24. Den største hemmelighed til at blive mere selvsikker

Velkommen tilbage til en ny episode på selvværds projektet. Dagens episode hedder Den største hemmelighed til at blive mere selvsikker. Så hvad er hemmeligheden? Lad mig folde det ud. 

Sætningen “Hvordan bliver jeg mere selvsikker” eller “Jeg ville ønske at jeg var mere selvsikker” bliver slynget ud til højre og venstre. Men hvad vil det egentlig sige at være mere selvsikker? Hvad ville det betyde for dig at være mere selvsikker? Og hvordan opnår du så det? Før du kan opnå noget er du nødt til at have klarhed over hvad det er du helt præcist vil have og det kommer episoden til at handle om i dag. Og ja, det var hemmeligheden. Den var fed, ik? 

Du kan med fordel sætte dig et stille sted, hvor du kan fordybe dig i episoden, fordi jeg kommer til at stille dig nogle reflekterende spørgsmål, som du kan svare på for at få mere klarhed over hvad du egentlig ønsker.

Klik her for at lytte på Itunes, eller her for at lytte på Spotify.

Rigtig god fornøjelse!

Bedøm min podcast og abonner på itunes! 

Anna, du er den sande formidler. Du tager fat i super relevanter emner, som præger vores hverdag og som man kan relatere til. Du deler din viden på en meget smuk og inkluderende måde. Glæder mig til at lytte til flere episoder.” <- Hvis det lyder som dig, så ville jeg virkelig sætte pris på hvis du brugte 2 minutter på at skrive en anmeldelse og bedømnme min podcast. Det hjælper mig meget og støtter mit show. Klik her og scroll ned til bunden. Her kan du give episoden 5 stjerne og skrive en anmeldelse om hvorfor du elsker at lytte til Selvværds Projektet . 

Links som er nævnt i episoden:

 

Lær hvordan at du med simple redskaber kan håndtere dine negative tanker, så du kan få overskud, føle dig selvsikker og leve livet med lethed.

Din gratis guide er nu på vej til din indbakke!

Pin It on Pinterest

Share This