25. Her er min guide til de 4 ting jeg gør dagligt for at hvile i mig selv

64. Min 3 step metode som hæver dit selvværd og transformere dit liv 

Hvor mange gange har du hørt andre selvværds coaches tale om at ‘mindset’ er alt?

I modsætning til dem, så tror jeg på at magien opstår når vi ændre den måde vi handler på. Hvorfor? Fordi mennesket drager paralleller mellem hvem vi er, ved at observere hvad vi gør. Gennem vær handling vi tager, skaber vi vores eget selvbillede. Altså hvordan at vi ser os selv.

Og dit selvbillede påvirker hele dit liv. Du kan kun udvikle dig så langt som dit selvbillede rækker. Du kan aldrig gå steder som du tror ikke er muligt for dig.

Derfor, for at se vedvarende forandring, er du nødt til både at vælge dine tanker og handlinger med omhu så de matcher den selvsikre person du ønsker at være. Ikke den person du er.

Mange af os tror at vi er i stykker. At vi skal ‘fixes’. At vi ikke er hele og der fra kommer det lave selvværd. Men det passer ikke. Du har bare øvet dig på at tænke og handle på denne her måde i så lang tid, at du ikke tror andet er muligt.

Sikke noget sludder❤️

Derfor arbejder jeg målrettet med mine klienter om at opdage at de har tanker, følelser og handlinger, men at de ikke er dem. Når du opnår denne dybe bevidsthed og opdager at du frit kan vælger hvem du gerne vil være, så lægger der ingen forhindringer foran dig.

Med denne bevidsthed opstår der en dyb indre ro og tiltro til dig selv🥰 Det er enormt smukt at være vidne til som coach.

I dagens episode af Selvværds Projektet deler jeg min 3 step metode med dig, så du selv kan opnå denne dybe bevidsthed og skabe forandring i dit eget liv. Tryk play for at høre dagens episode.

Klik her for at lytte på Itunes, eller her for at lytte på Spotify.

Rigtig god fornøjelse!

Bedøm min podcast og abonner på itunes! 

Anna, du er den sande formidler. Du tager fat i super relevanter emner, som præger vores hverdag og som man kan relatere til. Du deler din viden på en meget smuk og inkluderende måde. Glæder mig til at lytte til flere episoder.” <- Hvis det lyder som dig, så ville jeg virkelig sætte pris på hvis du brugte 2 minutter på at skrive en anmeldelse og bedømnme min podcast. Det hjælper mig meget og støtter mit show. Klik her og scroll ned til bunden. Her kan du give episoden 5 stjerne og skrive en anmeldelse om hvorfor du elsker at lytte til Selvværds Projektet . 

Lær hvordan at du med simple redskaber kan håndtere dine negative tanker, så du kan få overskud, føle dig selvsikker og leve livet med lethed.

Din gratis guide er nu på vej til din indbakke!

Pin It on Pinterest

Share This