre først og have tårn høje krav til hvad du skal kunne og være som menneske… Hvordan i alverden skal du så kunne nyde dit liv, være nærværende med dem du elsker og have overskud til de ting i dit liv som er vigtige for dig? 

Svaret overrasker dig måske…

Det første forhold du er nødt til at fikse er forholdet til dig selv. 

Det behøver ikke at være sådan

Du mærker tydeligt konsekvenserne af det…

Og det kan let ridses op

01

Du er altid bange for ikke at være god nok og bruger enormt meget energi på at overtænke de mindste ting.

Hvis nogen kigger underligt på dig, frygter du hvad de tænker om dig, om de dømmer dit udseende eller om du har gjort noget forkert.

02

Du sammeligner dig selv med andre og kan altid finde fejl ved dig selv. Hvis du laver en fejl, kan du overtænke det så meget, at du får det fysisk dårligt. Du ville ønske at du bare kunne kaste dig ud i nye ting, uden at være så bange for om det gik galt. Men det er bare så svært! 

03

Du har svært ved at tage beslutninger og stå ved dig selv. Du giver altid andre ret og siger “okay, så gør vi det” selvom at du ikke har lyst. Det giver en uro og ubehag i dig fordi at du siger ja til noget som du virkelig ikke har lyst til, men gør det alligevel.

Du længes efter at …

(jeg har været hvor du er)

01Vågne om morgenen og være glad. ÆGTE GLAD. Indefra og ud.

02Være mere åben og bare gøre det du gerne vil impulsivt, uden at skulle tænke så meget over det.

03Udstråle “Her er jeg med alt hvad jeg indebære” og lade være med at gå op i om andre kan lide dine bukser, om du har glat eller krøllet hår, eller om du har glemt make-up’en. 

04Stå ved dig selv, sætte grænser og sige “nej tak”, til det du ikke har lyst til, uden at frygte at andre så ikke kan lide dig.

05Være ligeglad med hvad andre tænker og i stedet kunne sige “folk må sku tænke hvad de vil, jeg stoler på at det jeg tænker og gør er godt nok”.

Jeg har været præcis hvor du er!

Jeg sammenlignede mig selv med andre som var det min fritidshobby. Jeg var sikker på, at hvis jeg nu bare var lidt sjovere, tyndere og mere interessant, så ville jeg endelig føle mig god nok… Men jo mere jeg ændrede mig selv, jo mere forkert følte jeg mig. Det virkede aldrig at please andre for jeg endte alligevel med at overtænke hver eneste handling “Var jeg nu for meget? Sagde jeg noget forkert? Hvad tænker de om mig?” Da jeg begyndte at ligge søvnløs om natten og aflyse aftaler, fik jeg nok.

Jeg trissede ned på bibloteket og lærte alt hvad jeg kunne om lavt selvværd og sammenhængen mellem tanke og handling. Det ændrede mit liv. 

Da jeg lærte at stoppe tvivl og selvkritik begyndte jeg at hvile i mig selv og have tiltro til, at jeg faktisk var okay. Jeg spildte ikke længere tid på at være nervøs. Jeg stoppede med at gå op i andres tanker og blev langt mere optaget af, hvad der ville gøre mig glad.

Og nu deler jeg mine redskaber med andre! 

Velkommen til

Indre Power Coaching forløb

På forløbet får du powerfulde redskaber til at håndtere frygt, overtænkning og din indre kritiker. Med online trænings moduler og 1-1 coaching med Anna, lærer du hvordan at du opnår langt større glæde, en dyb indre ro og styrke, på kort tid.

På forløbet Får du

1-1 coaching med mig

Du får 5 coaching sessioner af 1.5 time med mig, hvor jeg skaber kærlige rammer så du kan udforske dine indre blokader som forhindre dig i at hvile i dig selv. Sammen dykker vi dybt og tackler dine gamle fortællinger som ikke tjener dig mere, så nye kærlige overbevisninger kan falde på plads. Under vores sessioner vil du få klarhed og sammen udvikler vi en handlingsplan for hvilke nye handle, tænke og følemønstre du skal implementere for at se STORE forandringer. 

Du får også 6 online lydfiler med tilhørende arbejdes-ark designet til at aflære dine usikre tanke og handle mønstre, så du kan føle dig selvsikker, glad og leve ubegrænset af dine selvkritiske tanker. I træningerne lærer du følgende.

01

Module 1: Find ro

Savner du bare et lille frikvarter fra dit indre kaos? En pause fra overtænkning? En lille pause er ikke nok, i min optik skal det føles som en spa dag for dit sind, hver evig eneste dag. I denne lektion lærer jeg dig redskaber som vil give dig den indre ro du søger. 

Gennem disse redskaber vil du kunne stå stærkt, selv på dit mest overvældende dage. 

02

Module 2: Håndter din indre kritiker

Er du hård og kritisere dig selv uanset hvad du gør? Føler du at din indre kritiker har taget overhånd og at frygten for hvad andre vil tænke om dig, bremser dig fra at gøre de ting du gerne vil? Det vil denne lektion tage hånd om. 

Jeg lærer dig at spotte dig indre kritiker, og se hvordan at den påvirker dit liv negativ, så du kan få skovlen under den. 

03

Module 3: De ydre begræsninger

Har du nogen sinde siddet blandt andre og haft lyst til at sige din ærlige mening, men lod vær fordi du tvivlede på dig selv? Eller ladet være med at købe kjolen du elskede, i frygt for hvad andre ville tænke?

I denne lektion kigger vi på hvad du gør (og lader være med at gøre) når du føler dig usikker. Du vil blive bevidst om hvilke handlemønstre du har som holder dig fast i en følelse af ikke at være god nok. Ud over dette vil du få lette øvelser som vil hjælpe dig med at blive bevidst om din handlinger.

04

Module 4: Bliv din egen bedste ven

Hvordan ville det føles at have en dyb tiltro til at alt hvad du gør og siger er godt nok? At kunne tale pænt og kærligt til dig selv, uanset situationen? 

I denne træning viser jeg dig hvordan at du tackler din indre kritiker, så kærlige og omsorgsfulde tanker kan falde på plads. 

Du vil blive din egen bedste ven, og vil let og ubesværet kunne navigere i dine tanker og følelser, så kun de mest kærlige og omsorgsfulde får plads.

05

Module 5: Lær at lytte til din intuition

Bliver du i tvivl når du skal tage beslutninger fordi du er bange for at tage det forkerte valg?

I denne lektion lærer du hvordan at du kan blive god til at tage dine egne beslutninger, samt vælge det som føles rigtigt for dig, uden at skulle spørge andre om råd. Du lærer hvorfor det kan være svært at have tillid til at du selv ved hvad der er bedst. 

Jeg guider dig gennem nogle øvelser som vil hjælpe dig med at lytte indad og mærke efter hvilke beslutninger som er de rigtige for dig. 

06

Module 6: Bliv ustoppelig

Vink farvel til de dage hvor du stopper dig selv fordi du er bange for hvad andre tænker om dig. I dette modul har vi fokus på hvordan at du kan handle mere og frygte mindre. Sand frihed finder du, når du frit kan gøre de ting dit hjerte kalder på, uden at skulle overveje det først.

Derfor får du en step-by-step guide til hvordan, at du let og selvsikkert kan handle på de ting du gerne vil.

Anbefalinger fra klienter

Ivalu

Inden at jeg startede i forløb hos Anna, havde jeg det ret svært. Jeg havde nogle uhensigtsmæssige mønstre, specielt omkring kærlighed. Jeg endte altid med at blive såret og gå alt for meget på kompromis med mig selv for at opnå noget eller for at holde på relationer i mit liv. Jeg var pleasende og prøvede at fremstå anderledes end jeg var, fordi jeg blev usikker og ikke stod ved mig selv. 

 Efter Indre Power forløbet kan jeg se en stor forandring. Jeg føler en stor tryghed i at være mig og stå fast ved det. Nu ved jeg hvad der er godt for mig og hvad der ikke er. Jeg står op for mig selv og jeg træffer mine egne beslutninger ift hvad jeg vil finde mig i. Jeg ser og mærker, hvad jeg er værd. 

Jeg har fået meget mere ud af det her forløb end jeg havde regnet med. Jeg har nu redskaberne til at opdage og stoppe mine uhensigtsmæssige mønstre inden at de stikker af med mig og det har været GULD VÆRD for mig. Virkelig. 

Hvis du er i tvivl om du skal starte i et forløb hos Anna så ville jeg bare sige gør det. Der er jo intet perfekt tidspunkt. Det handler bare om at komme i gang.

Anna Nielsen

“Inden jeg startede i forløb hos Anna, havde jeg et mega dårligt selvværd. Jeg var ikke særlig glad, jeg havde det dårligt og jeg fik ofte handlet uhensigtsmæssigt i rigtig mange situationer ift hvad jeg egentlig ønskede.  Jeg havde svært ved, at være i mine relationer, samt skabe nye relationer. Jeg havde generelt rigtig svært ved at være i mig selv, og turde vise hvem jeg virkelig var, fordi jeg aldrig rigtig følte mig god nok. 
 
Efter Indre Power Forløbet har jeg fået et højt selvværd og en ro i mig selv. Jeg taler pænt til mig selv, behandler mig selv kærligt og jeg tror på at jeg er god nok. Jeg smiler meget mere, jeg er glad og jeg tør at være mig selv. Jeg kan tage selvsikre beslutninger, jeg kan mærke hvad jeg gerne vil, og så handle på det! Jeg er ikke bange for at sige hvad jeg synes og tør at sige til og fra. Jeg kan være ærlig og åben, hvilket også har ført til nye relationer i mit liv.  
Anna har givet mig redskaber så jeg let kan håndtere min tvivl, og min indre kritiker. Før kunne jeg gå en hel dag og været styret af det. Nu ved jeg hvordan at jeg får ordnet det på 5 minutter. 
 
Hvis du er i tvivl om du skal starte i forløb hos Anna, så vil jeg bare sige GØR DET! Gør det, gør det, gør det!! Det er det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv! Lettelsen af endelig at finde noget som virker, har været ubeskrivelig.”

Nicoline

Inden at jeg startede i forløb hos Anna, havde jeg så lavt et selvværd at det påvirkede mig i mine relationer. Jeg havde svært ved bare at slappe af og hvile i den jeg er og tro på at jeg var god nok som menneske. At jeg kunne være værdifuld selvom at jeg ikke er perfekt. Jeg tænkte, at jeg ikke var særlig meget værd og at andre havde meget mere at bidrage med. Jeg havde meget brug for andres anerkendelse. Jeg underminerede og underkendte mig selv rigtig meget. 

Efter Indre Power Forløbet taler jeg meget mere selv kærligt til mig selv. 

Jeg fremstår mere selvsikker og tydelig i mine relationer. Jeg er blevet meget bedre til at sætte grænser på en måde som understøtter mit værd. Jeg er et mere afbalanceret og autentisk menneske. Nu har jeg selvkærlige stunder med mig selv, hvor jeg mærker efter hvordan jeg har det og hvad jeg har brug for. Jeg prioriterer at skrive mine tanker ned og arbejde med de ting som jeg kan mærke tricker mig. Samtidig har jeg fokus på alt det gode og værdifulde jeg indeholder, så det får det lov at fylde mere. 

Forløbet har ikke blot gjort en forskel under sessionerne, men især også efter. Så hvis du er i tvivl om du skal starte i forløb hos Anna, så ville jeg sige, gør det!”

Mathilde Andresen

“Efter mit forløb hos Anna er mine mange negative tanker langsomt blevet lagt på hylden. Før fik mine tanker om mig selv lov til at styre mange aspekter i mit liv, men det bliver bedre og bedre. Jeg har fået en større tro på mig selv og at jeg er værd at stå op for, og jeg er blevet bedre til ikke at lade andre styre mine beslutninger og køre mig over. Jeg har fået meget større indsigt i mine tanker og hvordan de styrer mine udfordringer. Jeg også fået gode og brugbare værktøjer til at kontrollere og forstå mine tanker og få dem vendt om, så de i stedet styrker mig.“

Anna

“Inden jeg startede i forløb hos Anna havde jeg ikke det bedste forhold til mig selv. Jeg følte mig usikker på mig selv og skældte mig selv ud over at jeg havde det så skidt. Jeg troede ikke rigtig på at jeg kunne få det liv jeg ønskede mig. 

Efter forløbet har jeg fundet ud af hvordan at jeg gennem nærværstræning kan få mere ro inden i. Nu kan jeg bedre rumme mig selv og mine følelser. Jeg taler meget mere kærligt til mig selv og fokusere på det jeg har lige nu fremfor det jeg ikke har. Jeg har fået redskaber og er blevet coachet på hvordan at jeg kan handle på det som er vigtigt for mig. Indre Power forløbet er en god kombination af coaching og online øvelser. Der er derfor et stort udbytte”. 

Gratis bonusser!

de Sprødeste bonusser 

Værd 1.000 kr fuldstændig gratis

Tilmeld dig i dag og få disse 2 sprøve bonusser som vil sikre din udvikling under forløbet!

Guidet visualisering

I denne bonus får du en 10 minutters guidet visualisering, designet til at sikre at dit mest selvsikre jeg bliver en naturlig del af den du er.

Hold din motivation

Det er enormt vigtigt at smede mens jernet er varmt. Derfor har jeg sammensat spørgsmål som vil udvikle og motivere dig mellem vores sessioner. Udvikling er skabt gennem gentagelser af samme handlemønster, derfor er det vigtigt at du hele tiden arbejder målrettet. Det hjælper denne bonus dig med.

Selvværdstjekket

Inden første session får du adgang til Selvværds tjekket som er designet til at skabe overblik over hvor du er nu og hvad du ønsker at få ud af forløbet. Det er en powerfuld måde at sikre din udvikling på. 

Efter Indre Power forløbet vil du…

(Yup, du læser rigtigt)

01Have redskaberne til, at stoppe overtænkning og bekymring. Du hviler i dig selv og har tiltro til at det du gør og siger, faktisk er okay. Du står ved dig selv og mærker efter hvad du synes, har lyst til og brug for. 

02Let finde roden til din tristhed og har redskaberne til, at ændre dine negative tanker, så de ikke styrer dit humør. Det giver dig et langt større overskud og mere glæde i din hverdag. 

03Let kunne håndtere din frygt så den ikke holder dig tilbage.  Hvis en veninde ringer og spørger om i skal tage på cafe, siger du “JA!” uden at tænke mere over det. Du er dig selv og ved at du er god nok.

04Have modet til at kaste dig ud i nye ting. Du ved nu hvordan, at du bruger dine tanker som drivkraft til, at opnå det du drømmer om. 

05Have redskaberne til let at finde ro i enhver situation, uanset hvad livet smider din vej. 

Dit nye liv venter

Du kan mere end du tror

Udvikling kan føles umulig men med de rigtige redskaber føles det både sjovt og let. Du behøver ikke frygte at stå samme sted om et år. Tag et valg i dag om aldrig at se tilbage og drag ud på dit livs vildeste eventyr.

Jeg går med  dig

Hele vejen

Hvert eneste skridt

Jeg hedder Anna og jeg er din coach!

Hør lidt om mig

Som uddannet life coach og selvværd specialist, hjælper jeg mine klienter med at håndtere bekymring, overtænkning, negative tanker, den indre kritiker, modløshed og frygten for hvad andre tænker om dem.

Coaching fokuserer på nutiden og fremtiden. I mine sessioner fokuserer jeg på hvor klienten er i dag, og gennem fokus på klientens tanker, handlinger, følelser og adfærd, arbejder vi målrettet mod at klienten opnår de resultater som de ønsker sig.  

Gennem coaching arbejder vi derfor meget lidt med din fortid. Men i stedet har vi fokus på hvor du er nu, og hvad der helt konkret forhindrer dig i at hvile i dig selv, og finde den indre ro og glæde som du ønsker.

 Du vil altid gå fra vores sessioner med viden om hvordan du tackler den problemstilling du står i lige nu.

Ofte Stillede spørgsmål

At invistere i dig selv er en vigtig beslutning, derfor er det også helt naturligt at have spørgsmål. Bliver dit spørgsmål ikke besvaret nedenfor, så klik på kontakt i menuen og send mig dit spørgsmål, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

Leave top tab empty! No content in other words
Hvor foregår coachingen?

Jeg tilbyder både coaching fysisk eller online over zoom.

Fysisk coaching:

Coaching Fysisk er på min klinik som lægger i en sidegade til Nyhavn på: Holdbersgade 26 1TV, 1057 København.

Her har jeg åbent Søndag-Torsdag fra kl 9-17.

Online coaching:

Online coaching foregår over zoom. Her har jeg åbent Mandag-Torsdag kl 9-17.

Hvad hvis jeg bliver forhindret i at møde til en session?

Intet problem. Jeg skal bare have bedsked 24 timer før vores session. Får jeg besked efter de 24 timer betales der fuld pris for sessionen. 

Hvad er forskellen på det her forløb ift andre?

Jeg tror på den powerfulde kombination af 1-1 coaching og selv at få redskaber du kan bruge i din hverdag til at håndtere dine udfordringer. En ting er at få dyb indsigt og gennembrud i en 1-1 session, men hvis du tager hjem efterfølgende og gør alt som ud plejer, vil du ikke se nogen forandring. 

Derfor er Indre Power forløbet en kombination af de to. Jeg har ikke set andet lige så powerfuldt på markedet, til denne pris. 

Hvad sker der når jeg har tilmeldt mig?

Efter du har tilmeldt dig vil du inden for 24 timer modtage en mail fra mig med login til online portalen. Ud over det vil vi sammen aftale hvornår du har din første coaching session. 

Leave top tab empty! No content in other words
Hvor lang tid skal jeg sætte af for at se resultater?

Efter hver session vil du få simple, men powerfulde redskaber du skal arbejde på mellem sessionerne. Det vigtigeste for mig er at vi sammen finder en løsning som passer til det liv du har nu. Lige så snart noget bliver for kompliceret får vi det ikke gjort. Dog skal du have lysten til at ville priortere at lave øvelserne mellem vores sessioner da det er her al udviklingen sker. 

Er du ikke villig til at bruge 30 min (fordelt over din dag) på dit hjemmearbejde, er dette forløb ikke for dig. 

Hvor længe har jeg adgang til online materialet?

Du har adgang til dine online træninger for evigt! Mange af mine kursister elsker at gennemgå materialet under forløbet og så gennemgår de det igen efter forløbet, fordi de får så meget ud af det hver eneste gang de lytter. 

Hvad hvis jeg ikke føler at vi er et godt match?

Du har måske fundet det her forløb gennem min podcast Selvværds Projektet, eller gennem instagram. Men en ting er at opleve nogle udefra, en anden ting er at sidde i stolen og skulle lave dybt arbejde sammen. Derfor kommer Selvværds Forløbet kommer med en 100% tilfredshedsgaranti. Mit håb er at dit selvværd vil blive transformeret med de øvelser og de indsigter du får, både gennem vores 1-1 sessioner og online materialet. Men føler du ikke at vi er det rette match efter 1 session, kan du skrive til mig og så får du dine penge refunderet.

Sker dette ikke inden vores anden sesion, vil ingen refundering finde sted.

Hvad hvis det ikke virker for mig?

Denne er frygt er den mest normale er en som stort set alle mine klienter havde før de startede. Efter endt forløb siger de alle “Jeg var bange for at det her ikke ville virke for mig, men det er det bedste jeg har gjort for mig selv”. 

Jeg har talrige klient anbefalinger fra fantastiske kvinder som har været gennem det her forløb. Læs deres fortællinger og transformation. De taler for sig selv. 

Din rejse Starter her

På Indre Power forløbet får du massiv værdi for pengene. Det fulde beløb for ALT du får på Indre Power forløbet er 11.500 kr. Men da jeg ønsker at få forløbet i så mange hænder som muligt, får du forløbet til over 50% af prisen. (Jeg ved ikke hvor længe forløbet bliver solgt til så god en pris, så hvis du kan mærke at forløbet er det rigtige for dig, skal du slå til nu). 

Mest fleksibel

5 coaching sessioner af 1.5 time (Værdi af 6.000 kr)

6 online træninger med tilhørende arbejdsark (Værdi af 4.500 kr) 

Bonus #1: Guidet visualisering 👉🏻 Så du manifestere dit mest selvsikre jeg.(Værdi af 299 kr)

Bonus #2: Turbo charge din udvikling 👉🏻 Arbejdes-ark jeg har designet til dig som for at accelerere din udvikling mellem vores sessioner.(Værdi af 199 kr)

Bonus #3: Selvværds tjekket 👉🏻 Online træning til at skabe overblik og udvikling(Værdi af 500 kr)

1097 kr

Indre Power Coaching Forløb

Vælg ønskede betaling

Betal for første session nu, derefter betales samme beløb efter hver session (de næste 4 sessioner).

Bedste pris

5 coaching sessioner af 1.5 time (Værdi af 6.000 kr)

6 online træninger med tilhørende arbejdsark (Værdi af 4.500 kr) 

Bonus #1: Guidet visualisering 👉🏻 Så du manifestere dit mest selvsikre jeg.(Værdi af 299 kr)

Bonus #2: Turbo charge din udvikling 👉🏻 Arbejdes-ark jeg har designet til dig som for at accelerere din udvikling mellem vores sessioner.(Værdi af 199 kr)

Bonus #3: Selvværds tjekket 👉🏻 Online træning til at skabe overblik og udvikling(Værdi af 500 kr)

5.477 kr

Indre Power Coaching Forløb

Vælg ønskede betaling

Betal fulde beløb med det samme. 

Lær hvordan at du med simple redskaber kan håndtere dine negative tanker, så du kan få overskud, føle dig selvsikker og leve livet med lethed.

Din gratis guide er nu på vej til din indbakke!

Pin It on Pinterest