1-1 selvværds coaching

Jeg hjælper dig med at håndtere dine selvkritiske tanker og bekymringen om hvad andre tænker om dig, så du kan hvile i dig selv, finde indre ro og blive gladere. 

LYDER DET HER SOM DIG?

“Hvis nogen kigger underligt på mig, tror jeg at det er mig der er noget galt med. Eller hvis de griner, bliver jeg bange for at de griner af mig eller om det er mig som har gjort noget forkert. Og så bliver jeg bange for hvad de tænker om mig og om jeg er god nok”.

“Hvis der er en lille bitte ting som går galt, så kan jeg føle at hele min dag er dårlig og ødelagt. Jeg føler mig sur, irriteret og frustreret hele tiden, og jeg har let til tårer.”

“Jeg er altid bange for at folk dømmer mit udseende og hvad de tænker om mig. Jeg kommer til at sammenligne mig med andre og føler at jeg ikke er særlig pæn i forholdet til andre”. 

“Jeg bliver irriteret over at jeg ikke bare kan lade være med at være så streng ved mig selv og stoppe med at slå mig selv oven i hovedet. Jeg ved godt at det ikke hjælper en skid. Så hvorfor kan jeg ikke bare lade være? Og så er det bare ligesom en ond cirkel der bliver ved. Så bliver jeg sur på mig selv over det, samtidig med det er jeg sur på mig selv over det jeg nu engang har gjort eller sagt og er nervøs for.”

“Hvis jeg laver en fejl, overtænker jeg det helt vildt og tror at det er mig som der er noget galt med. Jeg får tankemylder og så kan jeg køre ud af et spor hvor jeg ikke kan stoppe mig selv. Nogen gange får jeg det fysisk dårligt over at overtænke så meget”.

“Når jeg skal tage en beslutning, bliver jeg bange for at tage det forkerte valg. Så overtænker jeg fordi jeg bliver bange for hvad andre vil tænke om det og om andre bliver skuffede hvis jeg vælger det jeg vil.”

“Når jeg er sammen med veninder eller er i skole kan jeg have rimelig svært ved at stå ved mine valg. Så hvis de andre siger hvad de gerne vil, så siger jeg “Ja okay, så gør vi det”. Selvom at jeg måske et eller andet sted ikke har lyst. Det giver en uro og ubehag i mig, hvis det virkelig ikke er noget jeg har lyst til men bare hopper med på bølgen alligvel.”

“Jeg er i en periode hvor jeg tænker rigtig negativt. Det gør at jeg ikke er lige så frembrusende som jeg gerne vil være. At jeg ikke snakker i større forsamlinger og mingler sammen med folk. Jeg holder mig lidt mere tilbage og kan have svært ved bare at være impulsiv og tage ud fordi jeg tænker om jeg nu kan have det her tøj på og om jeg ser godt nok ud”.

Det Her Kunne Være Dig:

Jeg tør stå ved mig selv og jeg er ikke længere bange for hvad andre tænker.

Jeg tør tage chancer og satse på mine drømme! Mere handling, mindre frygt.

Jeg kan trække på skuldrene og sige pyt, selv når jeg laver fejl.

Jeg taler pænt og kærligt til mig selv, også når livet er svært.

Jeg stoler på at andre holder af mig og elsker mig for den jeg er.

Jeg er glad når jeg står op om morgenen og livet føles let.

Jeg er mere åben og gør de ting som jeg har lyst til.

Jeg er ikke længere så opmærksom på mit udseende. Jeg står frem og hviler i at “her er jeg”. 

Jeg tiltrækker nye kærlige relationer og de relationer jeg har i mit liv lige nu, er blevet endnu bedre!

Jeg hedder ANNA, din coach

Som uddannet life coach og selvværds specialist, hjælper jeg mine klienter med at håndtere bekymring, overtænkning, negative tanker, den indre kritiker, modløshed og frygten for hvad andre tænker om dem.

Coaching fokusere på nutiden og fremtiden. I mine session fokusere jeg på hvor klienten er i dag, og gennem fokus på klientens tanker, handlinger, følelser og adfærd, arbejder vi målrettet mod at klienten opnår de resultater som de ønsker sig.  

Gennem coaching arbjeder vi derfor meget lidt med din fortid. Men i stedet har vi fokus på hvor du er nu, og hvad der helt konkret forhindre dig i at hvile i dig selv, og finde den indre ro og glæde som du ønsker.

 Du vil altid gå fra vores sessioner med viden om hvordan at du tackler den problemstilling du står i lige nu. 

Er du klar til at føle dig mere selvsikker?

Efter mit forløb hos Anna er mine mange negative tanker langsomt blevet lagt på hylden. Før fik mine tanker om mig selv lov til at styre mange aspekter i mit liv, men det bliver bedre og bedre. Jeg har fået en større tro på mig selv og at jeg er værd at stå op for, og jeg er blevet bedre til ikke at lade andre styre mine beslutninger og køre mig over. Jeg har fået meget større indsigt i mine tanker og hvordan de styrer mine udfordringer. Jeg også fået gode og brugbare værktøjer til at kontrollere og forstå mine tanker og få dem vendt om, så de i stedet styrker mig.

– Mathilde Andresen

Efter mit forløb hos Anna, har jeg fået troen på mig selv og værktøjer til hvordan at jeg kan udvikle mig. Jeg har fået øjnene op for hvor lidt der skal til for, at jeg kan blive den bedste version af mig selv. Efter vores forløb er jeg blevet meget mere opmærksom på mig selv og mine kvaliteter. Jeg er blevet mere bevidst om hvor meget jeg kan opnå ved bare, at ændre små ting og hvor stor en betydning det har for mig. Det har haft en indflydelse på mit generelle selvværd og måden jeg ser mig selv på. Annas styrke er helt klart hendes meget personlige tilgang til forløbet. Jeg blev set i øjenhøjde og dermed føler jeg at jeg blev lyttet til og hjulpet på den rigtige måde. Jeg vil helt klart anbefale dette coachingforløb til andre.

– Nana Børresen

Efter mit forløb hos Anna har jeg helt klart fået større indsigt i, hvad der egentlig stopper mig i at opnå det, jeg gerne vil, samt hvordan jeg kan ændre mit fokus og mindre gode vaner. Jeg øver mig løbende i at gøre de ting, som vi har talt om, og kan mærke, at jeg rykker mig lidt efter lidt. Anna er utroligt nærværende og skarp i sin måde at tilgå mig på. Hun er meget behagelig, hvilket gør sessionerne trygge, så man nemmere kan åbne sig op. Hun er desuden rigtig dygtig til at koble informationer sammen og jeg kunne godt lide den måde Anna vendte og drejede spørgsmålene, da det fik mig til at indse og opdage nogle ting om mig selv. Jeg ville i den grad anbefale coaching forløbet til andre, der kæmper med et eller andet i hverdagen, der har et specifikt mål, de gerne vil opnå, eller som måske bare føler sig tomme af en eller anden grund og ikke ved hvorfor.

– Sarah 

Jeg er simpelthen på røven over, hvor meget Anna har rykket mig, på to sessioner. Hun har virkelig skabt en ny sandhed for mig, som jeg finder så meget ro i. Jeg har virkelig taget det til mig vi afsluttede med sidst og så har sessionerne vist mig, hvor meget jeg kan rykke mig, når jeg smider mine gamle fortællinger væk. Og her gik jeg og troede at coaching ikke var en terapiform der virkede for mig. Jeg er helt på røven over hvor dygtig hun er. Tak tak tak for dig!

– Maiken

Det praktiske:

Hvor foregår coachingen og hvor mange samtaler har jeg brug for? 

Det er individuelt hvor mange samtaler mennesker har brug for. Men vedvarende udvikling tager tid, og min erfaring er at du skal regne med minimum 3-5 sessioner, for at opleve og mærke en forandring.

Coachingen foregår online over zoom.

Sessioner: 

Hver session varer 1,5 time og koster 1.097 kr. (inkl. moms) pr session.

Afbud: 

Afbud skal ske mindst 24 timer før sessionen, ellers betales der fuld pris for samtalen.

Er du nysgerrig om et forløb hos mig, eller ønsker du en uforpligtende samtale?

Så udfyld skemaet nedenfor, og så svarer jeg tilbage hurtigst muligt.

© annastaffe.com 2019

Website lovingly handcrafted by Krystle Rowry of KrissDidIt.com

Lær hvordan at du med simple redskaber kan håndtere dine negative tanker, så du kan få overskud, føle dig selvsikker og leve livet med lethed.

Din gratis guide er nu på vej til din indbakke!

Pin It on Pinterest