25. Her er min guide til de 4 ting jeg gør dagligt for at hvile i mig selv

68. Tiltræk den partner du ønsker og bevar gnisten i dit parforhold – Joan Ørting

Hvordan går det med kærligheden?

Jeg ved godt det er et lidt personlige spørgsmål… Men da jeg var ung, var mit kærlighedsliv noget værre rod. Alle de mænd jeg tiltrak var mig utro, og jeg kunne ikke forstå hvorfor jeg endte i den samme situation igen og igen. 😓

Nu har jeg fundet ud af at jeg gjorde alt det ‘forkerte’. Jeg gjorde mig lækker for at de skulle se mig. Jeg løber efter dem, når de stoppede med at vise interesse. 😅

Jeg fortæller dig det her, fordi jeg tror at vi alle sammen har haft noget bøvl med kærligheden. Og det er også derfor at jeg i dagens podcast episoder taler med Joan Ørting om:

  • Hvordan at lavt selvværd påvirker dine kærligheds relationer.
  • Hvilke ubevidste mønstre du kan have, som sabotere din mulighed for at møde “the one”.
  • Hvordan at du genskaber kontakten til din partner, hvis du føler at gnisten er forsvundet.

Og meget meget mere end det! Klik play for at høre dagens podcast episode

Klik her for at lytte på Itunes, eller her for at lytte på Spotify.

Rigtig god fornøjelse!

Bedøm min podcast og abonner på itunes! 

Anna, du er den sande formidler. Du tager fat i super relevanter emner, som præger vores hverdag og som man kan relatere til. Du deler din viden på en meget smuk og inkluderende måde. Glæder mig til at lytte til flere episoder.” <- Hvis det lyder som dig, så ville jeg virkelig sætte pris på hvis du brugte 2 minutter på at skrive en anmeldelse og bedømnme min podcast. Det hjælper mig meget og støtter mit show. Klik her og scroll ned til bunden. Her kan du give episoden 5 stjerne og skrive en anmeldelse om hvorfor du elsker at lytte til Selvværds Projektet . 

Lær hvordan at du med simple redskaber kan håndtere dine negative tanker, så du kan få overskud, føle dig selvsikker og leve livet med lethed.

Din gratis guide er nu på vej til din indbakke!

Pin It on Pinterest

Share This