25. Her er min guide til de 4 ting jeg gør dagligt for at hvile i mig selv

Hvorfor terapi aldrig rigtig virkede for mig og hvad jeg gjorde i stedet

Tro det eller ej, så har jeg brugt tusind vis af kroner på terapi. Jeg har været hos forskellige psykolger og terapeuter over de sidste 10 år.

Men på trods af det, så følte jeg aldrig rigtig at jeg rykkede mig. Jo jeg havde det bedre lige da jeg forlod terapirummet, men hvis jeg fik det dårligt ugen efter, anede jeg ikke hvad jeg skulle stille op.

Så hvorfor fortæller jeg dig det her?

Fordi det begynde ærlig talt at irritere mig, at jeg blev afhængig af terapien for, at have det godt. Fordi jeg kan godt lide at være selvstændig, og det går jeg ud fra at du også sætter pris på.

Derfor dele jeg i dagens podcast episode hvad jeg gjorde i stedet for, så jeg altid selv var herre over at føle mig glad og selvsikker. Tryk play for oven for at lytte til episoden.

Klik her for at lytte på Itunes, eller her for at lytte på Spotify.

Rigtig god fornøjelse!

Bedøm min podcast og abonner på itunes! 

Anna, du er den sande formidler. Du tager fat i super relevanter emner, som præger vores hverdag og som man kan relatere til. Du deler din viden på en meget smuk og inkluderende måde. Glæder mig til at lytte til flere episoder.” <- Hvis det lyder som dig, så ville jeg virkelig sætte pris på hvis du brugte 2 minutter på at skrive en anmeldelse og bedømnme min podcast. Det hjælper mig meget og støtter mit show. Klik her og scroll ned til bunden. Her kan du give episoden 5 stjerne og skrive en anmeldelse om hvorfor du elsker at lytte til Selvværds Projektet . 

Links som er nævnt i episoden:

Lær hvordan at du med simple redskaber kan håndtere dine negative tanker, så du kan få overskud, føle dig selvsikker og leve livet med lethed.

Din gratis guide er nu på vej til din indbakke!

Pin It on Pinterest

Share This