Don’t start another confidence course until you read this

1.Skab nærvær

I denne lektion vil du lære hvad nærværstræning, hvorfor det er altafgørende for din udvikling at det bliver en naturlig del af din hverdag, samt forskellige nærværs praksisser du kan implementere i din hverdag.

2. Indre kritiker

I denne lektion taler vi om din indre kritiker. Vi taler om hvorfor det er vigtigt at du bliver bevidst om hvad du tænker og hvordan at dine tanker påvirker dine følelser og handlinger. Du vil også blive introduceret til lette øvelser du skal lave, så du let kan blive bevidst om dine tanker og hvordan at de styrer dit liv.

3. Usikre handlinger

I denne lektion kigger vi på hvad du gør når du føler dig usikker. Du vil blive bevidst om hvilke handlemønstre du har som holder dig fast i din usikkerhed. Du vil også få lette øvelser som vil hjælpe dig med at blive bevidst om din handlinger

3 fail proof exercises that will make you love yourself

4. Selvkærlige tanker

I denne lektion lærer du hvordan at du håndtere dine selvkritiske tanker og hvordan at du arbejder med dine bekymring. Vi taler om at dine selvkritiske tanker ikke er dine fjender. Jeg viser dig også et par modeller du kan bruge til at gå fra at have usikre tanker, til mere selvkærlige og realistiske tanker. 

5. Lær at lytte til din intuition

I denne lektion lærer du hvordan at du kan blive god til at tage dine egne beslutninger, og tage de valg som er rigtige for dig. Du lærer hvorfor det kan være svært at have tillid til at du selv ved hvad der er bedst. Og så guider jeg dig gennem nogle øvelser som vil hjælpe dig med at lytte indad og selv tage de beslutninger som er de rigtige for dig. 

happiness

6. Selvsikre handlinger

I denne lektion lærer du hvordan at du kan stoppe med at handle usikkert og i stedet tage valg og handle selvsikkert i stedet for. Jeg guider dig gennem en model som hjælper dig med at bryde dine handlinger ned i små bider, så de bliver lettere og mere overskuelige. 

Lær hvordan at du med simple redskaber kan håndtere dine negative tanker, så du kan få overskud, føle dig selvsikker og leve livet med lethed.

Din gratis guide er nu på vej til din indbakke!

Pin It on Pinterest