25. Her er min guide til de 4 ting jeg gør dagligt for at hvile i mig selv

Er du skyld i at det du frygter kommer til at ske? 2 måder at undgå det på

Elsker du reality tv?

Fordi det gør jeg.😍 Og forleden sad jeg og så Love Is Blind. Det er et amerikansk dating program, hvor at de dater hinanden gennem en væg og skal fri til hinanden UDEN at have set hinanden først.

Crazytown.

Der var et par som blev forlovede, og det de havde til fælles var at de begge var skilsmisse børn, og de svor at når de blev gift, så var det forevigt. #smukt

Men, kvinden var så bange for at de skulle blive gift, og så ende med at blive skilt, at hun hele tiden startede unødvendige skænderier. Det resulterede så i at manden blev i tvivl om han overhovedet havde lyst til at blive gift med hende i sidste ende. 😣

Da jeg så det her, kom jeg til at tænke på dig. Lad mig fortælle hvorfor.

Nogle gang kan vi komme til at tiltrække det vi frygter kommer til at ske. Det har jeg selv gjort i mit eget liv, og derfor ville jeg hade at se det ske for dig.

Derfor handler dagens podcast episode om hvordan at du forhindre det du frygter, i at blive virkelighed. Tryk play for

Klik her for at lytte på Itunes, eller her for at lytte på Spotify.

Rigtig god fornøjelse!

Bedøm min podcast og abonner på itunes! 

Anna, du er den sande formidler. Du tager fat i super relevanter emner, som præger vores hverdag og som man kan relatere til. Du deler din viden på en meget smuk og inkluderende måde. Glæder mig til at lytte til flere episoder.” <- Hvis det lyder som dig, så ville jeg virkelig sætte pris på hvis du brugte 2 minutter på at skrive en anmeldelse og bedømnme min podcast. Det hjælper mig meget og støtter mit show. Klik her og scroll ned til bunden. Her kan du give episoden 5 stjerne og skrive en anmeldelse om hvorfor du elsker at lytte til Selvværds Projektet . 

Links som er nævnt i episoden:

Lær hvordan at du med simple redskaber kan håndtere dine negative tanker, så du kan få overskud, føle dig selvsikker og leve livet med lethed.

Din gratis guide er nu på vej til din indbakke!

Pin It on Pinterest

Share This