Gratis selvværds challenge

Lær at håndtere dine negative tanker, så du kan få overskud, føle dig selvsikker og leve livet med lethed

Modtag 3 videoer med simple redskaber som gør en stor forskel

3 steps til at håndtere dine negative tanker

 Lær et simpelt trick som tager dig fra usikker og overvældet, til selvsikker og groundet

Hør de 3 myter som forhindrer dig i at se den udvikling du ønsker

Step-by-step træningsvideoer du kan se igen og igen

Hvad andre siger:

Mine mange negative tanker er langsomt blevet lagt på hylden. Før fik mine tanker om mig selv lov til at styre mange aspekter i mit liv, men det bliver bedre og bedre. Jeg har fået en større tro på mig selv og at jeg er værd at stå op for.

Anna har givet mig helt konkrete redskaber jeg kan bruge fremadrettet.  Coaching er et virkelig godt redskab, og jeg er allerede langt længere end jeg turde håbe på.”

Mathilde Andresen

Efter mit forløb hos Anna, har jeg fået troen på mig selv og værktøjer til hvordan at jeg kan udvikle mig. Jeg har fået øjnene op for hvor lidt der skal til for, at jeg kan blive den bedste version af mig selv. Jeg er blevet meget mere opmærksom på mig selv og mine kvaliteter. Jeg er blevet mere bevidst om hvor meget jeg kan opnå ved bare, at ændre små ting og hvor stor en betydning det har for mig.

Nana Børresen

“Jeg har helt klart fået større indsigt i, hvad der egentlig stopper mig i at opnå det, jeg gerne vil, samt hvordan jeg kan ændre mit fokus og mindre gode vaner. Anna er utroligt nærværende og skarp i sin måde at tilgå mig på. Hun er meget behagelig, hvilket gør sessionerne trygge, så man nemmere kan åbne sig op.

Sarah

Gratis selvværds challenge

Lær at håndtere dine negative tanker, så du kan få overskud, føle dig selvsikker og leve livet med lethed

Modtag 3 videoer med simple redskaber som gør en stor forskel

Lær hvordan at du med simple redskaber kan håndtere dine negative tanker, så du kan få overskud, føle dig selvsikker og leve livet med lethed.

Din gratis guide er nu på vej til din indbakke!

Pin It on Pinterest