25. Her er min guide til de 4 ting jeg gør dagligt for at hvile i mig selv

3 værktøjer som vil skabe store forandringer i det nye år

Det er et Nyt År folkens. Wuuuu. 🎊🎉 Det betyder nye tider, nye muligheder og en ny chance for at opnå dine drømme.

For mit vedkommende har jeg aldrig været mere spændt på et år forude, fordi jeg har sagde mit fuldtidsjob op i efteråret, og for første gange kan jeg fokusere størstedelen af min tid på min coaching forretning. Det føles vanvittig fedt at vide at jeg lige nu er igang med at skabe mit drømmeliv. Og denne følelse ønsker jeg også for dig! 

New year new me er ikke et fremmed koncept og jeg påtager mig den fineste opgave at motivere dig til at få det meste ud af dette år. Derfor vil jeg gerne introducere dig for et fedt værktøj som jeg er faldet over, som kan hjælpe dig med at opnå dine mål i det nye år.

Vi ved alle at de fleste nytårsforsæt går i vasken inden januar overhovedet er slut. Derfor vil jeg give dig dig effektive og spændende værktøjer som måske skal være din støtte i det nye år.

I dagens afsnit skal vi tale om: 

1. Hvad dine mål og drømme er for det nye år. 

2. Hvordan at du kan manifestere det med en skrive øvelse du kan lave hver dag. 

3. Tanke arbejde – så dine tanker arbejder med dig og ikke imod dig. 

Klik her for at lytte på Itunes, eller her for at lytte på Spotify.

Rigtig god fornøjelse!

Bedøm min podcast og abonner på itunes! 

Anna, du er den sande formidler. Du tager fat i super relevanter emner, som præger vores hverdag og som man kan relatere til. Du deler din viden på en meget smuk og inkluderende måde. Glæder mig til at lytte til flere episoder.” <- Hvis det lyder som dig, så ville jeg virkelig sætte pris på hvis du brugte 2 minutter på at skrive en anmeldelse og bedømnme min podcast. Det hjælper mig meget og støtter mit show. Klik her og scroll ned til bunden. Her kan du give episoden 5 stjerne og skrive en anmeldelse om hvorfor du elsker at lytte til Selvværds Projektet . 

Lær hvordan at du med simple redskaber kan håndtere dine negative tanker, så du kan få overskud, føle dig selvsikker og leve livet med lethed.

Din gratis guide er nu på vej til din indbakke!

Pin It on Pinterest

Share This