25. Her er min guide til de 4 ting jeg gør dagligt for at hvile i mig selv

Er du træt af at leve i frygten for ikke at være god nok? Få mine bedste tips til at føle dig selvsikker igen

Før i tiden vågnede jeg ofte op med ondt i maven om morgenen, ja hvis jeg overhovedet havde fået sovet. Jeg følte mig usikker og utilpas i mig selv og følte altid at der var noget galt med mig.

Det meste af tiden levede jeg i frygt. Frygten for at fejle. For ikke at være god nok. For hvad andre mon tænker om mig.

Denne her frygt gjorde mig enormt usikker og gjorde også at jeg ikke bare kunne slappe af i at være mig. Jeg troede at det kun var mig som ikke havde regnet ud hvordan at man bare hviler i sig selv og ønskede brændende at knække koden.

Hvis du også er træt af ikke at føle dig god nok, så lyt med her hvor jeg deler mine bedste tips til hvordan at du kan føle dig selvsikker igen.

Klik her for at lytte på Itunes, eller her for at lytte på Spotify.

Rigtig god fornøjelse!

Bedøm min podcast og abonner på itunes! 

Anna, du er den sande formidler. Du tager fat i super relevanter emner, som præger vores hverdag og som man kan relatere til. Du deler din viden på en meget smuk og inkluderende måde. Glæder mig til at lytte til flere episoder.” <- Hvis det lyder som dig, så ville jeg virkelig sætte pris på hvis du brugte 2 minutter på at skrive en anmeldelse og bedømnme min podcast. Det hjælper mig meget og støtter mit show. Klik her og scroll ned til bunden. Her kan du give episoden 5 stjerne og skrive en anmeldelse om hvorfor du elsker at lytte til Selvværds Projektet . 

Lær hvordan at du med simple redskaber kan håndtere dine negative tanker, så du kan få overskud, føle dig selvsikker og leve livet med lethed.

Din gratis guide er nu på vej til din indbakke!

Pin It on Pinterest

Share This