25. Her er min guide til de 4 ting jeg gør dagligt for at hvile i mig selv

“Jeg føler at andre er mere værd end mig” 2 steps til at føle dig ligeværdig med andre

Kunden har stadig ikke været her for at hente sin mad“, lød det fra min medarbejder da jeg arbejdede på Sunset på Fisketorvet.

Han stod med en varm kyllingesandwich i hånden og så spørgende på mig, så jeg kunne tage beslutningen om, om maden skulle smides ud eller ej.

Giv ham lige 5 min mere, og se om han ikke kommer” svarede jeg uvidende om hvem som havde købt menuen.

Ganske rigtigt kom en høj flot mand med krøller og sort hat på, gående om hjørnet fra biografen.

Der stod jeg mundlam med en kost i hånden. Det var nemlig Christopher (JA, sangeren) som ikke havde hentet sin mad.

I det øjeblik forsvandt AL min charme og jeg stod kejtet og vidste ikke hvad jeg skulle gøre af mig selv 🥵🤦🏽‍♀️ Følte mig som en kæmpe idiot..

Det er øjeblikke som disse hvor det går op for mig hvor lille du kan gøre dig selv, ved siden af mennesker du putter på en pedestal pga. deres social status, rigdom eller berømmelse.

Det kan få dig til at føle at andre er mere værd end dig..

Derfor giver jeg dig i dagens podcast episode 2 steps til hvordan at du kan føle dig mere ligeværdig med andre, UANSET hvem der er💕

Klik her for at lytte på Itunes, eller her for at lytte på Spotify.

Rigtig god fornøjelse!

Bedøm min podcast og abonner på itunes! 

Anna, du er den sande formidler. Du tager fat i super relevanter emner, som præger vores hverdag og som man kan relatere til. Du deler din viden på en meget smuk og inkluderende måde. Glæder mig til at lytte til flere episoder.” <- Hvis det lyder som dig, så ville jeg virkelig sætte pris på hvis du brugte 2 minutter på at skrive en anmeldelse og bedømnme min podcast. Det hjælper mig meget og støtter mit show. Klik her og scroll ned til bunden. Her kan du give episoden 5 stjerne og skrive en anmeldelse om hvorfor du elsker at lytte til Selvværds Projektet . 

Links som er nævnt i episoden:

Lær hvordan at du med simple redskaber kan håndtere dine negative tanker, så du kan få overskud, føle dig selvsikker og leve livet med lethed.

Din gratis guide er nu på vej til din indbakke!

Pin It on Pinterest

Share This