Jeg hjælper dig med at være ligeglad med hvad andre tænker så du kan føle dig selvsikker

Lær at håndtere dine negative tanker, så du kan

få overskud, føle dig selvsikker og leve livet med lethed

Modtag 3 videoer med simple redskaber som gør en stor forskel.

ER DU TRÆT AF AT FÅ AF VIDE AT DU ‘BARE SKAL TRO PÅ DIG SELV’ MEN HVORDAN?

Drømmer du om at komme af med dine negative og selvritiske tanker, så du kan vågne om morgenen og faktisk være glad? At du kunne få styr på dit indre kaos, så du har mere overskud i din hverdag? At du kunne give slip på følelsen af at være forkert, og i stedet kunne elske dig selv for alt hvad du er og have en dyb tillid til at du er mere en god nok?

På Indre Power Coaching Forløbet, får du et fejlsikkert og fleksibelt system, der viser dig trin for trin, hvordan at du håndtere frygt, overtænkning og din indre kritiker. Med online trænings moduler og 1-1 coaching med Anna, lærer du hvordan at du opnår langt større glæde, en dyb indre ro og styrke, på kort tid.

Selvværds projektet podcast

Jeg tror vi ALLE har haft perioder som disse i vores liv… alting virker uoverskueligt, du tvivler på alt hvad du gør, intet føles godt nok. Du har svært ved at finde bare 1 god ting ved dig selv, du er i vildrede over hvordan at du skal få styr på dine negative tanker og tårnhøje krav til dig selv. 

Det er her jeg kommer ind i billedet. Jeg er veninden som hjælper dig med at forstå og håndtere alt det kaos du oplever indeni. Jeg er HER for at hjælpe dig med at forstå dine udfordringer, de næste skridt du skal tage og hvad du skal gøre i stedet. 

Velkommen til min podcast, Selvværds Projektet.

Jeg hedder ANNA, din coach

Som uddannet life coach og selvværds specialist, hjælper jeg mine klienter med at håndtere bekymring, overtænkning, negative tanker, den indre kritiker, modløshed og frygten for hvad andre tænker om dem.

Coaching fokusere på nutiden og fremtiden. I mine session fokusere jeg på hvor klienten er i dag, og gennem fokus på klientens tanker, handlinger, følelser og adfærd, arbejder vi målrettet mod at klienten opnår de resultater som de ønsker sig.  

Gennem coaching arbjeder vi derfor meget lidt med din fortid. Men i stedet har vi fokus på hvor du er nu, og hvad der helt konkret forhindre dig i at hvile i dig selv, og finde den indre ro og glæde som du ønsker.

 Du vil altid gå fra vores sessioner med viden om hvordan at du tackler den problemstilling du står i lige nu. 

Er du klar til at få mere overskud og glæde i din hverdag?

Efter Indre Power Forløbet har jeg fået et højt selvværd og en ro i mig selv. Jeg taler pænt til mig selv, behandler mig selv kærligt og jeg tror på at jeg er god nok. Jeg smiler meget mere, jeg er glad og jeg tør at være mig selv. Jeg kan tage selvsikre beslutninger, jeg kan mærke hvad jeg gerne vil, og så handle på det! Jeg er ikke bange for at sige hvad jeg synes og tør at sige til og fra. Jeg kan være ærlig og åben, hvilket også har ført til nye relationer i mit liv. 

Anna har givet mig redskaber så jeg let kan håndtere min tvivl, og min indre kritiker. Før kunne jeg gå en hel dag og været styret af det. Nu ved jeg hvordan at jeg får ordnet det på 5 minutter. 
Hvis du er i tvivl om du skal starte i forløb hos Anna, så vil jeg bare sige GØR DET! Gør det, gør det, gør det!! Det er det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv! Lettelsen af endelig at finde noget som virker, har været ubeskrivelig.”

 

– Anna Nielsen

Efter mit forløb hos Anna er mine mange negative tanker langsomt blevet lagt på hylden. Før fik mine tanker om mig selv lov til at styre mange aspekter i mit liv, men det bliver bedre og bedre. Jeg har fået en større tro på mig selv og at jeg er værd at stå op for, og jeg er blevet bedre til ikke at lade andre styre mine beslutninger og køre mig over. Jeg har fået meget større indsigt i mine tanker og hvordan de styrer mine udfordringer. Jeg også fået gode og brugbare værktøjer til at kontrollere og forstå mine tanker og få dem vendt om, så de i stedet styrker mig.

– Mathilde Andresen

Efter mit forløb hos Anna, har jeg fået troen på mig selv og værktøjer til hvordan at jeg kan udvikle mig. Jeg har fået øjnene op for hvor lidt der skal til for, at jeg kan blive den bedste version af mig selv. Efter vores forløb er jeg blevet meget mere opmærksom på mig selv og mine kvaliteter. Jeg er blevet mere bevidst om hvor meget jeg kan opnå ved bare, at ændre små ting og hvor stor en betydning det har for mig. Det har haft en indflydelse på mit generelle selvværd og måden jeg ser mig selv på. Annas styrke er helt klart hendes meget personlige tilgang til forløbet. Jeg blev set i øjenhøjde og dermed føler jeg at jeg blev lyttet til og hjulpet på den rigtige måde. Jeg vil helt klart anbefale dette coachingforløb til andre.

– Nana Børresen

Efter mit forløb hos Anna har jeg helt klart fået større indsigt i, hvad der egentlig stopper mig i at opnå det, jeg gerne vil, samt hvordan jeg kan ændre mit fokus og mindre gode vaner. Jeg øver mig løbende i at gøre de ting, som vi har talt om, og kan mærke, at jeg rykker mig lidt efter lidt. Anna er utroligt nærværende og skarp i sin måde at tilgå mig på. Hun er meget behagelig, hvilket gør sessionerne trygge, så man nemmere kan åbne sig op. Hun er desuden rigtig dygtig til at koble informationer sammen og jeg kunne godt lide den måde Anna vendte og drejede spørgsmålene, da det fik mig til at indse og opdage nogle ting om mig selv. Jeg ville i den grad anbefale coaching forløbet til andre, der kæmper med et eller andet i hverdagen, der har et specifikt mål, de gerne vil opnå, eller som måske bare føler sig tomme af en eller anden grund og ikke ved hvorfor.

– Sarah

Lær at håndtere dine negative tanker, så du kan få overskud, føle dig selvsikker og leve livet med lethed

Modtag 3 videoer med simple redskaber som gør en stor forskel.

Har du et spørgsmål eller ønsker du en gratis uforpligtende samtale?

Så udfyld skemaet nedenfor, og så svarer jeg tilbage hurtigst muligt.

© annastaffe.com 2019

Website lovingly handcrafted by Krystle Rowry of KrissDidIt.com

Lær hvordan at du med simple redskaber kan håndtere dine negative tanker, så du kan få overskud, føle dig selvsikker og leve livet med lethed.

Din gratis guide er nu på vej til din indbakke!

Pin It on Pinterest