25. Her er min guide til de 4 ting jeg gør dagligt for at hvile i mig selv

25. Her er min guide til de 4 ting jeg gør dagligt for at hvile i mig selv

Som du måske har hørt mig nævne før er det at have godt selvværd og føle dig selvsikker, ligesom at træne biceps. 1. De kommer ikke af sig selv og 2. de skal holdes ved lige. Det samme gælder selvværd. Du skal træne din selvværds muskel dagligt så den bliver større og stærkere, og du skal holde den ved lige, ellers falmer den og virker ikke længere. 

Men hvordan gør man det? Det gør du ved at have daglige ritualer, som hjælper dig med at holde dit selvværd vedlige uden at du behøver at tænke for meget over det. I dag  vil jeg dele mine daglige ritualer, som måske vil inspirere dig til at gøre det samme.

Klik her for at lytte på Itunes, eller her for at lytte på Spotify.

Rigtig god fornøjelse!

Bedøm min podcast og abonner på itunes! 

Anna, du er den sande formidler. Du tager fat i super relevanter emner, som præger vores hverdag og som man kan relatere til. Du deler din viden på en meget smuk og inkluderende måde. Glæder mig til at lytte til flere episoder.” <- Hvis det lyder som dig, så ville jeg virkelig sætte pris på hvis du brugte 2 minutter på at skrive en anmeldelse og bedømnme min podcast. Det hjælper mig meget og støtter mit show. Klik her og scroll ned til bunden. Her kan du give episoden 5 stjerne og skrive en anmeldelse om hvorfor du elsker at lytte til Selvværds Projektet . 

Links som er nævnt i episoden:

Lær hvordan at du med simple redskaber kan håndtere dine negative tanker, så du kan få overskud, føle dig selvsikker og leve livet med lethed.

Din gratis guide er nu på vej til din indbakke!

Pin It on Pinterest

Share This