25. Her er min guide til de 4 ting jeg gør dagligt for at hvile i mig selv

Føl dig selvsikker til sociale sammenhæng, selv når du ikke kender nogen

Er du vild med tilbud? Det er jeg!

Der har lige været Super Bazaar I Magasin, og jeg skulle egentlig bare have 2 stropbluser fra Rosemunde til 50%…

Tænker godt at du kan gætte hvad der skete. Jeg kom hjem med meeegeeet mere end det. 🙈

Jeg gik på et tidspunkt rundt med så meget tøj som jeg gerne ville prøve, at alle gloede på mig fordi jeg knap nok kunne bære det😂.

Men hvad du måske ikke vidste om mig er at jeg er en meget grundig shopper.

Prøver tingene flere gange for at være heeelt sikker. på at jeg har valgt det rigtige tøj. Det giver mig en tryghed at vide at jeg bruger mine penge på tøj jeg kommer til at gå i.

Så hvad har det her af gøre med at føle sig selvsikker?

Tryghed kan gøre en kæmpe forskel når du skal afsted til noget som du måske ikke just har lyst til. Jeg ved hvor akavet det er at tage til sociale arrangementer hvor du ikke kender en sjæl.😳

Så hvorfor ikke komme forberedt, så du kan føle dig selvsikker inden du tager afsted, i stedet for at være et nervøst vrag?

I dagens podcast episode giver jeg dig min 3 bedste tips til hvordan at du kan føle dig selvsikker i alle sociale sammenhæng, selv hvis du ikke kender nogen. Du kan høre et lille sneak peak i videoen ovenfor.

Tryk play for at lytte til dagens podcast episode.Fordi sociale arrangementer er federe, når du glæder dig til dem💕

Klik her for at lytte på Itunes, eller her for at lytte på Spotify.

Rigtig god fornøjelse!

Bedøm min podcast og abonner på itunes! 

Anna, du er den sande formidler. Du tager fat i super relevanter emner, som præger vores hverdag og som man kan relatere til. Du deler din viden på en meget smuk og inkluderende måde. Glæder mig til at lytte til flere episoder.” <- Hvis det lyder som dig, så ville jeg virkelig sætte pris på hvis du brugte 2 minutter på at skrive en anmeldelse og bedømnme min podcast. Det hjælper mig meget og støtter mit show. Klik her og scroll ned til bunden. Her kan du give episoden 5 stjerne og skrive en anmeldelse om hvorfor du elsker at lytte til Selvværds Projektet . 

Lær hvordan at du med simple redskaber kan håndtere dine negative tanker, så du kan få overskud, føle dig selvsikker og leve livet med lethed.

Din gratis guide er nu på vej til din indbakke!

Pin It on Pinterest

Share This