25. Her er min guide til de 4 ting jeg gør dagligt for at hvile i mig selv

69. Negativities detox: 3 ting du skal være opmærksom på

Løber dine negative selvkritiske tanker nogle gange af med dig?

De små sataner er den absolut største årsag til at mine klienter starter på mit , fordi deres negative tanker har taget overhånd.

Jeg hører frustrationer som “Jeg ville bare ønske at de ikke fyldte så meget!“og “Jeg bruger så meget energi på mine negative tanker er jeg næsten ikke har overskud til andet…😓”.

Jeg nævner det her for at fortælle dig, at hvis du kan genkende det her, så skal du bare vide at det ikke behøver at være sådan.

Disse negative tanker står i mellem dig og mere glæde, selvsikkerhed og indre ro. De påvirker ikke blot din evne til at opnå ekstraordinære ting i dit liv, men de påvirker også din hverdag.

taler jeg om hvordan at du kan lave en negativitets detox, så alle disse negative tanker og følelser ikke har magten over dit liv.🙅🏽‍♀️

og hør hvilke 3 ting du skal være særligt opmærksom på.

De bedste hilsner,

Anna💕

P.S. Hvis du vil have konkrete redskaber til at håndtere din indre kritiker, så du kan leve fri af overtænkning og bekymring om hvad andre tænker, så har jeg lige nu pladser på mit

Hvis du er træt af at gætte dig frem til hvordan at får det bedre, og i stedet ønsker en skridt-for-skridt guide til at blive glad, selvsikker og modig,

Klik her for at lytte på Itunes, eller her for at lytte på Spotify.

Rigtig god fornøjelse!

Bedøm min podcast og abonner på itunes! 

Anna, du er den sande formidler. Du tager fat i super relevanter emner, som præger vores hverdag og som man kan relatere til. Du deler din viden på en meget smuk og inkluderende måde. Glæder mig til at lytte til flere episoder.” <- Hvis det lyder som dig, så ville jeg virkelig sætte pris på hvis du brugte 2 minutter på at skrive en anmeldelse og bedømnme min podcast. Det hjælper mig meget og støtter mit show. Klik her og scroll ned til bunden. Her kan du give episoden 5 stjerne og skrive en anmeldelse om hvorfor du elsker at lytte til Selvværds Projektet . 

Lær hvordan at du med simple redskaber kan håndtere dine negative tanker, så du kan få overskud, føle dig selvsikker og leve livet med lethed.

Din gratis guide er nu på vej til din indbakke!

Pin It on Pinterest

Share This