Hvad hvis du kunne stoppe med at bekymre dig om hvad andre tænker om dig?

Så du kan blive glad, selvsikker og modig

 

 

Start forløb nu

LYDER DET HER SOM DIG?

“Hvis nogen kigger underligt på mig, tror jeg at det er mig der er noget galt med. Eller hvis de griner, bliver jeg bange for at de griner af mig eller om det er mig som har gjort noget forkert. Og så bliver jeg bange for hvad de tænker om mig og om jeg er god nok”.

“Hvis der er en lille bitte ting som går galt, så kan jeg føle at hele min dag er dårlig og ødelagt. Jeg føler mig sur, irriteret og frustreret hele tiden, og jeg har let til tårer.”

“Jeg er altid bange for at folk dømmer mit udseende og hvad de tænker om mig. Jeg kommer til at sammenligne mig med andre og føler at jeg ikke er særlig pæn i forholdet til andre”. 

“Jeg bliver irriteret over at jeg ikke bare kan lade være med at være så streng ved mig selv og stoppe med at slå mig selv oven i hovedet. Jeg ved godt at det ikke hjælper en skid. Så hvorfor kan jeg ikke bare lade være? Og så er det bare ligesom en ond cirkel der bliver ved. Så bliver jeg sur på mig selv over det, samtidig med det er jeg sur på mig selv over det jeg nu engang har gjort eller sagt og er nervøs for.”

“Hvis jeg laver en fejl, overtænker jeg det helt vildt og tror at det er mig som der er noget galt med. Jeg får tankemylder og så kan jeg køre ud af et spor hvor jeg ikke kan stoppe mig selv. Nogen gange får jeg det fysisk dårligt over at overtænke så meget”.

“Når jeg skal tage en beslutning, bliver jeg bange for at tage det forkerte valg. Så overtænker jeg fordi jeg bliver bange for hvad andre vil tænke om det og om andre bliver skuffede hvis jeg vælger det jeg vil.”

“Når jeg er sammen med veninder eller er i skole kan jeg have rimelig svært ved at stå ved mine valg. Så hvis de andre siger hvad de gerne vil, så siger jeg “Ja okay, så gør vi det”. Selvom at jeg måske et eller andet sted ikke har lyst. Det giver en uro og ubehag i mig, hvis det virkelig ikke er noget jeg har lyst til men bare hopper med på bølgen alligvel.”

“Jeg er i en periode hvor jeg tænker rigtig negativt. Det gør at jeg ikke er lige så frembrusende som jeg gerne vil være. At jeg ikke snakker i større forsamlinger og mingler sammen med folk. Jeg holder mig lidt mere tilbage og kan have svært ved bare at være impulsiv og tage ud fordi jeg tænker om jeg nu kan have det her tøj på og om jeg ser godt nok ud”.

Men du ønsker at have det sådan her i stedet:

Turde stå ved dig selv og stoppe med at frygte hvad andre tænker om dig.

Turde tage chancer og satse på dine drømme! Mere handling, mindre frygt.

Kunne trække på skuldrene og sige pyt, selv når du laver fejl.

Tale pænt og kærligt til dig selv, også når livet er svært og du tvivler på dig selv.

Stole på at andre holder af dig og elsker dig for den du er.

Være glad når du står op om morgenen og føle at livet føles let.

Være mere åben og gøre de ting som du har lyst til.

Stoppe med at være så opmærksom på dit udseende og i stedet stå frem og hvile i at “her er jeg”. 

tiltrække nye kærlige relationer og de relationer du har i dit liv lige nu, bliver endnu bedre!

Velkommen til

Indre Power Forløbet

Dette forløb er for de 85% af os, som har brug for at mindske stress, reducere angst, negative tankemønstre og overtænkning,  så vi kan blive gladere, have mere indre ro og frihed i vores liv.

At have et højt selvværd er direkte forbundet med hvor lykkeligt og tilfredstillende et liv du kan leve. Dit niveau af selvværd og selvtillid påvirker alt hvad du gør. Hvordan at du går gennem livet, de valg du tager, din evne til at opnå succes eller ej.

Alt du kommer til at opnå i det her liv, er en reflektion af den kvinde du er inden i.  

Jo stærkere og psykisk robust du er, jo bedre vil du kunne holde kursen, når livet udfordre dig og jo mere vil du virkelig kunne opleve glæden som kommer med alt det du opnår.

Det er ingen hemmelighed at vi lever i en verden hvor der konstant er fokus på hvem som klarer sig bedst. Vi bliver bl.a. konfronteret med hvordan det “perfekte liv” kan se ud, gennem de sociale medier og det får dig til at tvivle på om det du har og den du er, nu også er god nok.

At sammenligne sig med andre er en farlig cocktail og hvis du ikke er vågen kan du komme til at leve et helt liv hvor du løber efter anderkendelsen fra andre, og derved mister chancen for at leve et liv med indre ro, glæde og selvsikkerhed.

Lavt selvværd kan være roden til: 

Stress

Har du lavt selvværd er der en større risiko for at du udvikler alvorlig stress. Har du lavt selvværd, har du ofte svært ved at sige fra og sætte sunde grænser for dig selv, hvilket kan medføre at du bliver overbelastet og derved får stress. 

Overtænkning, dårligt humør og frygt

Når du har lavt selvværd er du især præget af dårligt humør, fordi du sidder fast i dine negative tanker og følelser omkring dig selv. Det betyder også, at man ofte mistolker andre. Måske tror du at der er noget galt med dig, fordi en mand i bussen kiggede (mærkeligt) på dig. Eller hvis du ikke modtager positiv feedback overtænker du og frygter om du har gjort noget forkert.

Social Angst

Handler om en overdreven og/eller uhensigtsmæssig bekymring for at blive bedømt eller vurderet negativt af andre. Det kan gøre, at det føles ubehageligt at gå til møder, fester og andre begivenheder, hvor der er mange mennesker. Bare tanken om en social begivenhed kan skabe uro og ubehag i kroppen. Når du er i centrum for andres opmærksomhed, kan det virke skræmmende, og du har måske allermest lyst til at undgå opmærksomheden.

Efter mit forløb hos Anna, har jeg fået troen på mig selv og værktøjer til hvordan at jeg kan udvikle mig. Jeg har fået øjnene op for hvor lidt der skal til for, at jeg kan blive den bedste version af mig selv. Efter vores forløb er jeg blevet meget mere opmærksom på mig selv og mine kvaliteter. Jeg er blevet mere bevidst om hvor meget jeg kan opnå ved bare, at ændre små ting og hvor stor en betydning det har for mig. Det har haft en indflydelse på mit generelle selvværd og måden jeg ser mig selv på. Jeg vil helt klart anbefale et coachingforløb hos Anna til andre.“

-Nana Børesen

Vidste du at du kan

investere bare 4% af din dag på selvkærlige vaner, for at forbedre de andre 96% radikalt?

Alt du behøver er super-powerfulde og effektive redskaber, som vil hjælpe dig med at reducere frygt, negative tankemønstre og overtænkning.

Tanker: 

Du vil få effektive redskaber til at opdage og arbejde med dine selvkritiske tanker, så du kan være fri af tvivlen på dig selv,  og blive din egen kærlige og omsorgsfulde ven. 

 

Kroppen: 

Din krop bær på et overflåd af visdom. Du vil lære at styrke din intuition, så du altid har klarhed over hvad du skal vælge, og ikke længere behøver at søge bekræftelse hos andre.

 

Handling: 

Gennem handling vil du få afkræftet din frygt og bekymring og opdage dine kvaliteter. Du vil aldrig længere lade frygten stoppe dig fra at gøre de ting i livet som du ønsker.

 

Ved at styrke dit selvværd vil du opleve:

Mere livsglæde og indre ro

Du vil blive bevidst om dine tanker, og i stedet for at tænke negativt per automatik, vil du nu kunne vælge positve, selvkærlige og understøttende tanker. Det vil give dig større glæde og indre ro.

Større indre frihed og mod til at gå efter dine drømme

Ikke mere tvivl og frygt for at fejle. Et højt selvværd giver dig friheden til at gå enhver vej du vælger, med tilliden til at du kan hvad du sætter dig for.

Bedre performance

 Når du tror på dig selv og dine evner, vil du kaste dig ud i nye opgaver og udfordringer uden frygten for at fejle. Du ved at fejl, blot er lærring som vil hjælpe dig til at blive dygtigere, end du var før. 

Mindre frygt

Gennem handling vil du opdage at du enten sejre, eller lærer af det som ikke gik som forventet. Disse erfaringer og troen på dig selv vil det mindske frygt, og angst.

kærlige og respektfulde forhold

Gennem tilliden til dig selv, vil du sætte kærlige og omsorgsfulde grænser overfor andre. Dette vil mindske stress og give dig mere overskud til at være næværende med dem du elsker.

Efter mit forløb hos Anna er mine mange negative tanker langsomt blevet lagt på hylden. Før fik mine tanker om mig selv lov til at styre mange aspekter i mit liv, men det bliver bedre og bedre. Jeg har fået en større tro på mig selv og at jeg er værd at stå op for, og jeg er blevet bedre til ikke at lade andre styre mine beslutninger og køre mig over. Jeg har fået meget større indsigt i mine tanker og hvordan de styrer mine udfordringer. Jeg også fået gode og brugbare værktøjer til at kontrollere og forstå mine tanker og få dem vendt om, så de i stedet styrker mig.

– Mathilde Andresen

Hvad du får:

5 coaching sessioner af 1.5 time.

Jeg skaber kærlige rammer så du kan udforske dine indre blokader som forhindre dig i at hvile i dig selv. Sammen dykker vi dybt og tackler dine gamle fortællinger som ikke tjener dig mere, så nye kærlige overbevisninger kan falde på plads, hvilket vil styrke dit selvværd. Under vores sessioner vil du få klarhed og sammen udvikler vi en handlingsplan for hvilke nye handle, tænke og følemønstre du skal implementere for at se STORE forandringer. Jeg vil motivere, udfordre og støtte dig i at nå dit mål. Efter hver session vil du få redskaber du skal arbejde på mellem sessionerne. 

Transformerende træninger:

Du får også 6 online lydfiler med tilhørende arbejdes-ark designet til at aflære dine usikre tanke og handle mønstre, så du kan føle dig selvsikker, glad og leve ubegrændset af dine selvkritiske tanker. I træningerne lærer du:

Don’t start another confidence course until you read this

1. Skab nærvær og find ro

I denne lektion vil du lære den vigtigeste byggesten for alt udvikling. Nemlig nærværstræning. Jeg gennemgår hvad nærværstræning er og hvorfor det er altafgørende for din udvikling. Samt forskellige nærværs praksisser du kan implementere i din hverdag.

Hvis du har gået og undret dig over hvordan du finder mere indre ro og glæde, så finder du svaret i denne lektion. 

2. Få styr på din indre kritiker

Er du hård og kritisere dig selv uanset hvad du gør? Føler du at din indre kritiker har taget overhånd og at frygten for hvad andre vil tænke om dig, bremser dig fra at gøre de ting du gerne vil? Det vil denne lektion tage hånd om. 

I denne lektion vil du blive fortrolig med din indre kritiker. Vi taler om hvordan at du kan blive mere bevidst om dine tanker og hvad du siger til dig selv. Samt hvordan at dine tanker påvirker dine følelser og handlinger. Du vil blive introduceret til lette øvelser du skal lave, så du kan blive bevidst om dine tanker og hvordan at de styrer dit liv.

Don’t start another confidence course until you read this

3. USIKRE HANDLINGER

Har du nogen sinde siddet blandt andre og haft lyst til at sige din ærlige mening, men lod vær fordi du tvivlede på dig selv? Eller ladet være med at købe kjolen du elskede, i frygt for hvad andre ville tænke?

I denne lektion kigger vi på hvad du gør (og lader være med at gøre) når du føler dig usikker. Du vil blive bevidst om hvilke handlemønstre du har som holder dig fast i en følelse af ikke at være god nok. Ud over dette vil du få lette øvelser som vil hjælpe dig med at blive bevidst om din handlinger.

3 fail proof exercises that will make you love yourself

4. Bliv din egen bedste ven

Giv slip på dine selvkritikse tanker og bliv din egen bedste ven. I denne lektion lærer du at håndtere dine selvkritiske tanker, samt hvordan at du arbejder med dine bekymringer. Du vil lære at tale pænt og kærligt til dig selv, så din indre kritiker ikke længere får lov at styre showet. Jeg viser dig også et par modeller du kan bruge til håndtere dine usikre tanker, så du kan omsætte bekymring til indre ro og dyb selvsikkerhed. 

5. Lær at lytte til din intuition

Bliver du i tvivl når du skal tage beslutninger fordi du er bange for at tage det forkerte valg?

I denne lektion lærer du hvordan at du kan blive god til at tage dine egne beslutninger, samt vælge det som føles rigtigt for dig, uden at skulle spørge andre om råd. Du lærer hvorfor det kan være svært at have tillid til at du selv ved hvad der er bedst. Jeg guider dig gennem nogle øvelser som vil hjælpe dig med at lytte indad og mærke efter hvilke beslutninger som er de rigtige for dig. 

happiness

6. Selvsikre handlinger

Ville du ønske at du ikke lod frygten stoppe dig fra at gøre de ting du gerne vil?

I denne lektion tackler vi frygten som stopper dig fra at handle. Du vil få en step-by-step guide til hvordan at du let og selvsikkert kan handle på de ting du gerne vil.

“Jeg er simpelthen på røven over, hvor meget Anna har rykket mig, på to sessioner. Hun har virkelig skabt en ny sandhed for mig, som jeg finder så meget ro i. Jeg har virkelig taget det til mig vi afsluttede med sidst og så har sessionerne vist mig, hvor meget jeg kan rykke mig, når jeg smider mine gamle fortællinger væk. Og her gik jeg og troede at coaching ikke var en terapiform der virkede for mig. Jeg er helt på røven over hvor dygtig hun er. Tak tak tak for dig!

-Maiken

Plus transformerende bonusser!

Guidet visualisering til at implementere dit mest selvsikre jeg

I denne bonus får du en 10 minutters guidet visualisering, designet til at sikre at dit mest selvsikre jeg bliver en naturlig del af den du er.

(Værdi af 300 kr) Inkluderet I Selvværds Forløbet!

25. Her er min guide til de 4 ting jeg gør dagligt for at hvile i mig selv
3 SELV REFLEKTIONS ARBEJDS-ARK SOM ER DESIGNET TIL AT STØTTE DIG I DIN UDVIKLING OG SKABE RESULTATER HURTIGT

Det er enormt vigtigt at smede mens jernet er varmt. Derfor har jeg sammensat spørgsmål som vil udvikle og motivere dig mellem vores sessioner. Udvikling er skabt gennem gentagelser af samme handlemønster, derfor er det vigtigt at du hele tiden arbejder målrettet. Det hjælper denne bonus dig med. 

(Værdi af 299 kr) Inkluderet I Selvværds  Forløbet!

Prøv Selvværds forløbet med min

100% TILFREDSHEDS GARANTI

Selvværds Forløbet kommer med en 100% tilfredshedsgaranti. Mit håb er at dit selvværd vil blive transformeret med de øvelser og de indsigter du får, både gennem vores 1-1 sessioner og online materialet. Men føler du ikke at vi er det rette match efter 1 session, kan du skrive til mig og så får du dine penge refunderet.

Sker dette ikke inden vores anden sesion, vil ingen refundering finde sted.

Hvad får du?

N

5 coaching sessioner af 1.5 time (Værdi af 6.000 kr)

N

6 online træninger (Værdi af 3.000 kr)

N

6 arbejdes-ark (Værdi af 1.500 kr)

N

Bonus #1: Guidet visualisering 👉🏻 Så du manifestere dit mest selvsikre jeg.(Værdi af 299 kr)

N

Bonus #2: Turbo charge din udvikling 👉🏻 Arbejdes-ark jeg har designet til dig som for at accelerere din udvikling mellem vores sessioner.(Værdi af 199 kr)

Fuld værdi af: 10.998 kr.

Din investering for forløbet er kun:

5.499 kr

(Inkl. moms)

Eller 3 betalinger af 1.899 kr (inkl. moms).

Du skal ikke styrke dit selvværd, bare for at have godt selvværd, du skal styrke dit selvværd så du kan leve et ekstraordinært liv.

Ud over de utallige måder et godt selvværd vil forbedre dit liv på (mere livsglæde, indre ro, større frihed, bedre performance, mindre angst og frygt, kærlige og respektfulde forhold). Så vil dette fondementalt ændre den måde du tilgår livets mange udfordringer på.  

Bliv mere attraktiv:

Selvsikkerhed skaber en aura omkring dig som er magnetiske. Når du ser værdi i dig selv, vil andre se det samme. Din glæde og lethed vil smitte af på alle omkring dig, og de ville dø for at kende din hemmelighed. 

Blive bedre til at kommunikere:

Føler du at du falder over ordene, fordi du er i tvivl om det du siger overhovedet er vigtigt? Med et højt selvværd vil du ikke længere føle et behov for at retfærdiggøre dig selv, eller overbevise andre om at det du synes det er rigtige. Fordi du står ved dig selv, vil du tydeligt kunne kommunikere dine ønsker, og holdninger på en rolig og tydelig måde. 

Bliv et forbillede for dine børn:

Børn lærer af alt hvad deres omsorgspersoner gør. Rummer og elsker du alt i dig, vil du kunne rumme og elske alt ved dine børn. Dette vil støtte dit barn i at opdage at de er elsket ubetinget og ikke behøver at være eller gøre noget for at være gode nok.

Blive en bedre leder:

Med et højt selvværd vil du ikke længere føle dig truet af andre. At opmuntre og støtte andre til at være deres bedste, vil falde dig naturligt. Du vil se dine ansattes styrker, fremfor svagheder, og det vil smitte af på alle omkring dig. 

Lev længere:

Undersøgelser viser at den måde du tolker og ser dit liv på, påvirker hvor længe du lever. Et positivt mindset, kan forlænge dit liv med 11-15%. 

Lyder det godt? Det er det! Men ‘Selvsikker, modig og glad’ er ikke for dig hvis…

 

1. Du ikke gider at gøre en aktiv indsats for at ændre dine destruktive vaner:

Hvis intet ændre sig, vil intet ændre sig. For at ændre dit selvværd, er du nødt til at tænke og handle på nye måder og det kræver en daglig indsats og at du implementere nye selvkærlige vaner i din hverdag.

2. Du ikke er villig til at udfordre dig selv:

En ny måde at tænke og handle på, vil føles udfordrende og grænseoverskridende i starten, fordi du ikke har prøvet det før. Derfor skal du være villig til at være vedholdene med dine nye praksisser, til de føles som en naturlig del af din hverdag. 

Start forløb i dag!

Vælg den mulighed som er rigtig for dig

Mest fleksbile

3 månedlige betalinger af

1899 kr

Bedste Pris

1 betaling af

5.499 kr

Det praktiske:

Hvor foregår coachingen? 

Coaching sessionerne foregår over zoom.

Afbud: 

Afbud skal ske mindst 24 timer før sessionen, ellers betales der fuld pris for samtalen.

VIL ONLINE COACHING FUNGERE FOR MIG?

Jeg ved af erfaring at du kan have modstand på at forløbet er online. Det er normalt og naturligt. Derfor vil jeg også dele et af mine tidligere klienters erfaring med at have online coaching hos mig.

“Jeg var faktisk overrasket over hvor godt hele det her online element fungerede. Det var jeg lidt skeptisk over i starten. Når jeg har set andre udbyde online, så har jeg været lidt skeptisk over om det virker. Men det synes jeg faktisk fungere fint. Jeg tænkte, online, får man egentlig noget ud af det fremfor at sidde fysisk? Men det synes jeg egentlig ikke var noget problem da det kom til stykket.”

TÆNKER DU "ARH, JEG KAN SAGTENS KLARE MINE PROBLEMER SELV"?

“Det startede med at jeg godt selv kunne se at der var et problem og så prøvede jeg selv at løse det ved at se noget Youtube, men det var som om at der bare ikke var noget som hjalp”. Dette har jeg hørt igen og igen fra kvinder der tænke at de sagtens kunne klare deres problemer selv. 

Så hvis du også tænker at du ikke behøver at invistere i din udvikling, fordi at du sagtens kan klare dine problemer selv, så er du ikke alene. Jeg var fikser Finn i mange år og forsøgte at fikse mine problemer selv. Det resulterede også i at jeg aldrig kom videre og rendte ind i de samme problematikker igen og igen.

Hvis det problem du sidder med, er noget du har snublet over i længe og bliver ved med at ryge tilbage i gamle vaner og mønstre, er det måske på tide af du invistere i dig selv og dit liv, inden konsekvenserne af at ville “klare det selv” bliver for store.

Tro mig, jeg har også ville klare mine problemer selv. Men jeg har også betalt for det i min glæde og sundhed i sidste ende.

"VIL DET HER VIRKE FOR MIG?"

Jeg møder ofte frygten for om et coaching forløb “virkelig vil virke for mig?”. De fleste mennesker tror at de er helt unikke (og det er vi også til dels), men vi har også meget mere til fælles end vi tror.

Dette forløb og min coaching metode er baseret på teorier og metoder der igennem årene er blevet brugt igen, og igen, og igen. Hvorfor? Fordi at de virker.

Jeg har set kvinder rykke sig på få sessioner og derfor ved jeg også at coaching virker. Min erfaring er at der er lighedstegn ved dit engagament og det du får du af forløbet. Hvis du hverken vil prøve eller være vedholdene med de øvelser og det hjemmearbejde du får, så vil du ikke få særlig meget ud af forløbet. Fordi for at ændre dine nuværende handle og tankemønstre, så du kan få de resultater du ønsker, er du nød til gentagende gange at gøre noget andet end du plejer. Men hvis du er villig til at putte tid og energi i at implementere de øvelser du får, så VIL det her virke for dig. Det er garanteret.

Vil du starte på selvværds forløbet, eller ønkser du en gratis uforpligtende samtale for at finde ud af om dette forløb er det rette for dig?

Så udfyld skemaet nedenfor, og så svarer jeg tilbage hurtigst muligt.

© annastaffe.com 2019

Website lovingly handcrafted by Krystle Rowry of KrissDidIt.com

Lær hvordan at du med simple redskaber kan håndtere dine negative tanker, så du kan få overskud, føle dig selvsikker og leve livet med lethed.

Din gratis guide er nu på vej til din indbakke!

Pin It on Pinterest