hvad hvis du kunne stoppe med at bekymre dig om hvad andre tænker om dig og leve dit liv som DU har lyst til?

Tryk play for at høre mere om bootcampen her ⬇️

selvværds bootcamp: bliv den bedste version af dig selv

Deltag i min 3 dages live undervisning, hvor jeg viser dig hvordan at du  giver slip på dine begrænsende overbevisninger, får styr på din indre kritiker og stopper med at bekymre dig om hvad andre tænker om dig, så du endelig kan hvile i dig selv og leve det liv som du drømmer om.

hvor mange gange har du fået af vide at du “bare skal tro på dig selv”, hvor du frustreret har tænkt “men hvordan”?

Du vil gerne tro mere på dig selv, men det er svært.. Fordi hvis nogen kigger underligt på dig, tror du at det er dig der er noget galt med. Hvis du laver en fejl, overtænker du det helt vildt. Du bliver bange for hvad andre tænker om dit udseende, og om de dømmer dig.

Er det din historie? Er det derfor du er her? 

Jeg ved at det her er den værste følelse i verden. Ikke at føle sig god nok, uanset hvad man prøver.

 

Hej, jeg hedder Anna Staffe. Uddannet coach og selvværds specialist. Samt skaberen af Top Podcasten Selvværds Projektet.

For 10 år siden var jeg enormt usikker. Jeg turde ikke gå i det tøj jeg selv havde lyst til. Jeg talte altid andre efter munden, fordi jeg var bange for at de ikke ville kunne lide min ærlige mening. Alt i alt, jeg lavede om på mig selv for at please andre. Og en dag havde jeg fået nok. Det pinede mig at jeg skulle leve mit liv, fanget i min egen frygt for hvad andre ville tænke om mig, og jeg gad det ikke mere. 

Jeg gik hos psykologer og teraputer, og ja i øjeblikket da jeg sad i deres stol fik jeg det bedre. Men når jeg forlod rummet havde jeg hverken viden eller redskaber til hvordan at jeg i min hverdag skulle håndtere tvivl og usikkerhed. 

Jeg havde ikke lyst til at være afhængig af terapi, for at have det godt, så jeg brugte de næste par år på at uddanne mig og få redskaberne til hvordan at jeg selv kunne styrke mig selvværd OG holde det ved lige. 

Sidan da har jeg bl.a. ændret min tøjstil, så den passer til MIG. Jeg siger min mening uden at være bange for hvad andre synes om den og jeg har handlet på mine drømme og har startet min egen coaching virksomhed. Og lad mig være ærlig. Jeg har aldrig været gladere og følt mig mere selvsikker.

 

Så, lad mig spørge dig…

Hvordan ville dit liv se ud, hvis du ikke længere var bange for hvad andre tænker om dig? Hvilke drømme ville du kunne opnå, hvis du ikke længere lod frygten for at fejle holde dig tilbage?

At føle sig selvsikker er ikke kun for de heldige. Det er for alle. Og jeg vil gerne hjælpe dig med at få disse redskaber i hænderne, så du kan hvile i dig selv og blive den bedste version af dig selv. Derfor afholder jeg en…

 

Selvværds Bootcamp: Bliv den bedste bersion af dig selv

Deltag i min 3 dages live undervisning, hvor jeg viser dig hvordan at du  giver slip på dine begrænsende overbevisninger, får styr på din indre kritiker og stopper med at bekymre dig om hvad andre tænker om dig, så du endelig kan hvile i dig selv og leve det liv som du drømmer om.

Dag 1:

Bliv bevidst om dine nuværende overbevisninger som holder dig tilbage

For at du kan skabe varig forandring i dit liv er du nødt til at se hvad der på nuværende tidspunkt spænder ben for at du kan hvile i dig selv. Derfor har vi på dag 1 fokus på hvad du tror om dig selv på nuværende tidspunkt og hvordan at det afspejler sig i det liv du lever lige nu.

Denne bevidsthed skaber et utroligt springbrædt til at kunne give slip de selvkritiske tanker som ikke tjener dig mere, så du kan hvile i dig selv og træde ind i dit mest selvsikre jeg.

Dag 2:

Skab dine nye overbevisninger

På dag 2 har vi fokus på hvem du gerne vil være fremadrettet. Sammen vælger vi hvilke nye selvkærlige og styrkene overbevisninger du nu skal tro på så du kan leve et autentisk liv.

Dag 3:

Design dit drømme liv

Uden et mål er det svært at opnå hvad du vil. Derfor har vi på dag 3 fokus på hvordan at du kan designe dit drømme liv. Sammen finder vi de livsværdier du gerne vil leve efter fremadrettet og skaber en klar plan for hvordan at du kan efterleve dem. Efter i dag vil du ikke være i tvivl om hvordan at du skal leve dit liv, så det føles selvkærligt og autentisk for dig. 

Jeg smider også disse powerfulde bonusser oven i!

Jeg vil gerne være sikker på at du føler dig mere selvsikker så hurtigt som muligt. Derfor smider jeg disse powerfulde bonusser oven i, for at speede din process op.

Bonus #1:

“Hvad nu hvis” live workshop

Har du nogen sinde fået en fed ide, som efterfølgende blev lagt på hylden fordi du var bange for hvad andre ville tænke om dig?

Ordene “Hvad nu hvis” er ofte det som står mellem dig og det liv du faktisk ønsker at leve. (Hvad nu hvis jeg fejler… Hvad nu hvis de synes jeg er åndsvag…) Derfor får du en live workshop hvor jeg giver dig mine mest effektive redskaber til hvordan at du kan håndtere frygten for hvad andre tænker om dig, så du kan blive et powerhouse uden lige.

Bonus #2:

Dit Mest Selvsikre Jeg

Guidet Meditation

Vidste du at din hjerne ikke kan kende forskel på forestilling og virkelighed? Dette fact bliver din superpower, fordi gennem meditation og visualisering, kan du skabe en smutvej til at blive selvsikker. Derfor har jeg lavet en guidet meditation til dig, hvor du gennem visualisering vil få dit mest selvsikre jeg ind på rygraden, så vejen der til bliver lettere at gå.

Don’t start another confidence course until you read this

Bonus #3:

Fill-in-the-blank arbejdes-ark

Vid præcis hvad du skal give slip på, så du kan blive den bedste version af dig selv

Har du nogen sinde drømt om at få klarhed over hvad det er der bremser dig fra at føle dig selvsikker, så du let kan give slip på det og endelig hvile i dig selv? Hvis du tænker “øøøhhh ja tak!”, så er denne her bonus perfekt til dig!

Efter bootcampen er færdig, vil du have udfyldt dit arbejdes-ark og nu have klarhed over hvad der før i tiden bremsede dig samt hvilke nye powerfulde overbevisninger og værdier du skal tage i brug, som vil sætte dig på et lyntog mod dit mest selvsikre jeg.

Bonus #4:

Facebook gruppe med ligesindede

Nogle gange kan vi føle at vi er de eneste i verden som føler os usikre. Derfor er det vigtigt at kunne spejle sig i ligesindene som har det ligesom dig. Fordi der findes ikke noget mere healende end at vide at det du oplever og føler, er helt normalt. Derfor bliver du en del af en facebook gruppe hvor vi deler tanker, følelser og hvilke oplevelser som dukker up under øvelserne i bootcampen.

Vigtig info:

Bootcampen starter d. 19 Marts. Jeg går live kl 13 hver dag, og underviser i dagens tema. Undervisningen forgår live i en lukket facebook gruppe, hvor du kan stille spørgsmål og connecte med de andre deltagere. Hvis du er forhindret i at deltage live en af dagene, er der mulighed for at gense træningen når det passer dig. 

Her er alt det som venter på dig i Bootcampen:

N

Dag 1: Bliv bevidst om hvilke nuværende overbevisninger som holder dig tilbage.

N

Dag 2: Skab dine nye selvkærlige og styrkende overbevisninger. 

N

Dag 3: Design dit drømme liv og få dine nye livsværdier på plads.

N

Bonus 1: Fill-in-the-blank arbejdes-ark så du går her fra med klarhed over hvad der har spændt ben for dig før i tiden, og hvilke nye powerfulde overbevisninger og værdier du skal leve efter fremadrettet. 

N

Bonus 2: Dit mest selvsikre jeg guidet meditation.

N

Bonus 3: En eksklusiv facebook gruppe.

N

Bonus 4: “Hvad nu hvis” live workshop.

OOOHH YEEEAAHH!

Pro self-esteem tips, mini execution plans, intimate behind-the-scenes secrets from my personal life, and SO MUCH MORE, delivered to your inbox every tuesday for a weekly shot of personal development inspiration!  

You're officially a part of the fam! Welcome!

Pin It on Pinterest