25. Her er min guide til de 4 ting jeg gør dagligt for at hvile i mig selv

Forvandl din smerte til power

Jeg kan lige så godt være ærlig.. Jeg er betegnelsen af et “tudefjæs”.

Jeg græder ofte.. Jeg græder når jeg bliver rørt, ser en sørgelig film eller når mennesker dør (selv dem jeg ikke kender).

Og skal jeg være helt ærlig? Så er jeg ikke engang flov over det. Nope. Det er sådan jeg er. Men sådan har jeg bestemt ikke altid haft det.

Da jeg var ung var det “sejt” at være hende som var stærk, som aldrig græd og bare børstede modstand af skuldrende.

Og selvom at der også er nok stærkt i at kunne det, så går du glip af så meget power, når du ikke tør at bruge tid i mørket.

Derfor handler dagens podcast episode som hvordan at du kan forvandle smerte til power. 

Klik her for at lytte på Itunes, eller her for at lytte på Spotify.

Rigtig god fornøjelse!

Bedøm min podcast og abonner på itunes! 

Anna, du er den sande formidler. Du tager fat i super relevanter emner, som præger vores hverdag og som man kan relatere til. Du deler din viden på en meget smuk og inkluderende måde. Glæder mig til at lytte til flere episoder.” <- Hvis det lyder som dig, så ville jeg virkelig sætte pris på hvis du brugte 2 minutter på at skrive en anmeldelse og bedømnme min podcast. Det hjælper mig meget og støtter mit show. Klik her og scroll ned til bunden. Her kan du give episoden 5 stjerne og skrive en anmeldelse om hvorfor du elsker at lytte til Selvværds Projektet . 

Links som er nævnt i episoden:

Lær hvordan at du med simple redskaber kan håndtere dine negative tanker, så du kan få overskud, føle dig selvsikker og leve livet med lethed.

Din gratis guide er nu på vej til din indbakke!

Pin It on Pinterest

Share This