6 quick and easy self-confidence exercises for busy people-min

Gør de her 3 ting, når du har lyst til at give op

Måske ved du det ikke, men jeg ELSKER forlystelses parker! Tivoli, Bakken, you name it.🎢

Men der er et helt særligt sted som jeg har en stor kærlighed til. Det er Disney Land.

Hvorfor? Tænker du måske.

Jo, ser du. Da jeg var barn rejste vi til Frankring hver sommer, med hele min mors familie. Mine bedsteforældre, moster, kusiner og fætre.

Min bedstefar dansede altid ned af mainstreet, og synes at stedet var ligeså fortryllende som os andre. Så jeg har utrolig mange dejlige minder der fra.

Men det er ikke bare stedet i sig selv der fascinere mig. Det er manden som skabte det. Walt Disney.

Hvad mange ikke ved er at han fejlede hele vejen til hans succes! Han blev fyret fra et tegne studie fordi de ikke mente han have fantasi nok. Hans egen først virksomhed gik konkurs efter 3 år.

Men ved du hvad? Han gav aldrig op. Hver gang han fik modstand, rejste han sig op igen og fortsatte. Og lige netop det handler dagens podcast episode om. (Se et sneak peak i videoen nedenfor). 🎥

Fordi i dag skal vi tale om de 3 ting du skal gøre, når du har lyst til at give op. Tryk play for at lytte til dagens podcast episode.👈🏼🎧

Fordi der er en Walt Disney gemt i os alle😘.

Klik her for at lytte på Itunes, eller her for at lytte på Spotify.

Rigtig god fornøjelse!

Bedøm min podcast og abonner på itunes! 

Anna, du er den sande formidler. Du tager fat i super relevanter emner, som præger vores hverdag og som man kan relatere til. Du deler din viden på en meget smuk og inkluderende måde. Glæder mig til at lytte til flere episoder.” <- Hvis det lyder som dig, så ville jeg virkelig sætte pris på hvis du brugte 2 minutter på at skrive en anmeldelse og bedømnme min podcast. Det hjælper mig meget og støtter mit show. Klik her og scroll ned til bunden. Her kan du give episoden 5 stjerne og skrive en anmeldelse om hvorfor du elsker at lytte til Selvværds Projektet . 

Lær hvordan at du med simple redskaber kan håndtere dine negative tanker, så du kan få overskud, føle dig selvsikker og leve livet med lethed.

Din gratis guide er nu på vej til din indbakke!

Pin It on Pinterest

Share This