25. Her er min guide til de 4 ting jeg gør dagligt for at hvile i mig selv

Mine bedste tips til hvordan at du kan skabe dig en magisk december måned

Så er det blevet jul. Det er d. 1 december, og min lejlighed er fyldt med nisser, julekugler og alt muligt andet julepynt som jeg har kunne få fingrene i. Hvis du ikke vidste det, er jeg VILD med at pynte op til højtiderne. Dvs. Halloween, jul og påske. Jeg elsker det! Det skaber en helt særlig stemning og jeg fryder mig over at have et pyntet hjem. 

Dagens afsnit er lidt anderledes end normalt, fordi i dag ville jeg gerne have fokus på julen. Julen er jo hjerternes fest. Så derfor synes jeg at det er passende at have fokus på kærligheden. Ikke blot kærligheden til andre men også kærligheden til dig selv. Hvordan kan du få den allermest selvkærlige jul?

Julen kan for mange være stressende. Der er 100 julefrokoster, gaver som skal købes, julekalendre der skal ses. konfekt der skal laves. Og mange penge som skal bruges. Puha. Det er nemt at glide ned i modstand, som Mette Holm siger og blive taget af julestressen. 

Men hvordan kan du sørge for at det her bliver den bedste jul ever? Altså en jul hvor du føler at du har fået gjort alt det du ville. Julehygget med familien, have styr på gaveræset, set julekalender hvis det er din kop the, og få nyt hver eneste dag. 

I dagens afsnit sætter vi fokus på:

1. Det praktiske: DVS. Gaver, julemand og juletræ.

2. Egenomsorgen: Hvordan kan du skrue op for egenomsorgen, så julen ikke går op i gaveræs og andet stres.

3. Og til slut skal vi tale om julehyggen. Hvordan kan du sørge for at det her bliver en rigtig god jul hvor at du går gjort alle de ting du gerne vil?

Klik her for at lytte på Itunes, eller her for at lytte på Spotify.

Rigtig god fornøjelse!

Bedøm min podcast og abonner på itunes! 

Anna, du er den sande formidler. Du tager fat i super relevanter emner, som præger vores hverdag og som man kan relatere til. Du deler din viden på en meget smuk og inkluderende måde. Glæder mig til at lytte til flere episoder.” <- Hvis det lyder som dig, så ville jeg virkelig sætte pris på hvis du brugte 2 minutter på at skrive en anmeldelse og bedømnme min podcast. Det hjælper mig meget og støtter mit show. Klik her og scroll ned til bunden. Her kan du give episoden 5 stjerne og skrive en anmeldelse om hvorfor du elsker at lytte til Selvværds Projektet . 

Lær hvordan at du med simple redskaber kan håndtere dine negative tanker, så du kan få overskud, føle dig selvsikker og leve livet med lethed.

Din gratis guide er nu på vej til din indbakke!

Pin It on Pinterest

Share This