25. Her er min guide til de 4 ting jeg gør dagligt for at hvile i mig selv

63. Skab dit liv gennem oprydning med Sanne Severinsen

Tænker du over din stil og hvad det tøj du går i siger om dig?

Mit første skridt mod at blive mere selvsikker var da jeg valgte at ændre min stil. Det var en lille ting jeg kunne gøre, som gav mig muligheden for hver dag at vise verden hvem jeg er.

Det var også her jeg fik min første åbenbaring, al den frygt jeg havde haft om hvad andre mon ville tænke om mig hvis jeg faktisk gik i det tøj jeg gerne ville, var blot en frygt i mine tanker.

Faktisk skete der noget helt fantastisk da jeg begynde at lytte til mit hjerte og lod mit tøj være en forlængelse af mit indre. Jeg blev meget mere selvsikker! Jeg strålede mere og fik komplimenter på mit tøj stort set hver dag.

“Du ser altid så godt ud Anna” sagde mine kollegaer.

Kollisionen mellem at jeg følte mig mere selvsikker inden i og at jeg fik komplimenter udefra skabte magi og gav mig blod på tanden til at være endnu mere våget.

Få måneder efter havde jeg sagt mit job op, startet min egen podcast og havde min egen coaching virksomhed.

Jeg fortæller dig det her, fordi den måde du vælger at gå klædt påvirker dit liv meget mere end du tror.

Derfor taler jeg også i dag på selvværds projektet om hvordan at din stil kan transformere dit selvværd (og derefter dit liv). Tryk play for at høre dagens episode.

Klik her for at lytte på Itunes, eller her for at lytte på Spotify.

Rigtig god fornøjelse!

Bedøm min podcast og abonner på itunes! 

Anna, du er den sande formidler. Du tager fat i super relevanter emner, som præger vores hverdag og som man kan relatere til. Du deler din viden på en meget smuk og inkluderende måde. Glæder mig til at lytte til flere episoder.” <- Hvis det lyder som dig, så ville jeg virkelig sætte pris på hvis du brugte 2 minutter på at skrive en anmeldelse og bedømnme min podcast. Det hjælper mig meget og støtter mit show. Klik her og scroll ned til bunden. Her kan du give episoden 5 stjerne og skrive en anmeldelse om hvorfor du elsker at lytte til Selvværds Projektet . 

Lær hvordan at du med simple redskaber kan håndtere dine negative tanker, så du kan få overskud, føle dig selvsikker og leve livet med lethed.

Din gratis guide er nu på vej til din indbakke!

Pin It on Pinterest

Share This