25. Her er min guide til de 4 ting jeg gør dagligt for at hvile i mig selv

71. 5 selvkærlige skrive øvelser som kan styrke dit selvværd og ændre dit liv

I morges skrev jeg i min dagbog og tænkte over da jeg først startede denne selvkærlige praksis for over 7 år siden.

Når jeg tænker over hvor drastisk mit liv har ændret sig pga denne ene praksis, kan jeg slet ikke forstå at der var et tidspunkt hvor jeg ikke gjorde det.

For at være helt ærlig, havde jeg direkte modstand på det.

Men det var da jeg begynde at tage journaling seriøst, at jeg blev ustoppeligt selvsikker og derigennem ændrede hele mit liv.

Jeg brugte min dagbog til at håndtere min indre kritiker, frygt, og bekymringer. Hele min indre verden gik fra at føles tung og negativ til at føles let, fri og legende. Jeg fandt indre ro og mere glæde end nogen sinde før.

Lyder det godt? Det er sådan det vil føles når du endelig overgiver dig og giver journaling et skud.🤪

I dagens podcast episode deler jeg 5 forskellige måder journaling har tilladt mig at genfinde kontrollen over mine indre kritiker, hjælper mig med at løse problemer, opnå mine drømme og meget meget mere! Klik play for at høre episoden👈🏼.

Fordi du fortjener at have indre ro og frihed til at leve dit liv præcis som du ønsker💕

De bedste hilsner,

Anna

Klik her for at lytte på Itunes, eller her for at lytte på Spotify.

Rigtig god fornøjelse!

Bedøm min podcast og abonner på itunes! 

Anna, du er den sande formidler. Du tager fat i super relevanter emner, som præger vores hverdag og som man kan relatere til. Du deler din viden på en meget smuk og inkluderende måde. Glæder mig til at lytte til flere episoder.” <- Hvis det lyder som dig, så ville jeg virkelig sætte pris på hvis du brugte 2 minutter på at skrive en anmeldelse og bedømnme min podcast. Det hjælper mig meget og støtter mit show. Klik her og scroll ned til bunden. Her kan du give episoden 5 stjerne og skrive en anmeldelse om hvorfor du elsker at lytte til Selvværds Projektet . 

Lær hvordan at du med simple redskaber kan håndtere dine negative tanker, så du kan få overskud, føle dig selvsikker og leve livet med lethed.

Din gratis guide er nu på vej til din indbakke!

Pin It on Pinterest

Share This