Dit quiz resultat:

Den betænksomme

Du er et kærligt, omsorgsfuldt og generøst menneske, som gerne vil gøre andre glade. Du er god til at gå på kompromis og imødekomme andres behov. Det er en smuk egenskab at have.

Men… Du kan have en tendens til at please andre og imødekomme deres behov, så de godt kan lide dig. Nogle gange pleaser du andre så meget, at du glemmer dig selv. Når du prioriterer andres behov frem for dine egne, går det ud over dit selvværd.

“Du skal fylde din egen kop før du kan fylde andres.”

For at styrke dit selvværd…

… skal du begynde at mærke dine egne behov og tillade dig selv at handle ud fra dem i stedet for at imødekomme andres for at opnå deres anerkendelse.

Dette er vejen til at styrke dit selvværd, for hvis du gang på gang nedprioriterer dine egne behov for at please andre, så siger du indirekte til dig selv, at du ikke er vigtig. Det er en ukærlig måde at behandle dig selv på.

Så for at styrke dit selvværd skal du begynde at behandle dig selv mere kærligt, ved at give dig selv lov til at lytte til dine behov og efterleve dem. Du skal også forstå, at du ikke bliver uelsket eller uønsket, bare fordi du ikke sætter andre før dig selv.

Hej! Jeg hedder Anna, din coach

Før vi fortsætter, så lad mig lige introducere mig selv… Jeg er en selvværdsnørd, som tror på, at alt i livet bliver bedre, når du har et stærkt og sundt selvværd.

Jeg har altid været fuldstændigt besat af at styrke mit eget selvværd og jeg er nu uddannet selvværdsspecialist, så jeg også kan hjælpe dig.

I dag hjælper jeg kvinder med at bryde fri fra selvkritiske tanker, begrænsende mønstre og et negativt syn på dem selv, så de kan få et kærligt forhold til dem selv, som vil give dem power og styrke deres selvværd. 

Jeg er så glad for, at du er blevet en del af holdet og jeg glæder mig til at hjælpe dig med at styrke dit selvværd. 

Velkommen ombord,

Kærligst Anna

Her er mine bedste tips til at styrke dit selvværd

1. Vær hudløs ærlig med dine motiver, når du gør noget for nogen og find ud af, hvornår du pleaser andre for at sikre, at de synes om dig. Lær at lytte til din krop og dit hjerte og spørg dig selv: “Gør jeg det her for, at andre kan lide mig eller bare fordi jeg har lyst?” Du kan være tilbøjelig til at give for meget og fortryde det bagefter. Når du søger anderkendelse hos andre, betyder det, at der er noget, som er såret inde i dig og at du skal anderkende dig selv.

2. Giv slip på dit behov for, at alle skal kunne lide dig. Det er ikke realistisk, at alle skal kunne lide dig og før eller siden vil du komme til at træde nogen over tæerne – og det er okay. Det usundt og dårligt for dit selvværd at bestræbe sig på, at alle skal kunne lide dig hele tiden. Øv dig i stedet på at mærke dine egne behov og vid, at du stadig er elsket og holdt af, selvom at du ikke altid sætter alle andre før dig selv.

3. Lær dine grænser af kende, så du ikke giver mere af dig selv, end du har lyst til. Du kan nemlig have en tendens til at give mere af dig selv, end hvad godt er. Lær dine grænser af kende, så du kærligt kan sige nej, når noget ikke føles sandt for dig. Dette er selvkærligt og vil styrke dit selvværd, fordi at du bliver autentisk i dine relationer.

Selvværds projektet

Den betænksommes podcast playliste

I disse podcast episoder kan du finde massere af ressourcer, som burde hjælpe dig på vej til at styrke dit selvværd. Dette er blot en selvværds “starter pack”. Jeg udgiver nye episoder, som du kan lære fra.

Klar til mere?

Vær på udkig efter en særlig mail fra mig, med endnu flere tips og tricks til at styrke dit selvværd.

Lær hvordan at du med simple redskaber kan håndtere dine negative tanker, så du kan få overskud, føle dig selvsikker og leve livet med lethed.

Din gratis guide er nu på vej til din indbakke!

Pin It on Pinterest