25. Her er min guide til de 4 ting jeg gør dagligt for at hvile i mig selv

61. Stop med at nøjes! Hæv din standard og lev et magisk liv

Få uger siden sad jeg på mit stuegulv og græd. Jeg havde presset mig selv for meget, alt for længe og min krop sagde stop.

Jeg lavede mig selv en dejlig varm kop te, svøb et tæppe omkring mig og begynde at skrive mine tanker ned med papir og blyant.

På trods af min udmattede krop og tårerne som løb ned af kinderne på mig, formåede jeg at trække læring ud af situationen. Da dagen var omme, følte jeg mig som wonder woman og jeg havde lavet en game plan for fremtiden.🔥🔥🔥

Det her fik mig til at tænke på hvor vigtigt det er, at du kan samle dig selv op efter en krise.

Fordi livet rammer os alle, og når det gør kan du vælge at gøre en af to ting:

1. Du kan bryde sammen og være et offer for situationen

2. Du kan lære af situationen, rejse dig og være stærkere end nogen sinde før.

Jeg foretrækker valg nr 2! 🙈

Derfor taler vi i dagens podcast episode om hvordan at du kan rejse dig og blive stærkere end nogen sinde før! Klik her for at lytte til dagens episode👈🏼

Fordi høje bølger (modstand i livet) vil lærer dig mere om at sejle (stå stærkt i livet), end krystal klart vand nogensinde vil.

Fordi livet bliver så meget sjovere, når du hæver dine standarter og ikke acceptere mindre end det bedste💕

Klik her for at lytte på Itunes, eller her for at lytte på Spotify.

Rigtig god fornøjelse!

Bedøm min podcast og abonner på itunes! 

Anna, du er den sande formidler. Du tager fat i super relevanter emner, som præger vores hverdag og som man kan relatere til. Du deler din viden på en meget smuk og inkluderende måde. Glæder mig til at lytte til flere episoder.” <- Hvis det lyder som dig, så ville jeg virkelig sætte pris på hvis du brugte 2 minutter på at skrive en anmeldelse og bedømnme min podcast. Det hjælper mig meget og støtter mit show. Klik her og scroll ned til bunden. Her kan du give episoden 5 stjerne og skrive en anmeldelse om hvorfor du elsker at lytte til Selvværds Projektet . 

Lær hvordan at du med simple redskaber kan håndtere dine negative tanker, så du kan få overskud, føle dig selvsikker og leve livet med lethed.

Din gratis guide er nu på vej til din indbakke!

Pin It on Pinterest

Share This