Dit quiz resultat:

Perfektionisten

Din styrke er, at du er ambitiøs og du vil gerne gøre dit bedste. Du er grundig og dygtig og får tit ros for dit arbejde.

Men… din perfektionisme kan tage overhånd, når du sætter ekstremt høje krav til dig selv, som du ikke kan leve op til. Du har en tendens til at slå dig selv oven i hovedet over alt det, du gør forkert, og føler at, du har fejlet fremfor at bifalde det, som du gør rigtigt.

“Sigt efter fremskridt, ikke perfektion”

For at styrke dit selvværd…

… skal du spotte din indre kritiker og fange den i aktion. Du har tanker, men du er ikke dine tanker. Når du lærer at adskille dine handlinger fra dine tanker, vil du kunne styrke dit selvværd. Hvordan? Dit ego laver konstant vurderinger af situationen, hvilket ofte giver dig et falsk billede af virkeligheden.

Når du når at spotte din indre kritiker i aktion og kan adskille dens dømmende ord fra din handling, vil du opdage, at du er god nok, som du er og at det “blot” er dit ego, som ikke synes du gør det godt nok. Men dette er ikke virkeligheden. Hvis du vil styrke dit selvværd, er dine tanker det bedste sted at starte. Ved at ændre dine tanker fra hårde og dømmende til medfølende og kærlige vil du føle dig selvsikker på ingen tid. 

Ud over dette skal du lære, at det ikke er skamfuldt at fejle. Det at fejle er fuldstændigt uinteressant i dit liv. Det, som er interessant, er, hvad gør du, når du fejler og hvordan fejlen styrker dig. Ved at vende din fejl til noget positivt vil du føle indre styrke hver gang, du fejler. Dette vil føre til et stærkt selvværd.

Hej! Jeg hedder Anna, din coach

Før vi fortsætter, så lad mig lige introducere mig selv… Jeg er en selvværdsnørd, som tror på, at alt i livet bliver bedre, når du har et stærkt og sundt selvværd.

Jeg har altid været fuldstændigt besat af at styrke mit eget selvværd og jeg er nu uddannet selvværdsspecialist, så jeg også kan hjælpe dig.

I dag hjælper jeg kvinder med at bryde fri fra selvkritiske tanker, begrænsende mønstre og et negativt syn på dem selv, så de kan få et kærligt forhold til dem selv, som vil give dem power og styrke deres selvværd. 

Jeg er så glad for, at du er blevet en del af holdet og jeg glæder mig til at hjælpe dig med at styrke dit selvværd. 

Velkommen ombord,

Kærligst Anna

Her er mine bedste tips til at styrke dit selvværd

1. Du skal blive dygtig til at spotte dine selvkritiske tanker, så du kan ændre dem til noget kærligt og understøttende i stedet. Hvis du ikke når at opdage, at du tænker negative tanker om dig selv, bliver det umuligt at ændre dem til noget bedre. Brug derfor de næste par dage til at skrive dine selvkritiske tanker ned, hver gang du: kritiserer dig selv, fokuserer på det du er dårlig til eller skælder dig selv ud.

2. Øv dig i at møde dig selv med kærlighed og omsorg og giv slip på din indre kritiker. Hver gang du opdager, at du dømmer dig selv eller skælder dig selv ud, for ikke at gøre det godt nok, skal du spørge dig selv; “Hvordan kan jeg møde mig selv med kærlighed og omsorg lige nu?”

3. At fejle er en gave og uden fejl ville du aldrig udvikle dig og blive bedre. Du skal derfor ændre dit syn på det at fejle og se det som en mulighed i stedet. Hver gang du fejler, kan du stille dig selv følgende spørgsmål: Hvad lærte jeg af denne fejl, hvad er gaven? Hvordan gør fejlen mig klogere?

Hvis du bliver fanget i tanker om, at du altid fejler, vil jeg udfordre dig lidt. Hver gang du laver en fejl, så tænk på tre ting, du har gjort godt.

Selvværds projektet

Perfektionistens podcast playliste

I disse podcast episoder kan du finde massere af ressourcer, som burde hjælpe dig på vej til at styrke dit selvværd. Dette er blot en selvværds “starter pack”. Jeg udgiver regelmæssigt nye episoder, som du kan lære fra.

Klar til mere?

Vær på udkig efter en særlig mail fra mig, med endnu flere tips og tricks til at styrke dit selvværd.

Lær hvordan at du med simple redskaber kan håndtere dine negative tanker, så du kan få overskud, føle dig selvsikker og leve livet med lethed.

Din gratis guide er nu på vej til din indbakke!

Pin It on Pinterest