25. Her er min guide til de 4 ting jeg gør dagligt for at hvile i mig selv

Begår du denne fejl når du gør dig klar om morgenen?

Jeg havde krøllet mit hår, smækket rød læbestift på og en meget stram lille sag af en kjole… og så skulle jeg ellers ud og ryste mine hofter 💃🏼

Jeg var ude med mine tidligere kollegaer og vi skulle bare give den gas.

Men min glæde forsvandt hurtigt, fordi alle fyrene var vilde med min veninde Melissa. Hun er også en smuk pige, med lækker oliven hud og nøddebrunt hår. Men bevares, var der ingen der synes jeg var lækker?

Nope.

Jeg følte at alle de mange timer jeg havde brugt foran spejler var spildt og jeg gik usikker og sur hjem.🙎‍♀️

Jeg nævner det her fordi det fik mig til at tænke på hvor vigtigt det er at du ikke sætter lighedstegn mellem andres opmærksomhed og dit eget værd.

Fordi hvis du bygger din selvtillid op omkring hvor meget anderkendelse og opmærksomhed du får, så svarer det til at gå på tynd tynd is og regne med at du ikke ryger i vandet. Umuligt.

Hvilket er grunden til at du skal lytte til dagens podcast episode:

Fordi livet er for kort til kun at gøre sig lækker for andre😘

Klik her for at lytte på Itunes, eller her for at lytte på Spotify.

Rigtig god fornøjelse!

Bedøm min podcast og abonner på itunes! 

Anna, du er den sande formidler. Du tager fat i super relevanter emner, som præger vores hverdag og som man kan relatere til. Du deler din viden på en meget smuk og inkluderende måde. Glæder mig til at lytte til flere episoder.” <- Hvis det lyder som dig, så ville jeg virkelig sætte pris på hvis du brugte 2 minutter på at skrive en anmeldelse og bedømnme min podcast. Det hjælper mig meget og støtter mit show. Klik her og scroll ned til bunden. Her kan du give episoden 5 stjerne og skrive en anmeldelse om hvorfor du elsker at lytte til Selvværds Projektet . 

Links som er nævnt i episoden:

Lær hvordan at du med simple redskaber kan håndtere dine negative tanker, så du kan få overskud, føle dig selvsikker og leve livet med lethed.

Din gratis guide er nu på vej til din indbakke!

Pin It on Pinterest

Share This