25. Her er min guide til de 4 ting jeg gør dagligt for at hvile i mig selv

Vil du være den bedste version af dig selv? Gør denne ene ting

Yo👋🏻

Forleden dag da jeg var ude og løbe, ville min indre kritiker ikke stoppe med at jabre der ud af.

“Av det gør ondt”, “Av jeg vil hjem”, “Du stopper alligevel med at løbe om en uge, så hvorfor overhovedet prøve”. 🤦🏽‍♀️

Det var lige før at jeg havde vend om og var gået hjem. Men, jeg kender heldigvis mig selv godt nok til at vide at det bare var en begrænsende overbevisning som var på spil.

“En begrænsende hvad for noget?” tænker du måske.

Kort fortalt, er overbevisninger det vi tror om os selv og om verden. Ex. kan du høre at jeg ikke har særlig høje tanker om mig selv og at løbe. 😂 Det er min begrænsende overbevisning.

Hvis der er noget du gerne vil opnå, og du har modstand på det, kan det meget vel være at der er en begrændsende overbevisning på spil. Og det snakker jeg meeegeeet mere om i podcasten i dag. Fordi for at blive den bedste version af dig selv, er du nødt til at skrælle nogle af de her begrænsende overbevisninger af. 

Klik her for at lytte på Itunes, eller her for at lytte på Spotify.

Rigtig god fornøjelse!

Bedøm min podcast og abonner på itunes! 

Anna, du er den sande formidler. Du tager fat i super relevanter emner, som præger vores hverdag og som man kan relatere til. Du deler din viden på en meget smuk og inkluderende måde. Glæder mig til at lytte til flere episoder.” <- Hvis det lyder som dig, så ville jeg virkelig sætte pris på hvis du brugte 2 minutter på at skrive en anmeldelse og bedømnme min podcast. Det hjælper mig meget og støtter mit show. Klik her og scroll ned til bunden. Her kan du give episoden 5 stjerne og skrive en anmeldelse om hvorfor du elsker at lytte til Selvværds Projektet . 

Links som er nævnt i episoden:

Lær hvordan at du med simple redskaber kan håndtere dine negative tanker, så du kan få overskud, føle dig selvsikker og leve livet med lethed.

Din gratis guide er nu på vej til din indbakke!

Pin It on Pinterest

Share This