25. Her er min guide til de 4 ting jeg gør dagligt for at hvile i mig selv

3 gode morgenvaner som vil påvirke din dag positivt

“Biip, biip, biip”, du stikker snuden op over dynen og skæver surt til vækkeuret. “Skal jeg seriøst allerede op? Jeg lå lige så gooooodt” tænker du og trykker på snooze.

Kan du genkende det her? Fordi det kan jeg.

Sådan havde jeg det før i tiden. Jeg forbandt aldrig lyden fra vækkeuret med noget positivt og ville allerhelst bare blive under min dyne.

Jeg havde fuldstændig glemt at hver evig eneste dag er en ny mulighed for at skabe præcis det liv jeg drømte om.

Når jeg tænkte på den kvinde jeg ønskede at være, mit fremtidige jeg, vidste jeg at hun føler en overvældende glæde når vækkeuret ringer. Hun kan ikke vente med at starte dagen!

Og derfor tog jeg et bevidst valg om at jeg ville skabe en morgenrutine som kunne transformere den måde jeg gik igennem min dag på. I dagens podcast episode deler jeg mine 3 morgenvaner, som har transformeret mit liv. Tryk play for at høre episoden!

Når du vælger at tænke og handle som den kvinde du ønsker at være i dag, så vil din fremtid komme løbende imod dig .💖

Den glæde og indre ro du længes efter, kan du skabe allerede nu, og et rigtig godt sted at starte, er den måde du starter din dag på. Klik play for at høre episoden nu!

De bedste hilsner,

Anna

Klik her for at lytte på Itunes, eller her for at lytte på Spotify.

Rigtig god fornøjelse!

Lyder det her bekendt?

Hvis du laver en fejl overtænker du det helt vildt og tror at det er dig som er forkert?

Du har svært ved at stå ved dig selv, og får sagt ja til hvad de andre vil for at passe ind?

Du er i en periode hvor du tænker rigtig negativt og det gør at du ikke er så frembrusende som du ønsker at være?

Hvis du har fået nok af at sidde fast i mønstre som stjæler din glæde, ro og overskud, så besvar denne mail og lad os tage en uforpligtende snak om hvordan at jeg kan hjælpe dig med at genfinde styrken, glæder og selvsikkerheden, så du kan blive en kvinde som går igennem livet med lethed, gå på mod og lidt ekstra sass.

Bedøm min podcast og abonner på itunes! 

Anna, du er den sande formidler. Du tager fat i super relevanter emner, som præger vores hverdag og som man kan relatere til. Du deler din viden på en meget smuk og inkluderende måde. Glæder mig til at lytte til flere episoder.” <- Hvis det lyder som dig, så ville jeg virkelig sætte pris på hvis du brugte 2 minutter på at skrive en anmeldelse og bedømnme min podcast. Det hjælper mig meget og støtter mit show. Klik her og scroll ned til bunden. Her kan du give episoden 5 stjerne og skrive en anmeldelse om hvorfor du elsker at lytte til Selvværds Projektet . 

Lær hvordan at du med simple redskaber kan håndtere dine negative tanker, så du kan få overskud, føle dig selvsikker og leve livet med lethed.

Din gratis guide er nu på vej til din indbakke!

Pin It on Pinterest

Share This