Selvværds Coaching

 

Jeg kan hjælpe dig med at håndtere dine selvkritiske tanker og bekymringer om hvad andre tænker om dig, så du kan hvile i dig selv, finde indre ro og blive gladere. 

 

Jeg tilbyder

Indre Power Forløb

Gå fra frygten om hvad andre tænker om dig, til troen på at du er god nok.

Coaching forløb

På Indre Power Coaching Forløbet, får du et fejlsikkert og flexsibelt system, der viser dig trin for trin, hvordan at du håndtere frygt, overtænkning og din indre kritiker. Med online trænings moduler og 1-1 coaching med Anna, lærer du hvordan at du opnår langt større glæde, en dyb indre ro og styrke, på kort tid.

Efter mit forløb hos Anna er mine mange negative tanker langsomt blevet lagt på hylden. Før fik mine tanker om mig selv lov til at styre mange aspekter i mit liv, men det bliver bedre og bedre. Jeg har fået en større tro på mig selv og at jeg er værd at stå op for, og jeg er blevet bedre til ikke at lade andre styre mine beslutninger og køre mig over. Jeg har fået meget større indsigt i mine tanker og hvordan de styrer mine udfordringer. Jeg også fået gode og brugbare værktøjer til at kontrollere og forstå mine tanker og få dem vendt om, så de i stedet styrker mig.

– Mathilde Andresen

Efter mit forløb hos Anna, har jeg fået troen på mig selv og værktøjer til hvordan at jeg kan udvikle mig. Jeg har fået øjnene op for hvor lidt der skal til for, at jeg kan blive den bedste version af mig selv. Efter vores forløb er jeg blevet meget mere opmærksom på mig selv og mine kvaliteter. Jeg er blevet mere bevidst om hvor meget jeg kan opnå ved bare, at ændre små ting og hvor stor en betydning det har for mig. Det har haft en indflydelse på mit generelle selvværd og måden jeg ser mig selv på. Annas styrke er helt klart hendes meget personlige tilgang til forløbet. Jeg blev set i øjenhøjde og dermed føler jeg at jeg blev lyttet til og hjulpet på den rigtige måde. Jeg vil helt klart anbefale dette coachingforløb til andre.

– Nana Børresen

Efter mit forløb hos Anna har jeg helt klart fået større indsigt i, hvad der egentlig stopper mig i at opnå det, jeg gerne vil, samt hvordan jeg kan ændre mit fokus og mindre gode vaner. Jeg øver mig løbende i at gøre de ting, som vi har talt om, og kan mærke, at jeg rykker mig lidt efter lidt. Anna er utroligt nærværende og skarp i sin måde at tilgå mig på. Hun er meget behagelig, hvilket gør sessionerne trygge, så man nemmere kan åbne sig op. Hun er desuden rigtig dygtig til at koble informationer sammen og jeg kunne godt lide den måde Anna vendte og drejede spørgsmålene, da det fik mig til at indse og opdage nogle ting om mig selv. Jeg ville i den grad anbefale coaching forløbet til andre, der kæmper med et eller andet i hverdagen, der har et specifikt mål, de gerne vil opnå, eller som måske bare føler sig tomme af en eller anden grund og ikke ved hvorfor.

– Sarah 

Jeg er simpelthen på røven over, hvor meget Anna har rykket mig, på to sessioner. Hun har virkelig skabt en ny sandhed for mig, som jeg finder så meget ro i. Jeg har virkelig taget det til mig vi afsluttede med sidst og så har sessionerne vist mig, hvor meget jeg kan rykke mig, når jeg smider mine gamle fortællinger væk. Og her gik jeg og troede at coaching ikke var en terapiform der virkede for mig. Jeg er helt på røven over hvor dygtig hun er. Tak tak tak for dig!

– Maiken

Enkelt sessioner

Vil du dyppe tærene og prøve mine transformerende coachingsæssoner af? Det kan du gennem enkelt sessioner. Mit mål som din coach, er at motivere, udfordre og støtte dig i at nå dit mål uanset om du starter i forløb eller ønsker en session af gangen. 

Selvværds Bootcamp:

Bliv den bedste version af dig selv

Deltag i min 3 dages live undervisning, hvor jeg viser dig hvordan at du  giver slip på dine begrænsende overbevisninger, får styr på din indre kritiker og stopper med at bekymre dig om hvad andre tænker om dig, så du endelig kan hvile i dig selv og leve det liv som du drømmer om.

Lær hvordan at du med simple redskaber kan håndtere dine negative tanker, så du kan få overskud, føle dig selvsikker og leve livet med lethed.

Din gratis guide er nu på vej til din indbakke!

Pin It on Pinterest