3 forskellige måder du kan styrke dit selvværd på - Anna Staffe

3 forskellige måder du kan styrke dit selvværd på

Vi mennesker er lige så forskellige som vores fingeraftryk. Det betyder også at det som virker for mig når jeg skal styrke mit selvværd, ikke nødvendigvis virker for dig. Det betyder også at du skal have øvelser som virker lige præcis til den type person som du er og de udfordringer som du går med. Vi har ikke samme usikkerheder og samme billede af verden. Ligesom at den samme uddannelse ikke virker for alle, så er det det samme med selvværd. 

Jeg har fundet 3 forskellige typer af mennesker, som dækker ret godt over hvad mennesker typisk går og bakser med når det kommer til selvværd. Jeg er sikker på at du vil kunne se dig selv i 1 af disse 3 typer.  

Imens at vi dykker ned i disse 3 typer, så har jeg en quiz som kan hjælpe dig med at finde ud af hvilke type du er, og så får du tilsendt et skræddersyet svar på hvordan at du kan styrke dit selvværd, med din særlige type. Gå til Annastaffe.com og find quizzen i menuen. Den hedder “Tag selvværds quizzen”.

Lyt til episoden for at høre de 3 forskellige typer.

Klik her for at lytte på Itunes, eller her for at lytte på Spotify.

Rigtig god fornøjelse!

Bedøm min podcast og abonner på itunes! 

Anna, du er den sande formidler. Du tager fat i super relevanter emner, som præger vores hverdag og som man kan relatere til. Du deler din viden på en meget smuk og inkluderende måde. Glæder mig til at lytte til flere episoder.” <- Hvis det lyder som dig, så ville jeg virkelig sætte pris på hvis du brugte 2 minutter på at skrive en anmeldelse og bedømnme min podcast. Det hjælper mig meget og støtter mit show. Klik her og scroll ned til bunden. Her kan du give episoden 5 stjerne og skrive en anmeldelse om hvorfor du elsker at lytte til Selvværds Projektet . 

Links som er nævnt i episoden:

Lær hvordan at du med simple redskaber kan håndtere dine negative tanker, så du kan få overskud, føle dig selvsikker og leve livet med lethed.

Din gratis guide er nu på vej til din indbakke!

Pin It on Pinterest

Share This