Dit quiz resultat:

Pleaseren

Du er sød, dygtig og omgås nemt med andre. Du er god til at spotte, hvad de har brug for..

Men… Du kan have en tendens til at please andre og imødekomme deres behov, så de godt kan lide dig, og dette går ud over dit selvværd. Du tror på, at hvis du er “god” og gør andre glade, så vil de elske og holde af dig. Du kan have en tendens til at please andre så meget, at du glemmer, at du gerne må være dig og lægger låg på dine egne lyster og behov. 

 

“Dit liv er ikke dit, hvis du konstant tænker over hvad andre tænker om dig

For at styrke dit selvværd…

Skal du opdage, at du er elsket og holdt af, selvom at du ikke pleaser andre. Der er intet galt med, gerne at ville have at andre synes, at du er fantastisk, men står det før alt andet, så er du en pleaser. Når du pleaser andre frem for at leve for dig selv, er du styret af en grundlæggende frygt for at blive forladt, hvis du ikke behager andre. Denne frygt skal du udfordre. 

Nogle gange kan du please andre så meget, at du helt har glemt, hvad du egentlig selv mener og synes. Hver gang at du pleaser andre frem for at stå ved, hvad du synes, giver du din styrke væk. 

Du skal lære at leve mere autentisk og sige til og fra, som det passer dig. Dette betyder ikke, at du aldrig skal gøre andre glade og gå på kompromis. Men du skal øve dig i, at du gerne må sige nej, have andre holdninger end andre og ville noget andet. På den måde får du din styrke og dit selvværd tilbage.

Hej! Jeg hedder Anna, din coach

Før vi fortsætter, så lad mig lige introducere mig selv… Jeg er en selvværd nørd, som tror på, at alt i livet bliver bedre, når du har et stærkt og sundt selvværd.

Jeg har altid været fuldstændigt besat af at styrke mit eget selvværd og jeg er nu uddannet selvværd specialist, så jeg også kan hjælpe dig.

I dag hjælper jeg kvinder med at bryde fri fra selvkritiske tanker, begrænsende mønstre og et negativt syn på dem selv, så de kan få et kærligt forhold til dem selv, som vil give dem power og styrke deres selvværd.

Jeg er så glad for, at du er blevet en del af holdet og jeg glæder mig til at hjælpe dig med at styrke dit selvværd. 

Velkommen ombord,

Kærligst Anna

Her er mine bedste tips til at styrke dit selvværd

  1. Du skal genvinde din styrke og opdage, at der ikke sker noget ved, at du er uenig med andre eller siger nej. Begynd at mærke dine grænser, dine meninger og holdninger og tag så små skridt imod at leve mere autentisk, hvor du står ved dig selv og melder ud, når du synes noget er fedt og knap så fedt.

  2. Du skal begynde at tro på, at din familie og venner elsker dig. Ikke fordi du pleaser dem men fordi du er dig. Lav en “Jeg elsker dig fordi”-dagbog, og skriv 3 ting ned dagligt, som er elskværdigt ved dig. Hver gang at du føler dig usikker, kan du slå op i din dagbog og finde et hav af beviser for, hvorfor at du er god nok, præcis som du er. 

  3. Når du føler dig usikker, har du en tendens til at søge anerkendelse hos andre for at sikre, at du er god nok. Men denne anerkendelse er kortvarig og en ond cirkel, du aldrig kan bryde. Du skal derfor begynde at anerkende dig selv hver gang, du søger anerkendelse hos andre. Dette er den bedste måde, du kan styrke dit selvværd på. Begynd at anerkende dig selv ved at være god og kærlig ved dig selv i dine handlinger og dine tanker.

  Selvværds projektet

  Pleaserens podcast playliste

  I disse podcast episoder kan du finde massere af ressourcer, som burde hjælpe dig på vej til at styrke dit selvværd. Dette er blot en selvværds “starter pack”. Jeg udgiver nye episoder, som du kan lære fra.

  Klar til mere?

  Vær på udkig efter en særlig mail fra mig, med endnu flere tips og tricks til at styrke dit selvværd.

  Lær hvordan at du med simple redskaber kan håndtere dine negative tanker, så du kan få overskud, føle dig selvsikker og leve livet med lethed.

  Din gratis guide er nu på vej til din indbakke!

  Pin It on Pinterest