Transforming your self-confidence one morning routine at the time

Aftenrutinen som giver dig mere ro og mindre tankemylder

Er det bare mig, eller elsker du også at ligge i din seng om aftenen og se serie inden du skal sove?

Så kender du måske også til de aftener, hvor du har besluttet dig for at denne her episode bliver den allersidste og så går du i seng.☝🏼

MEN så sker der noget helt vildt spændende i slutning af episoden, som gør at du lige er nødt til at se hvad der sker og før du ved af det er det blevet virkelig sent.

Og du vælter ud af sengen morgenen efter ville ønske du kunne sove 3 timer længere fordi du er DØD TRÆT!

Så hvordan hænger det her sammen med at føle sig selvsikker? Lad mig forklare..

Når du er træt. Har lav energi eller føler dig udmattet, vil din hjerne automatisk lede efter problemer og tænke negativt. Så vil du overtænke, føle dig ængstelig og det går ud over dit selvværd.

Derfor handler dagens podcast episode om vigtigheden af at have en god aften rutine som gør dig klar til en god og dyb nattesøvn og hvorfor det er vigtigt for dagen i morgen. (Se et sneak peak i videoen nedenfor).

I episoden får du mine bedste tips til hvordan du sammensætter en aftenrutine som giver dig mere indre ro og mindre tankemylder. Tryk play for at lytte til dagens episode👈🏼.

Fordi små forandringer kan gøre store forskelle for dit selvværd😘.

Klik her for at lytte på Itunes, eller her for at lytte på Spotify.

Rigtig god fornøjelse!

Bedøm min podcast og abonner på itunes! 

Anna, du er den sande formidler. Du tager fat i super relevanter emner, som præger vores hverdag og som man kan relatere til. Du deler din viden på en meget smuk og inkluderende måde. Glæder mig til at lytte til flere episoder.” <- Hvis det lyder som dig, så ville jeg virkelig sætte pris på hvis du brugte 2 minutter på at skrive en anmeldelse og bedømnme min podcast. Det hjælper mig meget og støtter mit show. Klik her og scroll ned til bunden. Her kan du give episoden 5 stjerne og skrive en anmeldelse om hvorfor du elsker at lytte til Selvværds Projektet . 

Lær hvordan at du med simple redskaber kan håndtere dine negative tanker, så du kan få overskud, føle dig selvsikker og leve livet med lethed.

Din gratis guide er nu på vej til din indbakke!

Pin It on Pinterest

Share This