25. Her er min guide til de 4 ting jeg gør dagligt for at hvile i mig selv

Får du det bedste ud af livet? Besvar disse 3 spørgsmål

Positivitet er vigtigt for mig! Men jeg må indrømme, er der er noget som irritere mig helt vildt…

Det er når jeg møder et menneske som spilder deres liv ved ikke at gøre det de virkelig gerne vil.🤬

Hvorfor pisser det her mig så meget af, tænker du måske? Fordi du kun lever en gang! EEEEEN GANG! Den største ting som gamle mennesker fortryder er de de ting i deres liv, som de ikke fik gjort. 

Skal du lade dit ene smukke liv gå til spilde pga frygten for at fejle, eller risikoen for at andre synes du er åndssvag? Oh hell no. Not on my watch🙅🏽‍♀️.

Derfor har jeg i dagens podcast episode valgt at have fokus på om du får det bedste ud af dit liv? (Se en lille teaser i videoen nedenfor🎥).

I episoden stiller jeg dig 3 spørgsmål som hjælper dig med at blive lyn skarp på om du får det bedste ud af livet (eller ej). Klik play for at lytte til dagens episode. 💕

Klik her for at lytte på Itunes, eller her for at lytte på Spotify.

Rigtig god fornøjelse!

Bedøm min podcast og abonner på itunes! 

Anna, du er den sande formidler. Du tager fat i super relevanter emner, som præger vores hverdag og som man kan relatere til. Du deler din viden på en meget smuk og inkluderende måde. Glæder mig til at lytte til flere episoder.” <- Hvis det lyder som dig, så ville jeg virkelig sætte pris på hvis du brugte 2 minutter på at skrive en anmeldelse og bedømnme min podcast. Det hjælper mig meget og støtter mit show. Klik her og scroll ned til bunden. Her kan du give episoden 5 stjerne og skrive en anmeldelse om hvorfor du elsker at lytte til Selvværds Projektet . 

Lær hvordan at du med simple redskaber kan håndtere dine negative tanker, så du kan få overskud, føle dig selvsikker og leve livet med lethed.

Din gratis guide er nu på vej til din indbakke!

Pin It on Pinterest

Share This