25. Her er min guide til de 4 ting jeg gør dagligt for at hvile i mig selv

65. Brug disse 3 redskaber og bliv en selvsikker ustoppelig kvinde

Da jeg var en ung kvinde var jeg enormt usikker, og hvis jeg skal være helt ærlig så gik der lang tid før at det gik op for mig hvorfor at jeg var så usikker.

Jeg behandlede mig selv dårligt både i mine tanker og handlinger.

Med tiden gik det op for mig at, hvis jeg ville være en selvsikker kvinde, så var jeg nødt til at tænke, tale og handle som en. Og det handler dagens episode om. 

Jeg fortæller dig hvordan at jeg gik fra at døje med usikkerhed, angst og depression, til at være selvsikker og nu leve et liv jeg en gang kun turde drømme om. Tryk play for at høre episoden.

De bedste hilsner,

Anna

PS. Føler du dig usikker og tvivler på dig selv? Forhindre det dig i at leve et stort og smukt liv fordi du frygter hvad andre vil tænke? Så kom med på min 3 dages GRATIS workshop hvor at jeg fortæller dig min 3 step metode til at blive en ustoppelig kvinde.

At efterleve egenskaberne af den ustoppelig kvinde har ændret mit liv, og det vil også ændre dit.

Klik her for at lytte på Itunes, eller her for at lytte på Spotify.

Rigtig god fornøjelse!

Bedøm min podcast og abonner på itunes! 

Anna, du er den sande formidler. Du tager fat i super relevanter emner, som præger vores hverdag og som man kan relatere til. Du deler din viden på en meget smuk og inkluderende måde. Glæder mig til at lytte til flere episoder.” <- Hvis det lyder som dig, så ville jeg virkelig sætte pris på hvis du brugte 2 minutter på at skrive en anmeldelse og bedømnme min podcast. Det hjælper mig meget og støtter mit show. Klik her og scroll ned til bunden. Her kan du give episoden 5 stjerne og skrive en anmeldelse om hvorfor du elsker at lytte til Selvværds Projektet . 

Lær hvordan at du med simple redskaber kan håndtere dine negative tanker, så du kan få overskud, føle dig selvsikker og leve livet med lethed.

Din gratis guide er nu på vej til din indbakke!

Pin It on Pinterest

Share This