Introducere

Styrk dit selvværd

Bryd dine gamle mønstre og begrænsende overbevisninger, så du kan styrke dit selvværd, stå ved dig selv og få modet til at følge dit hjerte.

Styrk Dit Selvværd forløbet er designet til at hjælpe dig med at skabe overblik over hvor selvkærligt du lever dit liv, samt skabe varig forandring, i de områder som har brug for en kærlig hånd, for at styrke dit selvværd. 

Hvis du er klar til at sige farvel til et selvværd der vakler, og få redskaber som du kan trække på igen og igen når du tvivler på dig selv,  så er jeg klar til at støtte dig på din rejse!


Efter mit forløb hos Anna, har jeg fået troen på mig selv og værktøjer til hvordan at jeg kan udvikle mig. Jeg har fået øjnene op for hvor lidt der skal til for, at jeg kan blive den bedste version af mig selv. Efter vores forløb er jeg blevet meget mere opmærksom på mig selv og mine kvaliteter. Jeg er blevet mere bevidst om hvor meget jeg kan opnå ved bare, at ændre små ting og hvor stor en betydning det har for mig. Det har haft en indflydelse på mit generelle selvværd og måden jeg ser mig selv på. Jeg vil helt klart anbefale et coachingforløb hos Anna til andre.

– Nana Børresen

Er det her dig?

N

Du er frustreret over at dit dårlige selvværd fylder så meget i din hverdag. Du bliver dagligt taget af dine selvkritiske tanker som tager over og fylder dit hovedet.  Du har svært ved at komme ud af dem, når de først er dukket op og du ville ønske at de bare ville tage en en-vejs billet til Gran Canaria. 

N

Du vil gerne begynde at stå ved dig selv i dit liv, men du er tilbøjelig til at gå på kompromis med dig selv for at please andre og gøre dem glade. Du lever dit liv på andres bekostninger og agere som du fornemmer at de synes du skal. Du er bange for hvad andre vil sige eller tænke om dig, hvis du følger dit hjerte, gør hvad du selv har lyst til og står ved hvad du synes. 

N

Du misunder alle dem som ser ud til at hvile i dem selv. Du tvivler på om dit selvværd nogen sinde bliver bedre, eller om du er bare er hende som ikke tror på sig selv.

N

Du føler dig alene i dine tanker og det virker som om at du er den eneste som føler sig usikker.

Tanker som: Hvordan kan alle andre have det så godt? Er jeg den eneste som går og roder med det her? Det ser så nemt ud for mange, hvorfor synes jeg så at det er så svært? 

N

Du føler at du ikke kommer nogle vegne med din udvikling og det føles som en ond cirkel, af skuffelse over dig selv. Det er demotiverende og du ved ikke hvad du skal gøre nu. 

N

Du har svært ved at stå ved dig selv når du føler at du er på udebane. På eks. arbejdet, studiet eller blandt nye relationer, vil du gerne vil passe ind og gøre et godt stykke arbejde. Du overtænker dine handlinger og stiller spørgsmålstegn ved om du er okay og god nok, hvis du gør som du har lyst til. Hvis der er en som kigger underligt på dig, tvivler du på om det er dig som der er noget galt med. 

Hvad værre er…

Du ved at hvis du ikke tager hånd om det her nu, vil dit liv gå for næsen af dig. Du vil fortsat bremse dig selv og sidde fast i samme usikre og hæmmende adfærd fordi du er bange for hvad andre tænker om dig. 

En dag vil du se tilbage på dit liv, hvor du aldrig fik handlet på det som var vigtigt for dig. Du turde aldrig drømme eller leve dit liv til det fulde, fordi din usikkerhed og frygten om hvad andre ville tænke om dig, holdt dig tilbage. 

Jeg ved hvordan det er… 

Et par år tilbage var jeg usikker, ulykkelig og frustreret. Lige som dig havde jeg en drøm om at være selvsikker, blive den bedste version af mig selv og være tilfreds med mit liv! Men jeg vidste ikke hvor jeg skulle starte og jeg rendte ind i de samme gamle mønstre og problematikker igen og igen. 

Som du måske ved er mine drømme blevet til virkelighed. Jeg hviler i mig selv, er glad og hænger ikke længere fast i gamle mønstre og overbevisninger. Jeg har værktøjer og teknikker som jeg kan tage i brug når mine selvkritiske tanker banker på. Jeg lader ikke længere frygten for andres mening holde mig tilbage og nu tør jeg tage chancer i livet. Jeg tror på at der er en plads i verden til mig, præcis som jeg er.

Grunden til at jeg deler dette er for at fortælle dig 2 ting: 

1. Jeg forstår præcis hvor du er og hvad du går igennem. 

2. Jeg kan hjælpe dig med at komme over på den anden side. 

Styrk Dit Selvværd er for dig,

hvis du er klar til at:

1. Se klart og ærligt på hvor selvkærligt du lever dit liv og hvordan dit selvværd spiller ind i dine forskellige livsområder.

2. Afdække hvad det er du drømmer om og hvad der førhen har bremset dig i at skabe resultater.

3. Finde den nye sti du skal betræde samt hvilke redskaber som kan støtte dig på din vej, så du kan opnå dit mål.

4. Leve et liv som afspejler den kærlighed og respekt som du nu har for dig selv.

5. Mærke hvordan at din selvsikkerhed vokser i takt med dit ydre liv som nu matcher din indre power.

I coaching forløbet vil du få:

01 Overblik over hvor selvkærligt du lever i alle områder af dit liv

Vi vil sammen udfylde selvværdshjulet som vil give dig et overblik over hvor tilfreds du er med dit liv som det er nu, og hvor du ønsker forbedringer. Du vil kunne bruge dit selvværdshjul til at holde øje med din udvikling og spotte hvor du har behov for at gribe ind først for at styrke dit selvværd.

02 Visionen for det liv du ønsker og en klar målsætning

Vi er ofte helt klar over hvad vi ikke ønsker i vores liv, men ikke altid hvad vi så ønsker i stedet for. Du vil i forløbet blive klar på præcis hvad du ønsker at opnå og arbejde med for at styrke dit selvværd. Det er altid dig og dine behov som er i fokus. Det er derfor også altid dig som sætter dagsordnen for vores sessioner.

03 Klarhed over hvad der bremser din udvikling

Vi kigger sammen på hvilke begrænsende mønstre og overbevisninger som bremser dig i din udvikling. Og pakker din rygsæk med strategier og værktøjer som vil støtte dig på din rejse mod et bedre selvværd.

“Efter mit forløb hos Anna har jeg helt klart fået større indsigt i, hvad der egentlig stopper mig i at opnå det, jeg gerne vil, samt hvordan jeg kan ændre mit fokus og mindre gode vaner. Jeg øver mig løbende i at gøre de ting, som vi har talt om, og kan mærke, at jeg rykker mig lidt efter lidt. Anna er utroligt nærværende og skarp i sin måde at tilgå mig på. Hun er meget behagelig, hvilket gør sessionerne trygge, så man nemmere kan åbne sig op. Hun er desuden rigtig dygtig til at koble informationer sammen og jeg kunne godt lide den måde Anna vendte og drejede spørgsmålene, da det fik mig til at indse og opdage nogle ting om mig selv. Jeg ville i den grad anbefale et coaching  forløb hos Anna til andre, der kæmper med et eller andet i hverdagen, der har et specifikt mål, de gerne vil opnå, eller som måske bare føler sig tomme af en eller anden grund og ikke ved hvorfor.”

– Sarah

Bonus 1

Baggrunds viden om selvværd

Du modtager baggrundsviden om selvværdest oprindelse og tips og tricks til din udviklingsrejse  

(Værdi 499kr)

Når du skal styrke dit selvværd er det vigtigt at have baggrundsviden om selvværdets oprindelse og hvorfor/hvordan at du er hæmmet af dit dårlige selvværd. Derfor har jeg inkluderet en pdf-fil som forklarer hvordan at usikkerhed opstår i barndommen og hvordan coaching kan hjælpe dig med at styrke dit selvværd. Du modtager også en velkomst video med værktøjer du kan bruge når rejsen bliver udfordrende. 

Bonus 2

Turbo charge din udvikling

3 selv reflektions arbejds-ark som er designet til at støtte dig i din udvikling og skabe resultater hurtigt

(Værdi 499kr)

Det er enormt vigtigt at smede mens jernet er varmt. Derfor har jeg sammensat spørgsmål som vil udvikle og motivere dig mellem vores sessioner. Udvikling er skabt gennem gentagelser af samme handlemønster, derfor er det vigtigt at du hele tiden arbejder målrettet. Det hjælper denne bonus dig med. 

Bonus 3

Din coach i baglommen

Du får støtte og tæt kontakt gennem hele forløbet

(Værdi 1499kr)

Jeg ved hvor vigtig kærlig, omsorgsfuld og motiverende støtte er når du skal igennem et udviklingsforløb. Derfor tilbyder jeg tæt kontakt gennem hele forløbet. Du tjekker hver søndag ind med mig og opdatere mig på dine sejre gennem ugen som er gået. Tæt kontakt med din coach sikre at du ikke glemmer dine nye tiltag bland hverdagens gøremål, men at du tager bevidste skridt og valg dagligt som hjælper dig med at integrere nye vaner og handlemønstre i dit liv.

I tvivl om forløbet er rigtigt for dig? Så book en gratis afklarings samtale.

Du skal ikke investere i dette forløb hvis du...

1. Leder efter et quick fiks og ikke ønsker at lægge tid og arbejde i dig selv og din udvikling. At bryde gamle mønstre og skabe nye vaner tager tid, dedikation og nogle gange en stor portion mod. Jeg hjælper dig med at sætte fokus på de forandrigner du ønsker og åbner dine øjne for nye perspektiver og veje du kan gå. Men du har poweren til at skabe den forandring som du ønsker. Det er mellem sessionerne at den sande udvikling sker, og det er dit ansvar i dette forløb at sætte fokus på og lægge energi i dit hjemmearbejde.

2. Forventer at jeg har alle svarene til dine problematikker. Hvis du ønsker en step-by-step guide til at styrke dit selvværd, så vil jeg anbefale at du køber en bog eller går til et foredrag om emnet. Dette forløb giver dig ikke svarene på forhånd. Jeg coacher dig i hvad du personligt har udfordrigner med, og hvilke tiltag du skal gøre. I mit forløb kommer du selv med svarene (jeg giver relevant hjemmearbejde). Det er altid dig som sætter dagsordnen. Hvorfor? Fordi de emner jeg måske synes er relevante at arbejde med for at styrke dit selvværd, er ikke nødvendigvis de problematikker du går rundt med lige nu. Derfor vil du ikke udvikle dig i et forløb, hvis jeg på forhånd har bestemt hvad vi skal arbejde med ift. at styrke dit selvværd.


Efter mit forløb hos Anna er mine mange negative tanker langsomt blevet lagt på hylden. Før fik mine tanker om mig selv lov til at styre mange aspekter i mit liv, men det bliver bedre og bedre. Jeg har fået en større tro på mig selv og at jeg er værd at stå op for, og jeg er blevet bedre til ikke at lade andre styre mine beslutninger og køre mig over. Jeg har fået meget større indsigt i mine tanker og hvordan de styrer mine udfordringer. Jeg også fået gode og brugbare værktøjer til at kontrollere og forstå mine tanker og få dem vendt om, så de i stedet styrker mig.

– Mathilde Andresen

Styrk dit selvværd forløb

Når du køber Styrk dit selvværd forløbet, får du:

–  5 coaching sessioner af 1-1.5 t

– Ugentlig tjek ind med din coach

 – Baggrundsviden om selvværd

– Redskaber og noter for livet som du kan tage i brug igen og igen

– Arbejds-ark og velkomstvideo til at sikre din udvikling, sendt til din indbakke.

Praktisk info: 

– Forløbet forgår online over zoom

– Forløbet kan både betales i fulde beløb eller i flere rater.

-Forløbet er bindende – ingen returret

INTRO PRIS

4.725 kr

Se hvordan at du starter forløb nedenfor.

"

Se her nede

Udfyld skeamet nedenfor, for at starte Styrk Dit Selvværd forløbet. Oplys dit navn, e-mail og om du ønsker at betale forløbet over 1 eller 2 gange. Så tilsender jeg dig en faktura inden for 24-timer.

Når fakturaen er betalt, modtager du er velkomst-mail fra mig, med velkomstvideo, information om opstart, booking af sessioner, arbejdsark m.m.

Jeg glæder mig til at støtte dig på din udviklings rejse!

Er Styrk Dit Selvværd forløbet rigtigt for mig?

Hvad er og hvad kan coaching?

Coaching er teknikker og værktøjer som jeg bruger til at opdage og udfolde din performance og dit potentiale, så du kan opnå det som du ønsker. Coaching er en ligeværdig samtale baseret på spørgsmål og feedback, og som sigter mod at fokusere dine tanker, handlinger, følelser og adfærd på en målrettet og progressiv måde.

Mit mål som din coach, er at motivere, udfordre og støtte dig i at nå dit mål, men det er altid dig som klient som sætter dagsordnen for hvad vi skal arbejde på og hvad der vigtigt for dig at opnå i dit liv. Jeg kommer som din coach ikke til at fortælle dig hvad du skal gøre for at nå i mål, andet end relevant hjemmearbejde. Min rolle som coach er at støtte dig ved at stille dig de rigtige spørgsmål gennem sessionen, men at du selv som hovedpersonen i dit liv, kommer frem til svarene (som du allerede har i dig).

Hvorfor kan jeg ikke købe enkelt sessioner?

Vedvarnede forandring tager tid, dedikation, og tålmodighed. Derfor kører dette forløb over 5 sessioner. Dette forløb er for dig hvis du er klar til at invistere tid og energi i dig selv og dit liv. Derfor sælger jeg også kun forløb, fordi jeg synes en enkelt session er spild af din tid og dine penge. Hvorfor? Fordi 1 session ikke er nok til at skabe vedvarende forandring. Hvis du leder efter et quick fix hvor du bliver selvsikker på 2 uger er dette forløb ikke for dig. Udvikling sker når du træder nye veje gentagende gange. Med mine forløb vil jeg gerne støtte dig din udvikling og det kan jeg ikke hvis du kun er i forløb hos mig 1 gang. Derfor udbyder jeg 5 sessioner, da det er den bedste invistering for dig og din udvikling.

Tænker du "Arh, jeg kan sagtens klare mine problemer selv"?

Hvis du ofte tænker at du ikke behøver at invistere i din udvikling, fordi at du sagtens kan klare dine problemer selv, så er du ikke alene. Jeg var fikser Finn i mange år og forsøgte at fikse mine problemer selv. Det resulterede også i at jeg aldrig kom videre og rendte ind i de samme problematikker igen og igen.

Hvis det problem du sidder med, er noget du har snublet i længe og bliver ved med at ryge tilbage i gamle vaner og møsntre, er det måske på tide af du invistere i dig selv og dit liv, inden konsekvenserne af at ville “klare det selv” bliver for store.

Tro mig, jeg har også ville klare mine problemer selv. Men jeg har også betalt for det i min glæde og sundhed i sidste ende.

Er forløbet pengene værd?

Dette coaching forløb er en invistering i dig selv og dit liv, men penge hænger ikke på træerne, så jeg kan sagtnes forstå hvis du er i tvivl om dette forløb er pengene værd.

Hvis du er i tvivl, så spørg dig selv;

Hvilke konsekvenser vil det have for mig hvis jeg ikke tager hånd om mit selvværd og fortsat føler mig usikker og ikke tror på mig selv? Hvilke drømmer kommer jeg ikke til at handle på? Hvordan vil mit liv se ud hvis jeg fortsat bekymre mig mere om hvad andre tænker om mig, i stedet for at følge mit eget hjerte?

Spørg efterfølgende dig selv “Hvad vil jeg kunne opnå nu og i fremtiden, når jeg investere i mig selv, og får redskaberne til at føle mig mere selvsikker og hviler i mig selv? Hvis jeg fandt mere ro i at være mig? Hvad ville jeg kunne gøre/skabe hvis min usikkerhed ikke længere var en forhindring?”

Spørg nu dig selv “Er disse resultater som jeg ønsker, invisteringen værd?”

Vil jeg aldrig føle mig usikker mere efter dette forløb?

At føle usikkerhed er en sund del af det være menneske. Det er helt naturligt at føle sig usikker når du ex. prøver noget som er nyt eller skal satse på noget i livet. Målet er derfor ikke at fjerne følelsen af usikkerhed men at give dig værktøjer til hvad du skal gøre når du føler dig usikker, så din usikkerhed ikke styre de valg du tager i livet.

Hvad hvis jeg ønsker flere coaching sessioner efter forløbet er afsluttet?

Ønsker du ved forløbets afslutning af fortsætte arbejdet med dig selv eller har du senere hen brug for støtte og sparring til at vedligeholde din udviklingsrejse, kan du tilkøbe en enkelt session for 1.050 kroner inkl. moms eller tre sessioner for 2.835 kroner inkl. moms.

© annastaffe.com 2019

Website lovingly handcrafted by Krystle Rowry of KrissDidIt.com

Lær hvordan at du med simple redskaber kan håndtere dine negative tanker, så du kan få overskud, føle dig selvsikker og leve livet med lethed.

Din gratis guide er nu på vej til din indbakke!

Pin It on Pinterest